Nutusia Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Doszło 50 zł deklaracji od winter7 - pięknie dziękuję! Quote
ania shirley Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='Jasza']Czyli dziewczyny jadą do Chauwy? Tylko ten transport...[/QUOTE] Właśnie , transport... Niestety. Szkoda , że mam tak daleko.... Jasza, Dobry Duchu Dogomanii, dziękuję, że tu, z nami, jesteś;) Quote
Nutusia Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Może jakiś łączony transport by się znalazł... Np. do Wwy i potem z Wwy dalej. Quote
Asiaczek Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='Nutusia']Asiaczku, doszło 22,50 zł z Twojego bazarku - pięknie dziękujemy! Czy byłabyś tak dobra i jeszcze raz wstawiła link do bazarku, żebym mogła potwierdzić, bo nie bardzo mam czas teraz szukać, a boje się, że potem... zapomnę ;)[/QUOTE] [quote name='Incia']To ja uprzedzę Asiaczka, to był tez troszeczkę mój bazarek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/213930-DUZO-R%C3%93%C5%BBNO%C5%9ACI....-do-15.09.2011-r.-g.24.00[/url][/QUOTE] Dziękuję za potwierdzenie i za info. Ciut ostatnio zagoniona byłam i stąd moje milczenie. Pzdr. Quote
edek Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='Nutusia']Może jakiś łączony transport by się znalazł... Np. do Wwy i potem z Wwy dalej.[/QUOTE] Taki transport też mógłby być, jak na razie jeszcze mi nikt nie odpowiedział na pw o transport :( Quote
Olena84 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Mój Falkuś jedzie 19.11 do Przasnysza ( w zasadzie do Giżycka ale w Przasnyszu jest odbierany), troche nie po drodze ale nawet w Makowie mogły by być dziewczyny odebrane. Tez zalezy kto by jechal... Quote
edek Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Olena84 dziękuje za pomoc. Cioteczki czy znacie kogoś z Przasnysza lub z Makowa kto mógłby Nam pomóc ??? Quote
Nutusia Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Z Makowa Mazowieckiego jest Martens, a z okolic Malagos - ale na czym ta pomoc miałaby polegać?... Quote
Jasza Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Chauwa mieszka jakieś 100 km. od Warszawy. Może Pati-c lub Ajli mogłyby pojechać? Może warto napisać do nich i zapytać jaki to koszt, wtedy będziemy wiedzieć "na czym stoimy"....? Quote
Nutusia Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Mąż Ajli zaproponował chyba 240 zł - strasznie dużo kasy - sporo ponad miesięczny koszt utrzymania jednej duszyczki w hotelu :( Musiałby się ktoś zgodzić pojechać tylko za zwrot kosztów paliwa... Quote
edek Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='Nutusia']Z Makowa Mazowieckiego jest Martens, a z okolic Malagos - ale na czym ta pomoc miałaby polegać?...[/QUOTE] Olena84 zaproponowała transport do Makowa. Więc w takiej sytuacji byśmy szukali kogoś do przewiezienia D&P z Makowa do Nowy Lubiel. Quote
Nutusia Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Patrząc na mapę, jadąc z Łowicza przez Nowy Dwór Maz. kompletnie bez sensu jest jechać aż do Makowa, bo potem trzeba by się było wracać dokładnie tą samą drogą do Pułtuska. Panny musiałyby wysiąść w Pułtusku, a stamtąd do Nowego Lubiela jest ok. 32 km. Czy Chauwa mogłaby po nie wyjechać za zwrot kosztów paliwa? Quote
edek Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Chauwa chyba nie ma samochodu i nie wiem czy ktoś będzie mógł pomóc. Zapytam. Quote
Olena84 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Ja tylko tak powiedzialam, ze 19.11 sami musimy skombinowac transport niby w tamte okolice, no prawda taka ze faktycznie na okolo, wiec to juz taka baaardzo odlegla opcja, gdyby juz nikt sie nie zglosil na cala trase a choc na polowe. Quote
edek Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Chauwa nie ma samochodu i nie ma jak zorganizować transportu. Jeżeli ktoś mógłby przewieść dziewczyny z Łowicza do Warszawy w piątek do godz 11, to znajomi chauwy mogą zabrać sunie z Warszawy do Nowy Lubiel !!!!! Quote
AniaiJanek Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Oby się udało z transportem :D Trzymam kciuki Dziewczyny, pamiętajcie o Cereni, to jedyny działający na psa lek. Quote
Selenga Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Matko, dziewczyny, na 11:00 w Warszawie??? po trasie W-wa - Łowicz - Wa-wa??? czyli wyjazd ok. 7:00 - toż to środek nocy... i jeszcze pewnie mgła będzie taka, że jak w pysk dadzą to nawet nie będzie wiadomo kto... Jeżeli ktoś mnie obudzi (co nie będzie łatwe) i ktoś ze mną pojedzie, to mogę jechać W obie strony będzie pewnie 160-180 km czyli koszt paliwa do mojego samochodu to ok. 50-60 zł Quote
Olena84 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Potwierdzam wpłatę z mojego bazarku okularkowego na DŁUG: - MAWET - 30zł - anna35-1974 - 20zł Przelewam Sylwia na Twoje konto Quote
edek Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='Selenga']Matko, dziewczyny, na 11:00 w Warszawie??? po trasie W-wa - Łowicz - Wa-wa??? czyli wyjazd ok. 7:00 - toż to środek nocy... i jeszcze pewnie mgła będzie taka, że jak w pysk dadzą to nawet nie będzie wiadomo kto... Jeżeli ktoś mnie obudzi (co nie będzie łatwe) i ktoś ze mną pojedzie, to mogę jechać W obie strony będzie pewnie 160-180 km czyli koszt paliwa do mojego samochodu to ok. 50-60 zł[/QUOTE] Selenga wyślij mi na pw telefon do siebie, jutro zadzwonię do Ciebie :) Edit: Mam nadzieję, że uda się wszystko zorganizować. Cioteczki mamy problem, czy któraś z Was byłaby wstanie towarzyszyć w tej podróży z Łowicza do Warszawy ?? Ania mieszka daleko. Ja mam wysoką gorączkę Nutusia nie może. Proszę o pomoc !!!! Quote
sylwiaso Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Problem z transportem!i jeszcze ciocia edek ma gorączkę i nic mi nie powiedziała jak z nią wczoraj wieczorem przez tel.rozmawiałam!! Quote
ania shirley Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Zaglądam rano... Za daleko mieszkam... Quote
Jasza Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Widzę, że już prawie wszystko dograne... Tylko osoby towarzyszącej brak? Quote
ania shirley Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Może ktoś się zlituje i pojedzie???? Proszę:placz::placz: Quote
Recommended Posts