Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabela124.']Dużo zdrówka Zuzi życzę![/QUOTE]

nie bedziemy dziekowac :loveu:

[quote name='Doginka']A co tak właściwie Zuzolince dolega?:hmmmm: Za co jest odpowiedzialna ta fosforaza?:hmmmm::nerwy:[/QUOTE]
dolega jej niemoc ruchowa tylnych szłapków...ona odp jest min za szereg nowotworów układu kostnego ...:angryy:

[quote name='Alicja']To ja szczymam za Zuzolka :kciuki:[/QUOTE]

..czimej fest :loveu:

[quote name='anetta']O masz, bidna Zu :([/QUOTE]

[quote name='Natula']Zdrówka dla Zuzi :kciuki: a Fruzia jaką ma fryzurke fajną, niby długie kłaki a jednak krótkie, fjanie ta głowa wygląda[/QUOTE]

..no tak ją sama sobie wycinam tu i ówdzie jakos typowo wystawowe klaki shitzaków mnie sie nie podobają hihih...

[quote name='Tekla64']i znowu cisza , zadnych wiesci.....[/QUOTE]
wiesci s atakie ze nadal nie wiadomo o co kaman ...

[quote name='Doginka']Na Fejsie się lansują;-)[/QUOTE]

akurattt ..ale mi lans:diabloti:

[quote name='Tekla64']a o nas nie fejsowych nie dbaja!!![/QUOTE]

...na ile moga na tyle dbają hihih

[quote name='Doginka']:glaszcze:[/QUOTE]

oooo pocieszycielka hihihi...

Wiemy ze Zuzol ma walnieta wątrobe ...rc hepatic i zentonil powinny jakos wspomóc ...co do ukł kost nadal nic nie wiadomo ...a poprawy żadnej ni ma

[IMG]http://i44.tinypic.com/mtwewy.jpg[/IMG]

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

[quote name='Alicja']Zuzol , wątroba wydobrzeje :)[/QUOTE]

no mam nadzieje ze sie pozbiera ..tylko kontakty z dziadkiem tzreba ograniczyc :diabloti:

[quote name='stokrotka.af']kurcze wiem co czujesz....trzeba wierzyć,że będzie dobrze, jestem całym sercem z Zuzolką :)[/QUOTE]

po cichu dziękuje ;-) ...zapomnialam dodac ze mamy tez początki zaćmy ...

Posted

oj kontakty z dziadkiem na 1szym miejscu do kontroli ;)

u nas sie skończyło dokarmianie u babci , mają zakaz , a jak jest dłuższe spotkanko to Ozzy tam dostaje swoją karmę

Posted

[quote name='Alicja']oj kontakty z dziadkiem na 1szym miejscu do kontroli ;)

u nas sie skończyło dokarmianie u babci , mają zakaz , a jak jest dłuższe spotkanko to Ozzy tam dostaje swoją karmę[/QUOTE]

....zakaz dokarmiania istnieje od zawsze..niestety niereformowalni pod tym wzgledem ..hihih dziadkowie
teraz postraszyłam bardzo złymi wynikami i moze wreszcie dotarło ....ja wiem ze to tak z dobrego serca wynika tylko ze nadgorliwosć jest gorsza od faszyzmu hihihi ....

Posted

[quote name='zuzolandia']....zakaz dokarmiania istnieje od zawsze..niestety niereformowalni pod tym wzgledem ..hihih dziadkowie
teraz postraszyłam bardzo złymi wynikami i moze wreszcie dotarło ....ja wiem ze to tak z dobrego serca wynika tylko ze nadgorliwosć jest gorsza od faszyzmu hihihi ....[/QUOTE]

no to norma ;)

ale ja też postraszyłam troszkę i efekt jest , a jak już coś mają la niego to idzie to przez nasze ręce , wtedy może być dodatkiem do karmy pomniejszonej o dodatek :)

Posted

[quote name='Alicja']no to norma ;)

ale ja też postraszyłam troszkę i efekt jest , a jak już coś mają la niego to idzie to przez nasze ręce , wtedy może być dodatkiem do karmy pomniejszonej o dodatek :)[/QUOTE]

wieszz Zuzol zostaje u nich gdy wymaga tego sytuacja czasami nawet przez week jak oboje z Adikiem walczymy w robocie wtedy niestety kontroli nie mam zadnej ...ale wierzee ze postraszenie poskutkuje i ograniczy sie to wszystko do tego co ma w misce hihihi

Posted

[quote name='Tekla64']no to trzymam kciuki coby do dziadkow dotarlo!!!

a Zuzolce cala mase dbrych mysl by szybko sie zregenreowala[/QUOTE]

dotarło:evil_lol: ale tylko w kwesti niedokarmiania Zuzola ..Fruziol żre podwójnie a potem mamy sensacje zoładkowe :mad:

