zuzolandia Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='Izabela124.']Dużo zdrówka Zuzi życzę![/QUOTE] nie bedziemy dziekowac :loveu: [quote name='Doginka']A co tak właściwie Zuzolince dolega?:hmmmm: Za co jest odpowiedzialna ta fosforaza?:hmmmm::nerwy:[/QUOTE] dolega jej niemoc ruchowa tylnych szłapków...ona odp jest min za szereg nowotworów układu kostnego ...:angryy: [quote name='Alicja']To ja szczymam za Zuzolka :kciuki:[/QUOTE] ..czimej fest :loveu: [quote name='anetta']O masz, bidna Zu :([/QUOTE] [quote name='Natula']Zdrówka dla Zuzi :kciuki: a Fruzia jaką ma fryzurke fajną, niby długie kłaki a jednak krótkie, fjanie ta głowa wygląda[/QUOTE] ..no tak ją sama sobie wycinam tu i ówdzie jakos typowo wystawowe klaki shitzaków mnie sie nie podobają hihih... [quote name='Tekla64']i znowu cisza , zadnych wiesci.....[/QUOTE] wiesci s atakie ze nadal nie wiadomo o co kaman ... [quote name='Doginka']Na Fejsie się lansują;-)[/QUOTE] akurattt ..ale mi lans:diabloti: [quote name='Tekla64']a o nas nie fejsowych nie dbaja!!![/QUOTE] ...na ile moga na tyle dbają hihih [quote name='Doginka']:glaszcze:[/QUOTE] oooo pocieszycielka hihihi... Wiemy ze Zuzol ma walnieta wątrobe ...rc hepatic i zentonil powinny jakos wspomóc ...co do ukł kost nadal nic nie wiadomo ...a poprawy żadnej ni ma [IMG]http://i44.tinypic.com/mtwewy.jpg[/IMG] Quote
stokrotka.af Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 kurcze wiem co czujesz....trzeba wierzyć,że będzie dobrze, jestem całym sercem z Zuzolką :) Quote
zuzolandia Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='Alicja']Zuzol , wątroba wydobrzeje :)[/QUOTE] no mam nadzieje ze sie pozbiera ..tylko kontakty z dziadkiem tzreba ograniczyc :diabloti: [quote name='stokrotka.af']kurcze wiem co czujesz....trzeba wierzyć,że będzie dobrze, jestem całym sercem z Zuzolką :)[/QUOTE] po cichu dziękuje ;-) ...zapomnialam dodac ze mamy tez początki zaćmy ... Quote
Alicja Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 oj kontakty z dziadkiem na 1szym miejscu do kontroli ;) u nas sie skończyło dokarmianie u babci , mają zakaz , a jak jest dłuższe spotkanko to Ozzy tam dostaje swoją karmę Quote
zuzolandia Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='Alicja']oj kontakty z dziadkiem na 1szym miejscu do kontroli ;) u nas sie skończyło dokarmianie u babci , mają zakaz , a jak jest dłuższe spotkanko to Ozzy tam dostaje swoją karmę[/QUOTE] ....zakaz dokarmiania istnieje od zawsze..niestety niereformowalni pod tym wzgledem ..hihih dziadkowie teraz postraszyłam bardzo złymi wynikami i moze wreszcie dotarło ....ja wiem ze to tak z dobrego serca wynika tylko ze nadgorliwosć jest gorsza od faszyzmu hihihi .... Quote
Alicja Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='zuzolandia']....zakaz dokarmiania istnieje od zawsze..niestety niereformowalni pod tym wzgledem ..hihih dziadkowie teraz postraszyłam bardzo złymi wynikami i moze wreszcie dotarło ....ja wiem ze to tak z dobrego serca wynika tylko ze nadgorliwosć jest gorsza od faszyzmu hihihi ....[/QUOTE] no to norma ;) ale ja też postraszyłam troszkę i efekt jest , a jak już coś mają la niego to idzie to przez nasze ręce , wtedy może być dodatkiem do karmy pomniejszonej o dodatek :) Quote
zuzolandia Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='Alicja']no to norma ;) ale ja też postraszyłam troszkę i efekt jest , a jak już coś mają la niego to idzie to przez nasze ręce , wtedy może być dodatkiem do karmy pomniejszonej o dodatek :)[/QUOTE] wieszz Zuzol zostaje u nich gdy wymaga tego sytuacja czasami nawet przez week jak oboje z Adikiem walczymy w robocie wtedy niestety kontroli nie mam zadnej ...ale wierzee ze postraszenie poskutkuje i ograniczy sie to wszystko do tego co ma w misce hihihi Quote
Tekla64 Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 no to trzymam kciuki coby do dziadkow dotarlo!!! a Zuzolce cala mase dbrych mysl by szybko sie zregenreowala Quote
stokrotka.af Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 nio moja teściowa też "dokarmia" Rufola, taki urok dziadków ;) ale wiadomo zdrowie najważniejsze :) Quote
Doginka Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 To ja trzymam podwójnie :thumbs: Raz to za dziadków, żeby stali się reformowalni, a dwa za regenerację wątroby Zuzolinki:thumbs::buzi: Quote
Obama Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Tez dołączam się do życzen zdrowia.U nas notuję znaczący wzrost wagi po wizycie u rodziców.Co gorsza,nie tylko u Obamy:( Quote
