rebellia Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Przepraszam, że tutaj, ale tu wchodzą jamnicze ciocie, tak? W schronisku w Jeleniej Górze jest od paru dni ruda, kilkuletnia jamniczka. Ponieważ dość niespodziewanie wypadł mi tam wyjazd, to zerknęłam dzisiaj do tamtejszego schronu. Siedzi w boksie z innymi suczkami, czyli jakoś się musi dogadywać. Bardzo się trzęsła i raczej była przeganiana. Niestety też szczerzy zęby i bardzo kłapie :shake: być może stres i strach, bo siedzi z innymi w boksach, ale się nie cofnie przed dziabnięciem. :shake: Marnie widzę adopcję, jeśli ktoś o tak przyjdzie z zewnątrz. Nie miałam czasu o nic pytać, bo tylko przelotem jechałam i po prostu "wstąpiłam", ale może ktoś jej pomoże? :-( Tu znalazłam ją na stronie: http://www.jelenia.schronisko.net/adopcja-id-69223.html Quote
Isadora7 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 rebellia napisał(a):Przepraszam, że tutaj, ale tu wchodzą jamnicze ciocie, tak? W schronisku w Jeleniej Górze jest od paru dni ruda, kilkuletnia jamniczka. Ponieważ dość niespodziewanie wypadł mi tam wyjazd, to zerknęłam dzisiaj do tamtejszego schronu. Siedzi w boksie z innymi suczkami, czyli jakoś się musi dogadywać. Bardzo się trzęsła i raczej była przeganiana. Niestety też szczerzy zęby i bardzo kłapie :shake: być może stres i strach, bo siedzi z innymi w boksach, ale się nie cofnie przed dziabnięciem. :shake: Marnie widzę adopcję, jeśli ktoś o tak przyjdzie z zewnątrz. Nie miałam czasu o nic pytać, bo tylko przelotem jechałam i po prostu "wstąpiłam", ale może ktoś jej pomoże? :-( Tu znalazłam ją na stronie: http://www.jelenia.schronisko.net/adopcja-id-69223.html Dzięki za dodatkowe informacje. Jestem w kontakcie z wolontariuszką z tego schronu i dopytam. Może trzeba DT szukać. Jamnisie umieściłam już kilka dni temu tutaj: http://jamniki.eadopcje.org/psiak/225 jest tez tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/173573-Jamniki-i-jamnikowate-do-adopcji-z-ca%C5%82ej-Polski-!!!!!!?p=13498689&viewfull=1#post13498689 szykuję jej allegro. Quote
teresz10 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Są ładne zdjecia, mogę allegro zrobić, napiszcie tylko wiek i czy juz po sterylce? Czekam na wiesci Quote
bros Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 jutro bedą na pewno i może jakaś jeszcze foteczka Quote
bros Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 bedzie jutro :) marmoska normalnie jak ja Ciebie dorwę to Cie sama wymiziam :razz::evil_lol::eviltong: Quote
marmosia Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Mi się dni porąbały- myślałam, że dzisiaj czwartek ;) Miziaj, miziaj :) I Basię też pomiziamy :) Quote
Basia1244 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 marmosia napisał(a):Mi się dni porąbały- myślałam, że dzisiaj czwartek ;) Miziaj, miziaj :) I Basię też pomiziamy :) Będę stawiała opór :D, a jak się nie da, to zwieję :D Quote
bros Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 oj tam Basia dobre mizianie nigdy nie jest złe :evil_lol: zaraz tam opór :mad: wiesio dla wszystkich starczy :iloveyou: marmoska kiedy robisz to pyszne risotto ??? do Basi może dotrzemy przez żołądek :evil_lol: niewtajemniczonym powiadam to co ostatnio marmoska ugotowała Jezowi, Disco i wszystkim szczeniakom było tak pyszne i pachnące że miałam ochotę się przyłączyć do wcinających :) Quote
marmosia Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Ugotujemy wielki garnek i mam wizję- my i psy z jednej miski, hehehe Quote
marmosia Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Ty się Baśna nie bój, tylko spróbuj :evil_lol: Quote
marmosia Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Ostatnio obkarmiłyśmy nasze zbóje i całą szczeniakarnię :) Gotowane było w/g przepisu Karolci z drobnymi modyfikacjami,a fuchę schroniskowego kucharza przyjęłabym bez mrugnięcia okiem :) Quote
marmosia Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Zapraszamy, zapraszamy... A może by tak schroniskowy piknik za ogrodzeniem ? Quote
wieso Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 marmosia napisał(a):Zapraszamy, zapraszamy... A może by tak schroniskowy piknik za ogrodzeniem ? dziekuje za zaproszenie.....o tak, piknik my i psy z jednej michy.....:) wizja coraz blizsza....:) Quote
marmosia Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 A czemu mamy szarą kopertę, a nie czerwoną? Quote
bros Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 sunieczka nie jest szczenna i nie była przynajmniej w schronisku ( jakieś male nieporozumienie zaszlo, mowilyśmy z p. Malgosią o innych psach) , czyli jest niewysterylizowana - poza tym bez zmian, kochana całuśna sunieczka - czeka na DOMEK Quote
paulinken Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Śliczna dziewczynka. Pazury do obcięcia, na pewno jej przeszkadzają. Quote
paniMysza Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 prześliczna jest. też taki uśmiech na buziaku! Quote
Luna_wro Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 paznokietki to Sunia ma po zbóju:) no, no, no... poza tym słodziutka jest:):);) Quote
Recommended Posts