Jump to content
Dogomania

Pixie (teraz Luna) w DS, Dixie (teraz Sasza) ma dom, za który trzymamy kciuki!

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No przepięknie! Na zdjęciach solo wydają się dużo większe niż na tych, na których są razem. Myślę, że powinno się w ogłoszeniach znaleźć zdjęcie np. to z pastereczką :), bo daje odniesienie do wielkości panieneczek. Najfajniejsze mają... uszy! :)

Sylwia, co to za śliczna różowo-wrzosowo kwitnąca roślinka na skalniaku?... CUDO!

Posted

fochu napisał(a):
jestem na zaproszenie Edek
chwilowo wesprzeć finansowo nie mogę :/

Witaj serdecznie dziękuję za przybicie :). Jak jesteś na FB to proszę udostępnij może uda się domek znaleźć :)

Posted

amica zgadzam się z Tobą. To zdjęcie jest powalające, jestem bardzo szczęśliwa, ze kobyłki nadają się do domu z dziećmi, w stosunku do mnie nie były takie delikatne hihihih miałam siniaki na rękach i nogach :eviltong:

Posted

O super już jest allegro i plakaciki :). Cioteczki jak któraś mogłaby porozwieszać troszkę plakacików w swojej okolicy to będę bardzo wdzięczna :)

Posted

Ja rozumiem przepełnienie, przepełnieniem ale wydawanie psów byle komu byle gdzie jest jakąś wielką pomyłką. Dziwne to "przytulisko"

Posted

koosiek napisał(a):
Wydaje mi się, że jest już na tyle duża, że ją ciachną... Mam taką nadzieję...

Taż mam taką nadzieję........

Posted

Jestem na zaproszenie edek. Niestety, w czasie ostatniego miesiąca wspomogłam już kilka psów, więc trudno mi wpłacic wieksza kwotę, ale coś znajdę na śliczniaki. Jednorazowo. Proszę o nr konta

Posted

edek napisał(a):
Ciotki jak sądzicie czy one docelowo będą psami średnimi czy dużymi ????

moim skromnym zdaniem za wiele już nie urosną, więc pozostaną takimi średniakami jak moje suczydło z awatarka.

Posted

witam, matko Kochana jaka ta dixie podabna do mojej Soni co była na tymczasie, razem z braciszkiem Olem znalazly cudowne domki , żaluje ze nie mogłam Małej zostawic tak sie w niej zakochałam mija tydzień jak jest w nowym domku a mi nadal smutno i łza sie kreci.Prosze o wyslanie mi na pw te super ogłoszenia oplakatuje miasteczko i wystawie na stronie wiadomościach powiatu lwówdkiego, w ten sposób moje znalazła naprawde cudowne domki i mam je na oku!!!! to najwazniejsze ze choć przez płot je widze.postarm sie pomóc w poszukwaniu domków, a finansowo to priosze o numer konta postaram sie cos podeslac

Posted

Witam wszystkie Cioteczki, które przyszły na zaproszenie, bardzo bardzo dziękuję za wsparcie :loveu::loveu:

ania shirley każda złotówka jest ważna wielkie dzięki :loveu::loveu:

asiek.l-g jak plakaty są w poście 434 jak na niego klikniesz to otwiera się w nowej zakładce gotowy do wydruku dziękuję za pomoc :multi::multi:

konto już rozsyłam :multi::multi:

Posted

olga7 napisał(a):
Mogę tylko zapisać wątek Pixi i Dixi -zagladam na prosbę edka ...

Zapraszam, zapraszam im Nas więcej tym milej, ostatnio na wątek dziewczynek prawie nikt nie zagląda :(