Dozia_13 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 :multi:Hej:multi::multi: Wkońcu wróciłaś:multi: Fotki są rewelacyje, juz nie moge doczekać się następnych:loveu: Quote
zuzolandia Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Witankoo...kolejna porcja Paryża...jakos nie mam weny na wstawianie a jest ich ze 2000tys :evil_lol::evil_lol:...pewnie dlatego ze nie jestem zadowolona z ich jakosci...cholera pogoda psuła niemal kazde ujecie ...a aparacik miał nielatwy orzech do zgryzienia :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 jeszcze mi myszka padła a bez niej jak bez reki :shake: Quote
Alicja Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [FONT=Arial]Fotki naprawdę fajne ....a myszkę to cza karmić :diabloti:...to by nie padła jakby jeść dostała :evil_lol:[/FONT] Quote
anetta Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 :multi: Jesteś. Pojechałaś tam z jakąś grupą młodzieży? czy coooo :p:eviltong::cool3: Oooo to mi się podoba!! http://i41.tinypic.com/20uq0lt.jpg :loveu::loveu: Quote
Dozia_13 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 I co ty gadasz...:mad: Fotki sa naprawde fajne... mi się bardzo podobaja:loveu: Quote
zuzolandia Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Fotki naprawdę fajne ....a myszkę to cza karmić :diabloti:...to by nie padła jakby jeść dostała :evil_lol:[/FONT] tydzien byla na glodzie bo Adik zapomniał ją karmic no i sie boroczka przekrecila :diabloti::diabloti: anetta-- tak bylam jako opiekunka młodzieży ze szkoly prywatnej w katowicach :eviltong::eviltong:...... Dozia -- dziekuje ...ale gdyby byla pogoda to mialabym wiecej mozliwości :lol::lol: Quote
Dozia_13 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='zuzolandia'] Dozia -- dziekuje ...ale gdyby byla pogoda to mialabym wiecej mozliwości :lol::lol: Ło tam możliwłości... Ważne fotetecki słoo i O:lol: DobrejNocki :bye: Quote
Alicja Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [FONT=Arial]:razz::razz:no i suonko francuskie tysz było ;) no ale to w sam raz na dogo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://i40.tinypic.com/2nius0h.jpg[/FONT] Quote
eria Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 ale zajebiaszcze czachy :evil_lol: a mój aparat sie przydal ? albo w ogóle w tej pogodzie nie dał rady - nie zdzwiwiłabym się :cool3: Quote
Dozia_13 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Witanko:multi: Kiedy nasttępne foteczki?:cool3::cool3: Quote
halgre Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Witam ... :multi: Widzę fotki z Paryża :loveu: Super :multi::multi::multi: Piszesz, że pogoda ci przeszkodziła w jakości zdjęć ... Nie widzę tego :shake: Foty super i czekam na dalsze :multi::evil_lol::loveu: Mój znajomy ma też Kodaka - starego już, a wychodzą mu nieporównywalnie lepsze foty z niego - niż z Nikona, którego dopiero co sobie kupił ... :evil_lol: I w pogodę i niepogodę... Quote
zuzolandia Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:no i suonko francuskie tysz było ;)[/FONT] [FONT=Arial]no ale to w sam raz na dogo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]http://i40.tinypic.com/2nius0h.jpg[/FONT] tyz tak godom :evil_lol::evil_lol: eria-nosilam canonka w torbie ale po kilku nieudanych fotach odstawilam na połke hotelową :eviltong::eviltong::eviltong: gosikkf--witamy witamy :loveu: Dozia-hello ...fotecki juz dzisiaj wieczorkiem :multi: Medorowa - a witaj łysolku słodziutki :loveu: anittaaa- no ładnie choc nie tak powalająco jak myslałam :evil_lol: jbk- wiesz ze super :multi: jedynie tempo troche mnie przerosło hihihi brak kondycji i wiek robią swoje hihih ale najwidoczniej przypadlam im do gustu bo juz mnie molestuja zeby jechac razem z nimi w czerwcu do londynu :evil_lol: halgre- witanko...no moze nie sa takie najgorsze ale mogły byc lepsiejsze :eviltong:....wiesz ja to potzrebuja troche czasu zeby zrobic zadowalającoą mnie fote a tu wszystko bylo na wariackich papierach dlatego duzo zdjec zamazanych ...brak stabilizacji :eviltong::placz: Quote
jbk Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 No ja właśnie bardzo lubię z młodzieżą, klasa młodego jest superowa, tylko, skubańcy, na wycieczkę nie chcą jechać, bo musieliby z równoległą klasą, a nie lubią ich.... Quote
halgre Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 halgre- witanko...no moze nie sa takie najgorsze ale mogły byc lepsiejsze :eviltong:....wiesz ja to potzrebuja troche czasu zeby zrobic zadowalającoą mnie fote a tu wszystko bylo na wariackich papierach dlatego duzo zdjec zamazanych ...brak stabilizacji :eviltong::placz: Ale te, co tu narazie wrzuciłaś - są naprawdę dobre ... :p Quote
Alicja Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [FONT=Arial];)...ale to chyba nie koniec zwiedzania Paryża ...bo Mnie się podobją fotaski :multi::multi::multi:[/FONT] [FONT=Arial] bereczek :loveu:[/FONT] Quote
apple Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [FONT=Century Gothic]Taki ignor:crazyeye: Żeby ani słowa do mnie:crazyeye: Pfffffffffffff:obrazic::obrazic::obrazic:[/FONT] Quote
AngelsDream Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 No proszę - poczułam się jak w Paryżu. Quote
sota36 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 UWAGA CIOTKI, CO BYS CIE DZIS SZOKU TU NIE PRZEZYLI! fRUZOLLA MA DZIS PSIE SPA! BEDZIE NOWY LOOK!!!!!! BOJTA SIE!!!! Quote
Recommended Posts