tripti Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='Energy']W zasadzie też tak na prawdę nie wiem co pisać... Ja również, jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję:Rose::Rose::Rose:[/QUOTE] ja przeczytałam smsa aż 3 razy, również dziękuje za szansę dla Kajo, to aż tak dobra wiadomość, że trudno w nią uwierzyć :) Quote
Energy Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Czy konto do osób z bazarku szkoleniowego zostało wysłane? Czy wysyłać? Quote
Equus Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Zaglądam i też w imieniu Kajo i własnym bardzo bardzo dziękuję za pomoc!!! Quote
AniaRe Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 A wątku bazarkowego rozumiem, że nikt nie podał nr-u konta tym osobom, które wylicytowały. Quote
Equus Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 ja nie podałam ale mogę podać konto Kaja jak mi dasz link do bazarku bo mi wcięło Quote
tripti Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 podałam konto to samo jak na bazarku wirtualnym, więc potwierdzę wpłaty, tego drugiego numeru konta nie mam. [B]Są aż dwie wygrane czyli paulaa. za 160 zł i santino za 155 zł.[/B] [B][COLOR=darkred][/COLOR][/B] [B][COLOR=#8b0000]Dziękujemy sponsorom i licytującym :)[/COLOR][/B] a link do bazarku jest tutaj: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/213671-Profesjonalne-szkolenie-dla-Twojego-psa-Warszawa-dla-KAJO-ROZLICZAMY?p=17530853#post17530853[/URL] Quote
Equus Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 [quote name='tripti']podałam konto to samo jak na bazarku wirtualnym, więc potwierdzę wpłaty, tego drugiego numeru konta nie mam.[/QUOTE] To Kajo ma jakies dwa numery konta??? Przecież ustalałyśmy, że teraz wpłacamy na konto do magdajedral (koleżanki Tusinki)... Quote
Energy Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 [quote name='Equus']To Kajo ma jakies dwa numery konta??? Przecież ustalałyśmy, że teraz wpłacamy na konto do magdajedral (koleżanki Tusinki)...[/QUOTE] To było konto na które Tripti zbierała wpłaty z bazarku kółeczkowego, a było na szybko potrzebne do rozliczenia;) Magdajedral czy nie ma nowych wpłat na Kajo? Ania z poznania nie wpłacałaś deklaracji sierpień/wrzesień? Szczerze mówiąc to już sie pogubiłam:shake: Quote
Abrakadabra Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Ania z Poznania dostała ode mnie PW z nowym nr konta Kajo. To było konto Magdajedral. Jeśli Magda tego nie zarejestrowała, to znaczy, że Ania z Poznania nie dokonała wpłaty. Quote
magdajedral Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Potwierdzam co napisała Abrakadabra - jak dotąd otrzymałam 3 wpłaty, które są wyróżnione w rozliczeniu. Jeśli coś wpłynie na moje konto od razu o tym tutaj napiszę. Quote
Equus Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Fajnie by było zrobić update wpłat w pierwszym poście i tam tez napisać, gdzie teraz (strona i nr postu) są robione rozliczenia na bieżąco Quote
mshume Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 posłałam przelew 20 zł, daj znać jak dotrze[quote name='magdajedral']Potwierdzam co napisała Abrakadabra - jak dotąd otrzymałam 3 wpłaty, które są wyróżnione w rozliczeniu. Jeśli coś wpłynie na moje konto od razu o tym tutaj napiszę.[/QUOTE] Quote
magdajedral Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Prosiłam o takowy wspis na pierwszej stronie a najlepiej w tytule. Rozliczenie jest na stronie 35 post 867 Quote
magdajedral Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 [quote name='mshume']posłałam przelew 20 zł, daj znać jak dotrze[/QUOTE] Dotarło :) Dziękuję w imieniu Kajo. Quote
Equus Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 myślę że trzeba wpisać w pierwszy post - mam nadzieję że SP wpisze jak tu zajrzy Quote
tripti Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 wpłat z bazarku szkoleniowego nie ma jeszcze. Equus jak z tą propozycją zdjęć? trzeba koniecznie nowe ogłoszenia wrzucić, bo czas leci :( trzeba też jakoś te rozliczenie wrzucić na początek, będzie wiadomo ile Kajo ma pieniążków, bo tak ciężko szukać w postach. może magdajedral mogłaby przejąć [B]drugi[/B] post mshume? co Wy dwie na to? bo do tego trzeba dodać jeszcze ten bazarek wirtualny i szkoleniowy mam nadzieję, że wygrani nie wycofają się. Quote
mshume Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 nie ma problemu, możecie to załatwiać :)[quote name='tripti']wpłat z bazarku szkoleniowego nie ma jeszcze. Equus jak z tą propozycją zdjęć? trzeba koniecznie nowe ogłoszenia wrzucić, bo czas leci :( trzeba też jakoś te rozliczenie wrzucić na początek, będzie wiadomo ile Kajo ma pieniążków, bo tak ciężko szukać w postach. może magdajedral mogłaby przejąć [B]drugi[/B] post mshume? co Wy dwie na to? bo do tego trzeba dodać jeszcze ten bazarek wirtualny i szkoleniowy mam nadzieję, że wygrani nie wycofają się.[/QUOTE] Quote
sacred PIRANHA Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 a moze ja wam oddam ten swoj post, watek po prostu? mam problem z dogo, logowanie to wyzsza szkola jazdy,z czasem tez kiepsko u mnie, nie wyrabiam, nie moge sledzic na biezaco nic... to trzeba chyba napisac do moda jakiegos zeby przepisal na kogos konkretnego watek...tylko to napisac musi chyba ten ktos kto chce... Quote
Equus Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='tripti']Equus jak z tą propozycją zdjęć?[/QUOTE] [quote name='tripti']Equus jak z tą propozycją zdjęć?[/QUOTE] No mam problem bo w ogóle nie mam wolnych weekendów teraz (może 15-16 październik ale tego jeszcze nie wiem). A w tygodniu to mogę podjechać dopiero po 9 października tylko, że wieczorem więc ze zdjęciami słabo. Spytam jeszcze znajomej czy by mogła jakoś podjechać. Quote
tripti Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 wysłałam już smsa Ani, że wpłynęły pieniążki za szkolenia, 155 zł (paulaa.) i 160 zł (santino), zajęcia rozpoczynają się w sobotę. Na koncie Kajo u mnie jest ta kwota i bazarek wirtualny, jutro podam sumę. Quote
Equus Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 no niestety nikt tu juz prawie nie zagląda :/ Quote
Rumi. Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Equus']no niestety nikt tu juz prawie nie zagląda :/[/QUOTE] ja zaglądam ;) i pytam się jak z ogłoszeniami Kajo stoi? Moje juz pewnie powygasały, a nie mam możliwości odnowienia, bo nie mam czasu zupełnie Quote
Equus Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 niestety chyba nikt prócz Ciebie nie robił ogłoszeń :( Quote
Recommended Posts