Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zuzolandia']
KASIU- to fakt oczy briarda są niesamowite :loveu::loveu:
..jak juz kiedys wspominalam jesli zdecydujesz sie na brie to koniecznie daj mi znac :cool3::cool3::cool3:... Będę pamiętać :buzi:

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']śliczne niunie :loveu:

dziekować dziekowac :loveu:

jbk- noooooo koniecznie ..jak tylko wiosna nas ułaskawi to zapraszam na ogrodek zrobimy przywitanie wiosenne przy suto zastawionym stole z napojami % i z kudłatymi w tle :loveu::loveu:

KASIU- noo ...ktos ma u mnie dlug wdziecznosci wiec zawsze mozna go przenieśc np na Ciebie po co wydawac tyle kasy skoro mozna za symboliczną złotówke :eviltong::eviltong:

evaxon- buziolee moja ty zakupoholiczko :loveu:

Posted

jak tylko wiosna nas ułaskawi to zapraszam na ogrodek zrobimy przywitanie wiosenne przy suto zastawionym stole z napojami % i z kudłatymi w tle :loveu:

ja sie na to piszę :loveu::evil_lol:

Posted

KASIU- noo ...ktos ma u mnie dlug wdziecznosci wiec zawsze mozna go przenieśc np na Ciebie po co wydawac tyle kasy skoro mozna za symboliczną złotówke :eviltong::eviltong: jeny.... no aż tak to ja nie potrafię :oops:
Ale jakby co się przypomnę z prośbą o pomoc :-)

Posted

[quote name='zuzolandia']dziekować dziekowac :loveu:

jbk- noooooo koniecznie ..jak tylko wiosna nas ułaskawi to zapraszam na ogrodek zrobimy przywitanie wiosenne przy suto zastawionym stole z napojami % i z kudłatymi w tle :loveu::loveu:

:loveu:

Trzymam Cię za słowo ;) Jedynie mężu będzie miał przechlapane, bo o % nie będzie mógł myśleć ;)

Posted

Łoj ty kreplu moj kochany
tyś we tuszczu łokompany
Jo mom smaka durś na Ciebie
Jak Cie wcinom to żech w niebie
A twoj filong z marmeladom
Na kolana przed nim padom
Możesz być popudrowany
A najlepi lukrowany
Jo i tak Cie kreplu zjym
We ten czwortek to już wiym!

Posted

[quote name='eria']ja sie na to piszę :loveu::evil_lol:

noooooooooo trzymam za slowo :eviltong:

KASIU-no problem..wal pani śmiało :loveu:

jbk-takich boroczków bez % bedzie wiecej :evil_lol:ale mysle ze po jednym browarku na smak mogą dostac :eviltong:

Medorowa- niom staram sie coby były zaje2biste :eviltong:

appelko-- Ty naturlisz tyz sie piszesz prowda?:loveu:

Jolcia- pikny wierszyk taki .........SMACZNY :eviltong:

Skibka- a witamy witamy i dziekujemy :loveu:

Anitko-- na Ciebie to zawsze mozna liczyc :loveu:

Dozia - taaa Fruziolek teraz ładniutki i wloski bez kołtunków ..narazie :evil_lol:

Posted

[quote name='Dozia_13']Wiatmy!
Obejrzałam foteczki. Ale te mordki na nich są śliczne:loveu::loveu::loveu: Fruzia, pęknie tygląda po tym SPA:loveu::loveu:

taaaaa....teraz to mozna juz napisac....WYGLĄDAŁA :loveu:..

[quote name='anetta']Jakie SPA! NO NO :razz:

Ten trzeci czworonóg to widzę szybko się zaaklimatyzował :cool1::diabloti:

....no jak to chłopak :evil_lol:...konkretny :eviltong:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]witam kudłaczy :loveu::multi:[/FONT]

...a witaj Kffiatuszku ...czy na morzem tez taka zima?

DOZIA- a ja witam poniedziałkowo :loveu:

jbk- niedziela moja kochana ....a cóz to jest? hihihih

eria- ano pustki...gospodyni zapracowana wiec nie ma kto gosci nakarmic :eviltong:

Aaaaaaa tak....mialam 4 dniowy maraton w mojej pracy do tego w sobote bal karnawałowy na szczescie sami swoi wiec i my mogłysmy troszku poszalec na parkiecie w przerwach miedzy wydawaniem jednego żarcia a drugiego żarcia.Do tego w niedziele byly chrzciny wiec w przebraniu robiłysmy kluchy piekły rolady i szatkowały kapusty :eviltong::eviltong::eviltong: coby sie potem nie gonic.
Praktycznie od 9 rana w sobote do 22 w niedziele bylysmy non stop na nogach bez odrobiny snu ..jak wrocilam wczoraj do domciu to umylam sie i padlam nawet nie zdolalam do konca obejrzec mojego ulubionego serialu KOSCI :placz:
Wstałam dzisiaj jak widac przed chwilą :evil_lol::evil_lol:....
Mam fotaski z imprezy kolezanki zgodzily sie zeby je opublikowac wiec jak tylko zmniejsze to wstawie :cool3::cool3:

Posted

Aaaaaaa tak....mialam 4 dniowy maraton w mojej pracy do tego w sobote bal karnawałowy na szczescie sami swoi wiec i my mogłysmy troszku poszalec na parkiecie w przerwach miedzy wydawaniem jednego żarcia a drugiego żarcia.Do tego w niedziele byly chrzciny wiec w przebraniu robiłysmy kluchy piekły rolady i szatkowały kapusty :eviltong::eviltong::eviltong: coby sie potem nie gonic.
Praktycznie od 9 rana w sobote do 22 w niedziele bylysmy non stop na nogach bez odrobiny snu ..jak wrocilam wczoraj do domciu to umylam sie i padlam nawet nie zdolalam do konca obejrzec mojego ulubionego serialu KOSCI :placz:
Wstałam dzisiaj jak widac przed chwilą :evil_lol::evil_lol:....
Mam fotaski z imprezy kolezanki zgodzily sie zeby je opublikowac wiec jak tylko zmniejsze to wstawie :cool3::cool3:

O, to miałaś pracowity weekend ;) Czekamy na fotki w takim razie :)

Posted

NASZA TROJCA W PRZEBRANIU PIELEGNIAREK ROBI KLUSKI NA NIEDZIELNY CHRZEST :diabloti::diabloti::diabloti: I KOCISKO :cool3:

JA SABCIA I IRKA :eviltong::eviltong:

SABCIA I OSOBISTY KOMINIARZ FARORZA :evil_lol::evil_lol:

KOCISKO I JEGO PANCIA CZYLI JA:diabloti: ( juz zrzucilam biale ciuszki)

BYŁA TEZ NIEJAKA PIPI:evil_lol::evil_lol:...KOLEZANKA GRAZYNKA:loveu:

Posted

...a witaj Kffiatuszku ...czy na morzem tez taka zima?

[FONT=Georgia]nad morzem była zima, spadło dość dużo śniegu i przez tydzień się trzymał ale dzisiaj przyszła odwliż więc jest błoto i wszedzie mokro :roll: a śnieżek jest taki brudny i blee[/FONT]