Energy Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 [quote name='Abrakadabra']Niestety, nie mam przelewu od Ani z Poznania... Po wpłacie Tripti brakuje dokładnie 19zł.[/QUOTE] Ja już nie wiem, Ania napisała mi, że wpłaci wtorek/środa. Już by był:shake: Abra ja Ci przeleję brakujące 20 zł. Quote
Equus Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 mały problem z jedzeniem na bazarek :( jak wyciągałam żeby sprawdzić datę to rozdarłam lekko worek tej 2kg karmy RC urinary więc choć termin jest 22.11.2011 to nie wiem czy ktoś będzie chciał otwartą :( choć od razu zakleiłam taśmą A puszki trzy termin do 22.01.2012 Quote
tripti Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 nie dostałam jeszcze grafiki na bazarek cegiełkowy, może jutro. Quote
yunona Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 [quote name='Equus']mały problem z jedzeniem na bazarek :( jak wyciągałam żeby sprawdzić datę to rozdarłam lekko worek tej 2kg karmy RC urinary więc choć termin jest 22.11.2011 to nie wiem czy ktoś będzie chciał otwartą :( choć od razu zakleiłam taśmą A puszki trzy termin do 22.01.2012[/QUOTE] Nikt nie podejmie się zrobienia bazarku? Zdjęć nie chcę przesyłać bo tylko z komórki , aparat pożyczyłam synowi do pracy i nie wypada mi zabrać, więc podtrzymuję przekazanie fantów. Quote
Abrakadabra Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 [quote name='Energy']Kajo się pokazuje... Abra przelałam 20 zł.[/QUOTE] Za chwilkę sprawdzę konto. Quote
Energy Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 [quote name='Abrakadabra']Za chwilkę sprawdzę konto.[/QUOTE] Jutro raczej, dzisiaj na pewno jeszcze nie ma;) Quote
Abrakadabra Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 [quote name='Energy']Jutro raczej, dzisiaj na pewno jeszcze nie ma;)[/QUOTE] Energy :) ja mam konto w najlepszym Banku na świecie. Dostałam od Ciebie 20zł. Dzięki w imieniu Kajo:loveu: Od Ani z Poznania nie odnotowałam niestety przelewu . Uprzejmie informuję, że wpłacam na konto AniRe brakujące 372zł za hotelikowanie Kajo w lipcu (zakładam 50zł, za Anię z Poznania, nie licząc na zwrot tej kwoty). Ponawiam też prośbę o znalezienie innego Skarbnika. Quote
coronaaj Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Dawno mnie tutaj nie bylo ale moze i dobrze bo cos sie tutaj wyrabialo...To gdzie i do kiedy Kajo bedzie mial hotelik, za ile? Gdzie dobre rozliczenie bo nie widze sumy ile wplynelo suma wydatkow do dnia dzisiejszego??? Nic takiego nie widze. Widze ze brakuje ??? My w Sopocie w hotelu , pensjonacie , pelno psow ale mamy pokoik za maly ... Quote
Energy Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Coronaaj nie mamy jeszcze jednej deklaracji wpłaconej od ani z poznania na lipiec, za nią założyła Abrakadabra. Zabrakło bo potrzebne były pieniądze na badania - 150 zł, byli właściciele przekazali 100 zł. Ale to już jest opłacone. Kajo jest bezpłatnie w sierpniu, prezent od hoteliku:lol: Hotelik jest ale kasy nie ma od września... Oczywiście na wątku zrobiła się zadyma, która nic nie wniosła poza nadszarpnięciem nerwów, ale to już przeczytałaś... Ja bym chętnie do Sopotu pojechała:lol: [quote name='Abrakadabra'] ...zakładam 50zł, za Anię z Poznania, nie licząc na zwrot tej kwoty. [/QUOTE] No ja mam nadzieję, że jednak będzie ta wpłata... Quote
ewatonieja Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Kajo tylee mocji budzisz, oby od teraz same poztywne Quote
