Jump to content
Dogomania

Pixie (teraz Luna) w DS, Dixie (teraz Sasza) ma dom, za który trzymamy kciuki!

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jasza']Czyli dziewczyny jadą do Chauwy?
Tylko ten transport...[/QUOTE]

Właśnie , transport... Niestety. Szkoda , że mam tak daleko....

Jasza, Dobry Duchu Dogomanii, dziękuję, że tu, z nami, jesteś;)

Posted

[quote name='Nutusia']Asiaczku, doszło 22,50 zł z Twojego bazarku - pięknie dziękujemy! Czy byłabyś tak dobra i jeszcze raz wstawiła link do bazarku, żebym mogła potwierdzić, bo nie bardzo mam czas teraz szukać, a boje się, że potem... zapomnę ;)[/QUOTE]

[quote name='Incia']To ja uprzedzę Asiaczka, to był tez troszeczkę mój bazarek:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/213930-DUZO-R%C3%93%C5%BBNO%C5%9ACI....-do-15.09.2011-r.-g.24.00[/url][/QUOTE]
Dziękuję za potwierdzenie i za info.
Ciut ostatnio zagoniona byłam i stąd moje milczenie.

Pzdr.

Posted

[quote name='Nutusia']Może jakiś łączony transport by się znalazł... Np. do Wwy i potem z Wwy dalej.[/QUOTE]

Taki transport też mógłby być, jak na razie jeszcze mi nikt nie odpowiedział na pw o transport :(

Posted

Mój Falkuś jedzie 19.11 do Przasnysza ( w zasadzie do Giżycka ale w Przasnyszu jest odbierany), troche nie po drodze ale nawet w Makowie mogły by być dziewczyny odebrane. Tez zalezy kto by jechal...

Posted

Chauwa mieszka jakieś 100 km. od Warszawy.
Może Pati-c lub Ajli mogłyby pojechać?
Może warto napisać do nich i zapytać jaki to koszt, wtedy będziemy wiedzieć "na czym stoimy"....?

Posted

Mąż Ajli zaproponował chyba 240 zł - strasznie dużo kasy - sporo ponad miesięczny koszt utrzymania jednej duszyczki w hotelu :( Musiałby się ktoś zgodzić pojechać tylko za zwrot kosztów paliwa...

Posted

[quote name='Nutusia']Z Makowa Mazowieckiego jest Martens, a z okolic Malagos - ale na czym ta pomoc miałaby polegać?...[/QUOTE]

Olena84 zaproponowała transport do Makowa. Więc w takiej sytuacji byśmy szukali kogoś do przewiezienia D&P z Makowa do Nowy Lubiel.

Posted

Patrząc na mapę, jadąc z Łowicza przez Nowy Dwór Maz. kompletnie bez sensu jest jechać aż do Makowa, bo potem trzeba by się było wracać dokładnie tą samą drogą do Pułtuska. Panny musiałyby wysiąść w Pułtusku, a stamtąd do Nowego Lubiela jest ok. 32 km. Czy Chauwa mogłaby po nie wyjechać za zwrot kosztów paliwa?

Posted

Ja tylko tak powiedzialam, ze 19.11 sami musimy skombinowac transport niby w tamte okolice, no prawda taka ze faktycznie na okolo, wiec to juz taka baaardzo odlegla opcja, gdyby juz nikt sie nie zglosil na cala trase a choc na polowe.

Posted

Chauwa nie ma samochodu i nie ma jak zorganizować transportu.

Jeżeli ktoś mógłby przewieść dziewczyny z Łowicza do Warszawy w piątek do godz 11, to znajomi chauwy mogą zabrać sunie z Warszawy do Nowy Lubiel !!!!!

Posted

Matko, dziewczyny, na 11:00 w Warszawie??? po trasie W-wa - Łowicz - Wa-wa??? czyli wyjazd ok. 7:00 - toż to środek nocy... i jeszcze pewnie mgła będzie taka, że jak w pysk dadzą to nawet nie będzie wiadomo kto...
Jeżeli ktoś mnie obudzi (co nie będzie łatwe) i ktoś ze mną pojedzie, to mogę jechać
W obie strony będzie pewnie 160-180 km czyli koszt paliwa do mojego samochodu to ok. 50-60 zł

Posted

[quote name='Selenga']Matko, dziewczyny, na 11:00 w Warszawie??? po trasie W-wa - Łowicz - Wa-wa??? czyli wyjazd ok. 7:00 - toż to środek nocy... i jeszcze pewnie mgła będzie taka, że jak w pysk dadzą to nawet nie będzie wiadomo kto...
Jeżeli ktoś mnie obudzi (co nie będzie łatwe) i ktoś ze mną pojedzie, to mogę jechać
W obie strony będzie pewnie 160-180 km czyli koszt paliwa do mojego samochodu to ok. 50-60 zł[/QUOTE]

Selenga wyślij mi na pw telefon do siebie, jutro zadzwonię do Ciebie :)
Edit: Mam nadzieję, że uda się wszystko zorganizować.

Cioteczki mamy problem, czy któraś z Was byłaby wstanie towarzyszyć w tej podróży z Łowicza do Warszawy ??
Ania mieszka daleko.
Ja mam wysoką gorączkę
Nutusia nie może.

Proszę o pomoc !!!!