Jump to content
Dogomania

Pixie (teraz Luna) w DS, Dixie (teraz Sasza) ma dom, za który trzymamy kciuki!

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

xmartix napisał(a):
przepraszam za zaśmiecanie, szukam kogoś do wizyty przed adopcyjnej, chodzi o Wołomin, dla suczki Shih tzu 7 letniej, czy wiecie kto mieszka w okolicy?

Napisz do AGA35

Posted

Zdjęcia dziewczynek szkoda,że nie najlepszej jakości!U nas wszystko dobrze dziewczynki czują sie już na tyle dobrze w hoteliku,że zaczynają ustawiać mniejsze psiaki,ale one są aparatki!!obiecuję nowe ładniejsze fotki!

Posted

Ja znów poprosze naszego nadwornego fotografa i zrobimy wtedy super fotki super aparatem!!!cioteczki ja od 11.06 nie mam już dla nich karmy jedzą u mnie karmę husse jeżeli chciałaybyscie cos dla szczeniaków to tak jak mówiła wcześniej Koosiek trzeba by było zamówić na mój adres.

Posted

Sylwiaso napisz mi proszę sms albo na [email protected], ile mam jeszcze zapłacić za karmę dla nich i muszkieterów.
Jak tylko będę miała wolniejszą chwilę, odświeżę im chociaż allegro. One są coraz większe, a odzewu z ogłoszeń nie ma praktycznie żadnego...

Posted

Nutusia napisał(a):
O, właśnie miałam pytać czy na tę stronę można dodawać psy, które są na DT :) A mogłabym się i ja uśmiechnąć z moimi biedami?...

Chyba można dodawać... nie wiem w sumie, dodawałam jak leci. Mogę Ci pomóc dodać, jeśli nie umiesz.

Posted

Nutusia napisał(a):
Jeśli chodzi o sprawy komputerowo-informatyczno-tympodobne jest ze mnie głąb rekordowy! :( Bardzo chętnie skorzystam z Twojej pomocy.

To wyślij mi na PW wątki, gdzie jest tekst i zdjęcia.

Posted

Ale kobyły z nich się zrobiły :crazyeye:. Widzę, ze Dixie szeleczki rozebrała. Przekazałam także obroże dla nich one też są regulowane . Karmę zamówiłam mam nadzieję, ze szybko dojdzie, nigdy tam nie zamawiałam i nie wiem jak szybko działa obsługa. Strasznie urosły :loveu: Dziękuję za fotki. Głaski dla Panienek :p

Posted

Sylwiaso, a dałbyś radę zrobić im chociaż po dwa osobne zdjęcia, takie do ogłoszeń? Bardzo urosły i te od Edek są już nieaktualne :(

Edek, bardzo dziękuję za karmę!

Posted

Postaram sie zrobić fotki ale one tak biegają,że muszę kogoś poprosić żeby je trzymał postaram się zrobić jak najładniejsze!Edek obróżki Twoje były już założone ale widocznie za słabo i dobrze że przy domku się Dixi zsunęła ale już dziś zdjęte szeleczki i założone dobrze obróżki!

Posted

koosiek tak jak pisałam wcześniej Pixie się zmieniła i uważam, ze ten tekst na allegro może tylko odstraszać potencjalnych chętnych dlatego wysłałam Ci nowy zmieniony. Dziewczyna jest przytulaśna i jak dla mnie nadaje się do bloku tylko musi koniecznie sie wyszaleć codziennie.Nie wiem czy jest sens wystawiać takie allegro.....Fajnie by było gdybyś go zmieniła wiek jak i waga dziewczyn też jest nie zgodna z prawdą .....

Posted

Sylwiaso bardzo przepraszam zarówno szelki jak i obroża wydawały się solidne, co prawda dziewczynki też urosły. Dobrze, że nic się nie stało ufffffff.