zuzolandia Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 [quote name='Tekla64']no to trzymam kciuki coby do dziadkow dotarlo!!! a Zuzolce cala mase dbrych mysl by szybko sie zregenreowala[/QUOTE] dotarło:evil_lol: ale tylko w kwesti niedokarmiania Zuzola ..Fruziol żre podwójnie a potem mamy sensacje zoładkowe :mad: [quote name='stokrotka.af']nio moja teściowa też "dokarmia" Rufola, taki urok dziadków ;) ale wiadomo zdrowie najważniejsze :)[/QUOTE] ....bo dziecko i pies nie moga chodzic głodne ...maksyma mojego tatuska :diabloti::diabloti: [quote name='Doginka']To ja trzymam podwójnie :thumbs: Raz to za dziadków, żeby stali się reformowalni, a dwa za regenerację wątroby Zuzolinki:thumbs::buzi:[/QUOTE] nooo watróbkaa sie pozbiera mam nadzieje ..od jutra zaczynamy kuracje cortaflexem vet ha to na problemy ruchowe a poz atym potraktowana została wyciagiem z jadu tarantuli zeby zagoiła jej sie rana po kaszaku która nijak nie ma zamiaru sie zasklepic juz od pol roku i zyje franca swoim zyciem :angryy: moze wreszcie to pomoze .....ehhhhhhhhhhhh...... [quote name='Obama']Tez dołączam się do życzen zdrowia.U nas notuję znaczący wzrost wagi po wizycie u rodziców.Co gorsza,nie tylko u Obamy:([/QUOTE] moj wzrost wagi mnie nie przeraza oby tylko te kilogramy w dupencję poszły :evil_lol::evil_lol: [IMG]http://i49.tinypic.com/2aall6x.jpg[/IMG] [IMG]http://i45.tinypic.com/nzrhoo.jpg[/IMG] Quote
Obama Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 wolałabym zeby poszło w pierś...a najlepiej dwie :) Quote
zuzolandia Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 [quote name='Obama']wolałabym zeby poszło w pierś...a najlepiej dwie :)[/QUOTE] oooooooooooo nieeeeeeeeeeeeeee tylko nie tammmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!! ja wiekszych miec nie chce ! absolutnieeeeeeeeee!!!!!!!!! w dupaloona jak najbardziej !!!!!!!!!! Quote
Tekla64 Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 mimo wsio szczesliwe kudlacze a ze zdrowkiem musi sie poparwic bo nie ma innej opcji no nie? ja juz nie mma marzen gdzie mialoby byc wiecej gdzie mniej , i tak wsio na opak hihihi Quote
Alicja Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 oddam trochę ciała , bardzo chętnie .... a cóż to za stworek roztrzepany:lol: [url]http://i49.tinypic.com/2aall6x.jpg[/url] Quote
stokrotka.af Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 nio jakieś plażowe klimaty widzę :) Inuś jak chcesz to ja Ci chętnie moje nadprogramowe 15 kg po ciąży oddam bo same nie chcą mnie opuścić ;) tulam futerka :) Quote
Aleks89 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Zuzolandia to już całkiem o mnie zapomniała:angryy: Quote
zuzolandia Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 [quote name='Tekla64']mimo wsio szczesliwe kudlacze a ze zdrowkiem musi sie poparwic bo nie ma innej opcji no nie? ja juz nie mma marzen gdzie mialoby byc wiecej gdzie mniej , i tak wsio na opak hihihi[/QUOTE] no u mnie wlasnie tez na opak i dlatego scem w doopke ;-) ...nadprogramowe kilogramy naturlisz :diabloti: [quote name='Alicja']oddam trochę ciała , bardzo chętnie .... a cóż to za stworek roztrzepany:lol: [URL]http://i49.tinypic.com/2aall6x.jpg[/URL][/QUOTE] dajesz biore wsioo hihi załapie jakowes dodatkowe 3 etaty i zarobie se na silikonowa dupencje :evil_lol::evil_lol: [quote name='stokrotka.af']nio jakieś plażowe klimaty widzę :) Inuś jak chcesz to ja Ci chętnie moje nadprogramowe 15 kg po ciąży oddam bo same nie chcą mnie opuścić ;) tulam futerka :)[/QUOTE] to nie plaża to piaskownica u nas w lesie hihihih a utop je jak takie niereformowalne mendy hihi...a tak powaznie to wspolczuje ..wiem ile wysiłku kosztowało pozbycie sie kilosow po ciazy moją siostre a ona to wogole drobniutka malutka a tu nagle 20 kg za duzo :crazyeye: [quote name='Aleks89']Zuzolandia to już całkiem o mnie zapomniała:angryy:[/QUOTE] ależ............:diabloti: ........byłam wczoraj u Cia i nawet troche czytalam do tego momentu w ktorym jamnior Deer juz nie byl jamniorem Deer:diabloti:.... Quote
Aleks89 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Buahahahahah :lol:Fajna schizofrenia :diabloti: Quote
Alicja Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='Aleks89']Buahahahahah :lol:Fajna schizofrenia :diabloti:[/QUOTE] :roflt::roflt: Quote
zuzolandia Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 [quote name='Aleks89']Buahahahahah :lol:Fajna schizofrenia :diabloti:[/QUOTE] ciekawe kto zapłaci za moje leczenie :evil_lol::diabloti::evil_lol: [quote name='Alicja']:roflt::roflt:[/QUOTE] sie smiej ..wspólczułabyś :diabloti: [quote name='stokrotka.af']doberek futrzaste :)[/QUOTE] witamy lysolki :loveu: Jak to mówią -jak nie urok to sraczka - :angryy: ...szpital psi mi sie zrobil bo Fruziutek tyż sie pochorowała :mad: jak tak dalej pójdzie to dostane zakaz wstepu do kliniki wet a pan dohtór załatwi sobie zakaz zblizania do siebie :diabloti::diabloti:....wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Quote
eria Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 noo a pan dohtór bardzo nie lubi pacjentów przyjmować :p najchętniej zamknąłby się na sali operacyjnej hihi Quote
Recommended Posts