Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Energy']W zasadzie też tak na prawdę nie wiem co pisać...
Ja również, jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję:Rose::Rose::Rose:[/QUOTE]

ja przeczytałam smsa aż 3 razy, również dziękuje za szansę dla Kajo, to aż tak dobra wiadomość, że trudno w nią uwierzyć :)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

podałam konto to samo jak na bazarku wirtualnym, więc potwierdzę wpłaty, tego drugiego numeru konta nie mam. [B]Są aż dwie wygrane czyli paulaa. za 160 zł i santino za 155 zł.[/B]
[B][COLOR=darkred][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]Dziękujemy sponsorom i licytującym :)[/COLOR][/B]

a link do bazarku jest tutaj: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/213671-Profesjonalne-szkolenie-dla-Twojego-psa-Warszawa-dla-KAJO-ROZLICZAMY?p=17530853#post17530853[/URL]

Posted

[quote name='tripti']podałam konto to samo jak na bazarku wirtualnym, więc potwierdzę wpłaty, tego drugiego numeru konta nie mam.[/QUOTE]
To Kajo ma jakies dwa numery konta??? Przecież ustalałyśmy, że teraz wpłacamy na konto do magdajedral (koleżanki Tusinki)...

Posted

[quote name='Equus']To Kajo ma jakies dwa numery konta??? Przecież ustalałyśmy, że teraz wpłacamy na konto do magdajedral (koleżanki Tusinki)...[/QUOTE]

To było konto na które Tripti zbierała wpłaty z bazarku kółeczkowego, a było na szybko potrzebne do rozliczenia;)

Magdajedral czy nie ma nowych wpłat na Kajo?

Ania z poznania nie wpłacałaś deklaracji sierpień/wrzesień?
Szczerze mówiąc to już sie pogubiłam:shake:

Posted

posłałam przelew 20 zł, daj znać jak dotrze[quote name='magdajedral']Potwierdzam co napisała Abrakadabra - jak dotąd otrzymałam 3 wpłaty, które są wyróżnione w rozliczeniu. Jeśli coś wpłynie na moje konto od razu o tym tutaj napiszę.[/QUOTE]

Posted

wpłat z bazarku szkoleniowego nie ma jeszcze.

Equus jak z tą propozycją zdjęć?

trzeba koniecznie nowe ogłoszenia wrzucić, bo czas leci :(

trzeba też jakoś te rozliczenie wrzucić na początek, będzie wiadomo ile Kajo ma pieniążków, bo tak ciężko szukać w postach.

może magdajedral mogłaby przejąć [B]drugi[/B] post mshume? co Wy dwie na to? bo do tego trzeba dodać jeszcze ten bazarek wirtualny i szkoleniowy mam nadzieję, że wygrani nie wycofają się.

Posted

nie ma problemu, możecie to załatwiać :)[quote name='tripti']wpłat z bazarku szkoleniowego nie ma jeszcze.

Equus jak z tą propozycją zdjęć?

trzeba koniecznie nowe ogłoszenia wrzucić, bo czas leci :(

trzeba też jakoś te rozliczenie wrzucić na początek, będzie wiadomo ile Kajo ma pieniążków, bo tak ciężko szukać w postach.

może magdajedral mogłaby przejąć [B]drugi[/B] post mshume? co Wy dwie na to? bo do tego trzeba dodać jeszcze ten bazarek wirtualny i szkoleniowy mam nadzieję, że wygrani nie wycofają się.[/QUOTE]

Posted

a moze ja wam oddam ten swoj post, watek po prostu?
mam problem z dogo, logowanie to wyzsza szkola jazdy,z czasem tez kiepsko u mnie, nie wyrabiam, nie moge sledzic na biezaco nic... to trzeba chyba napisac do moda jakiegos zeby przepisal na kogos konkretnego watek...tylko to napisac musi chyba ten ktos kto chce...

Posted

[quote name='tripti']Equus jak z tą propozycją zdjęć?[/QUOTE]
[quote name='tripti']Equus jak z tą propozycją zdjęć?[/QUOTE]
No mam problem bo w ogóle nie mam wolnych weekendów teraz (może 15-16 październik ale tego jeszcze nie wiem). A w tygodniu to mogę podjechać dopiero po 9 października tylko, że wieczorem więc ze zdjęciami słabo. Spytam jeszcze znajomej czy by mogła jakoś podjechać.

Posted

wysłałam już smsa Ani, że wpłynęły pieniążki za szkolenia, 155 zł (paulaa.) i 160 zł (santino), zajęcia rozpoczynają się w sobotę. Na koncie Kajo u mnie jest ta kwota i bazarek wirtualny, jutro podam sumę.

Posted

[quote name='Equus']no niestety nikt tu juz prawie nie zagląda :/[/QUOTE]

ja zaglądam ;) i pytam się jak z ogłoszeniami Kajo stoi? Moje juz pewnie powygasały, a nie mam możliwości odnowienia, bo nie mam czasu zupełnie