[quote name='stokrotka.af']nio moja teściowa też "dokarmia" Rufola, taki urok dziadków ;) ale wiadomo zdrowie najważniejsze :)[/QUOTE]

....bo dziecko i pies nie moga chodzic głodne ...maksyma mojego tatuska :diabloti::diabloti:

[quote name='Doginka']To ja trzymam podwójnie :thumbs:
Raz to za dziadków, żeby stali się reformowalni, a dwa za regenerację wątroby Zuzolinki:thumbs::buzi:[/QUOTE]

nooo watróbkaa sie pozbiera mam nadzieje ..od jutra zaczynamy kuracje cortaflexem vet ha to na problemy ruchowe a poz atym potraktowana została wyciagiem z jadu tarantuli zeby zagoiła jej sie rana po kaszaku która nijak nie ma zamiaru sie zasklepic juz od pol roku i zyje franca swoim zyciem :angryy: moze wreszcie to pomoze .....ehhhhhhhhhhhh......

[quote name='Obama']Tez dołączam się do życzen zdrowia.U nas notuję znaczący wzrost wagi po wizycie u rodziców.Co gorsza,nie tylko u Obamy:([/QUOTE]

moj wzrost wagi mnie nie przeraza oby tylko te kilogramy w dupencję poszły :evil_lol::evil_lol:

[IMG]http://i49.tinypic.com/2aall6x.jpg[/IMG]

[IMG]http://i45.tinypic.com/nzrhoo.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Obama']wolałabym zeby poszło w pierś...a najlepiej dwie :)[/QUOTE]

oooooooooooo nieeeeeeeeeeeeeee tylko nie tammmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!
ja wiekszych miec nie chce ! absolutnieeeeeeeeee!!!!!!!!! w dupaloona jak najbardziej !!!!!!!!!!

Posted

mimo wsio szczesliwe kudlacze a ze zdrowkiem musi sie poparwic bo nie ma innej opcji no nie?

ja juz nie mma marzen gdzie mialoby byc wiecej gdzie mniej , i tak wsio na opak hihihi

Posted

[quote name='Tekla64']mimo wsio szczesliwe kudlacze a ze zdrowkiem musi sie poparwic bo nie ma innej opcji no nie?

ja juz nie mma marzen gdzie mialoby byc wiecej gdzie mniej , i tak wsio na opak hihihi[/QUOTE]

no u mnie wlasnie tez na opak i dlatego scem w doopke ;-) ...nadprogramowe kilogramy naturlisz :diabloti:

[quote name='Alicja']oddam trochę ciała , bardzo chętnie ....

a cóż to za stworek roztrzepany:lol:
[URL]http://i49.tinypic.com/2aall6x.jpg[/URL][/QUOTE]

dajesz biore wsioo hihi załapie jakowes dodatkowe 3 etaty i zarobie se na silikonowa dupencje :evil_lol::evil_lol:

[quote name='stokrotka.af']nio jakieś plażowe klimaty widzę :)

Inuś jak chcesz to ja Ci chętnie moje nadprogramowe 15 kg po ciąży oddam bo same nie chcą mnie opuścić ;)

tulam futerka :)[/QUOTE]
to nie plaża to piaskownica u nas w lesie hihihih
a utop je jak takie niereformowalne mendy hihi...a tak powaznie to wspolczuje ..wiem ile wysiłku kosztowało pozbycie sie kilosow po ciazy moją siostre a ona to wogole drobniutka malutka a tu nagle 20 kg za duzo :crazyeye:

[quote name='Aleks89']Zuzolandia to już całkiem o mnie zapomniała:angryy:[/QUOTE]

ależ............:diabloti: ........byłam wczoraj u Cia i nawet troche czytalam do tego momentu w ktorym jamnior Deer juz nie byl jamniorem Deer:diabloti:....

Posted

[quote name='Aleks89']Buahahahahah

:lol:Fajna schizofrenia :diabloti:[/QUOTE]

ciekawe kto zapłaci za moje leczenie :evil_lol::diabloti::evil_lol:

[quote name='Alicja']:roflt::roflt:[/QUOTE]

sie smiej ..wspólczułabyś :diabloti:

[quote name='stokrotka.af']doberek futrzaste :)[/QUOTE]

witamy lysolki :loveu:

Jak to mówią -jak nie urok to sraczka - :angryy: ...szpital psi mi sie zrobil bo Fruziutek tyż sie pochorowała :mad: jak tak dalej pójdzie to dostane zakaz wstepu do kliniki wet a pan dohtór załatwi sobie zakaz zblizania do siebie :diabloti::diabloti:....wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr