Tekla64 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 a tu nic wiecej zdjec z balu nie da? albo chocby futrow rozczochranych i latajacych???? bo ja bych se juz popatrzyla a juz nie mwoie ze tyz chetnie bym poczytala?! Quote
zuzolandia Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 [quote name='Doginka']Udaje Aniołka, jak jej Pańcia u Erii na fotach:lol: http://i50.tinypic.com/kf2n7k.jpg anielskie to ma TYLKO spojrzenie hihiih [quote name='stokrotka.af']Piękny Fruziolek :) podziękowalim :loveu: [quote name='WeronikaM']ślicznota :D dziekujemy :loveu: [quote name='Tekla64']a tu nic wiecej zdjec z balu nie da? albo chocby futrow rozczochranych i latajacych???? bo ja bych se juz popatrzyla a juz nie mwoie ze tyz chetnie bym poczytala?! oj oj ..foty niby sa ale jakos nie ma czasu zeby je obrabiac hihih pozwoliliby bez zmniejszania to bylyby non stop :evil_lol: ale zaraz cosik tam wlepie :cool3: [quote name='stokrotka.af']trzeba Inuś mocniej agitować :) .....taaaaa ze wszystkich stron ataki hihihi...... i Fruzik w kąpieli :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Na reszcie się odezwałaś :) Fotki z piesiami super :) Quote
stokrotka.af Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 ooooooooo jaka futrzasta 3 , no prawie 3 :evil_lol: pięknie Ci psiaki pozują :crazyeye: Quote
Katerinas Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 No kochana... powtórze się... Chcę takiego buziaka! :) Tego futrzastego ;) Quote
Menrzuś Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 A gdzie tam futrzakom do bokserki - mój chłopak z pewnością by jej na krok nie odstąpił :p Quote
Doginka Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Wiedziałam, że...pieski upodabniają się do właściciela - fryzurki to potwierdzają;-):loveu: http://i42.tinypic.com/9kmlvs.jpg Quote
Tekla64 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 jaa ciesze sie ze znowu sa i ze sa takie piekne a na zdjecia dalsze caly czas czekamy jednak mimo ze trzeba zmniejszac hihihi kapielowa Fruzia boska , trio niesamowite a twoje z buziakami i ino z patrzeniem milosnym cudne Quote
jonQuilla Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 ale całuśną fotę widziałam :) mam nadzieję że jednego buziaka ode mnie im dałaś :loveu::loveu::loveu: Quote
KT Arts Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Dawno nas tu nie było, przyszliśmy w odwiedziny i pozdrawiamy razem z Toro ;) Quote
junoo Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Taaaak dawno mnie tu nie było Pozdrawiam wiosennie ;] Quote
zuzolandia Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Wcieły nas codzienne obowiązki ;-))) ale tak na szybko fotki kudłatych dla zaglądających;-))) Zdjecia beznadziejne..niestety moj Nikus pewnie gdzies krązy po kraju...mielsimy wlamanie w pracy a ze aparat akurat tam zalegał został skradziony wraz z innymi rzeczami ............takim to sposobem wrocilam do starego kodaczka ;-) bo chwilowo brak kasy na lusterkowy sprzęt....... pozdrowionka!!! Quote
Doginka Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 A to sqr...ysyny złodzieje NIKONA:mad:Oby im łapy uschły i fiutki poodpadały:mad: Ale ma świetny wzrok:crazyeye::roflt: http://i41.tinypic.com/2946l9x.jpg Quote
stokrotka.af Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Zuzolka widze obraca kuraka w najlepsze :cool3: a Fruzolka ma taką postawę na fotach (1 i 3), jakby pozowała do popiersia narodowego wieszcza co najmniej :evil_lol: mizianka dla panienek od Rufolka i cioteczki :cool3: Quote
kaho Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Przylecialam sie przywitac po dluuuugiej nieobecnosci :lol:. Widze, ze u Was nic sie nie zmienilo - dziewczyny piekne jak zawsze:loveu: a Ty znowu gdzies 'zaginelas w akcji' :D. Pozdrawiamy Was goraco, buziole :lol: Quote
anetta Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Osz, żeby te buraki smażyły się za te włamanie! :glaszcze: Quote
zuzolandia Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 (edited) Jakby co to jeszcze żyje ;-) ..tyle ze primo aparata sie nie dorobilam jeszcze wiec ni ma jak focic kudeł a drugie primo czas tak zapierdziela że juz mi od tej prędkosci niedobrze ;-)))) Ale czasami tu zaglądam hihihi Edited July 12, 2012 by zuzolandia Quote
Doginka Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Nic a nic się nie postarzałaś;-) Nadal zaje..biście wyglądasz:crazyeye: No i fajnie że żyjesz Sis:loveu::buzi: Quote
Recommended Posts