Agnieszka_K Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Justyna przepraszam! Tripti prosiła mnie o grafikę na bazarek - zupełnie zupełnie wyleciało mi to z głowy bo miałam na niej milion innych rzeczy. Z opóźnieniem ale jestem:) Poczytałam troszkę o Kajo i moje pomysły są takie: 1) bazarek "Kajo - czarna owca - oczyśćmy go z zarzutów / wybielmy jego dobre imię ;-)" Zbiórka na zbadanie czy Kajo naprawdę jest agresywny tak jak Państwo go przedstawili i pomoc dla niego i do kupienia jest cegiełka - czarna owca, która po kupnie zamienia się w białą (dwie oddzielne animacje) [IMG]http://www.gifs.net/Animation11/Animals/Barn_Animals/Black_sheep.gif[/IMG] [IMG]http://www.gifs.net/Animation11/Animals/Barn_Animals/Bouncing_sheep_2.gif[/IMG] 2) cegiełka serduszko - "pomóż poskładać złamane serduszko Kajo" [IMG]http://brokenhearted.in/images/Heart.gif[/IMG] 3) cegiełka szczęśliwy pudelek - "pomóżmy mu znaleźć szczęście na nowo" [IMG]http://members.tripod.com/alordrot/Animated_PoodleClipart_07.gif[/IMG] Quote
tripti Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Agnieszka - masz pełną skrzynkę, bardzo dziękuje za pomoc, świetne pomysły :) Quote
Agnieszka_K Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [quote name='tripti']Agnieszka - masz pełną skrzynkę, bardzo dziękuje za pomoc, świetne pomysły :)[/QUOTE] odepchana;) EDIT: podmieniłam serduszka bo tamto przestało się animować ;/ Quote
tripti Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 zrobiłam pierwszy bazarek wirtualny narazie z kołami, Agnieszki grafiki będą na kolejny, co poprawić? [URL]http://www.dogomania.pl/threads/212606-Koło-ratunkowe-dla-KAJO.-Uratuj-przed-dożywociem-w-schronisku!-do-21.08.-Tylko-6-zł.?p=17408460#post17408460[/URL] Quote
Energy Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='tripti']zrobiłam pierwszy bazarek wirtualny narazie z kołami, Agnieszki grafiki będą na kolejny, co poprawić? [URL]http://www.dogomania.pl/threads/212606-Koło-ratunkowe-dla-KAJO.-Uratuj-przed-dożywociem-w-schronisku!-do-21.08.-Tylko-6-zł.?p=17408460#post17408460[/URL][/QUOTE] Ja uważam, że jest super:lol: Dziękuję w imieniu Kajo:lol: Quote
tripti Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 mamy 1 kółeczko kupione :) pieniążki będą zbierane na konto tusinka22, dziś wieczorem prześle. Quote
Journey Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Nie będę zaśmiecać bazarku, więc napiszę tutaj. Sytuację Kajo śledzę od początku, więc pies poniekąd jest mi bliski... Cieszę się, że ma teraz bezpieczny kąt, natomiast jestem bardzo zdegustowana kłótniami na wątku, które niedawno miały tu miejsce. Chodzi o pomoc Kajo, więc z mojej strony proszę niech niektórzy przeniosą swoje osobiste wycieczki na priv lub w ogóle się nie wypowiadają. Pierwsze kółko ratunkowe kupiłam, niestety na chwilę obecną tylko tak mogę pomóc, ale... to zawsze coś. Quote
Abrakadabra Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Tripti, bardzo fajny ten bazarek :) Jurney- dziękujemy :loveu: Quote
tusinka22 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='tripti']mamy 1 kółeczko kupione :) pieniążki będą zbierane na konto tusinka22, dziś wieczorem prześle.[/QUOTE] super, konto przekazałam na pw tripti Quote
ania z poznania Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 A czy mój przelew jeszcze nie dotarł?? Quote
Energy Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='ania z poznania']A czy mój przelew jeszcze nie dotarł??[/QUOTE] Wczoraj Abra sprawdzała i jeszcze nie było. Może będzie dzisiaj:lol: Quote
ania z poznania Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Aha, i od razu potwierdzam dalszą deklarację, bezterminowo :) Quote
Energy Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='ania z poznania']Aha, i od razu potwierdzam dalszą deklarację, bezterminowo :)[/QUOTE] Aniu bardzo, bardzo Ci dziękuję w imieniu naszym i Kajo:loveu::loveu::loveu: Quote
Abrakadabra Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Dotarła wpłata od Ani z Poznania (50zł), dziękujemy :) Quote
Recommended Posts