jbk Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Cudne siostrunie ;) Ale diabełek też świetny ;)) Quote
zuzolandia Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]łooooooo mamuniu ale siotrzyczki:diabloti::razz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]http://www.bramkaproxy.org/browse.php?u=Oi8vaTQzLnRpbnlwaWMuY29tLzJuaXBjOXYuanBn&b=5[/FONT] [FONT=Century Gothic]pewno że się piszę....jeszcze się pytasz....pfff.....jasne że tak!!!:p[/FONT] [FONT=Century Gothic]ino mi powiedz na co?:roll:[/FONT] .....no jak to na co??? na wiosenno impreza na działce :eviltong::eviltong: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nad morzem była zima, spadło dość dużo śniegu i przez tydzień się trzymał ale dzisiaj przyszła odwliż więc jest błoto i wszedzie mokro :roll: a śnieżek jest taki brudny i blee[/FONT] ...uuuuuuuu u nas nadal bialooooo i sypie to białe gów...o bleeee:placz: [quote name='sota36']Bylam! a TE SIOSTRUNIE TAKI EFAJNE, ZE CHOPY NIE BEDA SIE BAC ZASTRZYKOW!!!! ....nooooo durś wołali o piyrwszo pomoc typu usta-usta :diabloti::diabloti: NA WSTECZU IMPREZOWE FOTYY!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sota36 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='zuzolandia'].....no jak to na co??? na wiosenno impreza na działce :eviltong::eviltong: ...uuuuuuuu u nas nadal bialooooo i sypie to białe gów...o bleeee:placz: ....nooooo durś wołali o piyrwszo pomoc typu usta-usta :diabloti::diabloti: NA WSTECZU IMPREZOWE FOTYY!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zboczynce!!!!!!!!! Quote
Dobcia Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Witanko:multi: http://i43.tinypic.com/15eiavn.jpg śliczności:loveu: no no no, niezła imprezka była:cool3: Quote
apple Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [FONT=Century Gothic]pokićkały mi się posty:roll:[/FONT] Quote
apple Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='zuzolandia'] .....no jak to na co??? na wiosenno impreza na działce [FONT=Century Gothic]Aaaaaaaaaaaa to pisze się bez dwóch zdań:p[/FONT]:p Quote
zuzolandia Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='jbk']Cudne siostrunie ;) Ale diabełek też świetny ;)) niom...jakos tak sam z siebie ten diabel a wlasciwie diablica wyszła :diabloti: apple-- noooooooooo to siem cieszem bardzooooooo:loveu: evaxon- no sooooooo w koncu karnawał był :evil_lol::evil_lol: jonqilla- i takie szekszy :evil_lol: zwłaszcza z tymi rekoma oblepionymi ciastem na kluchy :cool3::cool3: Jolcia - aaa tam zaro zboczynce..po prostu z wrazenia im tchu brakowało :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobcia- noo mimo pierunskiego zmeczenia impreza nam wyszła :multi: IMPREZOWY FOTY 2 STRONY W TYŁ !!! Quote
jonQuilla Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [FONT=Georgia]a ja zapomniałam napisać że niezłe z Was pigułeczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='zuzolandia'] apple-- noooooooooo to siem cieszem bardzooooooo:loveu: /quote] [FONT=Century Gothic]Jak bardzo?:diabloti:[/FONT] Quote
Dozia_13 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Hejka. Widziałam foteczki:cool3: Ale za was laseczki:loveu: Fajny bal mieliście :razz: Quote
jbk Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 zuzolandia;11853304 [B napisał(a):jbk- imprezke??? no przeca to jedna i ta sama :eviltong: chyba ze ja o czyms nie wiem?:crazyeye::crazyeye: doberekkkkkkkkkkkkkk se wstałam...sniło mi sie morze jakis tam statecek ciepełko...i cosik tam jeszcze ale juz nie pamietam :evil_lol: Ta sama? O, to bardzo bardzo dobrze :) Bo myślałam przez chwilę, że dla Jabcokowej robisz osobno ;)) Quote
Junka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Hej. Wreszcie wziełam się za siebie i postanowiłam odnowić znajomości i poprzeglądać wszystkie galerie :cool3::oops: No i tak trafiłam do was. :) Wpdałam obejrzeć te fotencje, a tu patrze pielęgniareczka. :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://i41.tinypic.com/345mwyc.jpg Quote
zuzolandia Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]a ja zapomniałam napisać że niezłe z Was pigułeczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] ...siem udałysmy tym mamom co nie ? :eviltong::eviltong: apple napisał(a):[quote name='zuzolandia'] apple-- noooooooooo to siem cieszem bardzooooooo:loveu: /quote] [FONT=Century Gothic]Jak bardzo?:diabloti:[/FONT] ...........niewyobrażalnie moje Ty zielone jabuszkoo ...:multi::multi::multi::multi: Dozia -noooo troszku przebrania a ile radosci :loveu: jbk- imprezke??? no przeca to jedna i ta sama :eviltong: chyba ze ja o czyms nie wiem?:crazyeye::crazyeye: doberekkkkkkkkkkkkkk se wstałam...sniło mi sie morze jakis tam statecek ciepełko...i cosik tam jeszcze ale juz nie pamietam :evil_lol: Quote
eria Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 kurde dobrze że szefa dzisioj nie ma :evil_lol: bo dobra, pielęgniarki - OK, dioblica i kot - OK....ale jak dotarłach do PIPI to .... :mdleje::roflt::roflt::roflt::roflt: a PIPI to ino widza OGIERA nakrapianego brakuje !! :evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Fiu fiu diablica:diabloti::loveu::loveu::loveu: http://i41.tinypic.com/345mwyc.jpg Quote
apple Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [FONT=Century Gothic]jestem:multi:...buziaka zostawiam i lece do Joli co by nie histeryzowała:evil_lol:[/FONT] Quote
Bartiśkowa_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Witamy :multi: widzę że imprezka udana a pipi super :roflt: Quote
jbk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Hej :) Pomożesz mi adresować koperty? Strasznie tego nie lubię..... Quote
eria Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 jbk napisał(a):Hej :) Pomożesz mi adresować koperty? Strasznie tego nie lubię..... czyżbyś rozsyłała PITy 11 ?? własnie robię to samo :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 apple napisał(a):Byłam :bigcool: ja tysz :grins: Quote
Recommended Posts