Syla Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Same dobre wieści, co tak bardzo cieszy.Aż jestem ciekawa tego filmiku :oops::multi: Quote
ajlii Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 [video]http://www.youtube.com/user/podburymkundlem?feature=mhee#p/a[/video] O to filmik z Bochnarem i Julką głównych :) Podskoków było więcej, ale zanim zdążyłam ustawić aparat na tryb video to chwilę potrwało... Quote
bea100 Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 Dziękuję Ajlii i podziękuj mężowi, to dla mnie taka radość (!) móc zobaczyć jak biega (!!) i podskakuje (!!!) Bochnarek :) Dla mnie jest piękny i pięknieje w oczach po prostu z dnia na dzień...!!!! Odniosłam wrażenie, że faktycznie widzę Pana Psa, Bochnar odzyskał godność. Dzięki Wam kochani. To już nie jest schronowa bida. To dla mnie wielka radość! Quote
mala_czarna Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Jak on śmiesznie podskakuje! :) Rewelacyjnie wygląda, jest kolosalna poprawa. Quote
ajlii Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Mimo wszystko jeszcze kawał drogi przed nami. Bochnar napewno wygląda zupełnie inaczej niż w kwietniu, ale z bliska widać że dużo w życiu przeszedł. A teraz jeszcze kostrobaty się zrobił, przed tą wyłażącą sierść. A charakter z psa wychodzi... Ma swoje zdanie i oczekuje że będziemy je respektować - każdy jego pomysł. Np. spania w spiżarni...... Ostatnio kilka razy go nakryłam na drzemce wśród weków i butelek z wodą mineralną! Ale nie ma co się dziwić - tam jest tak chłodno i przyjemnie, gdy na dworze skwar :D Quote
magdyska25 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 No proszę proszę galopuje!!! Super- bardzo się cieszę tym bardziej, że widziałam jaki był słaby przy wyciąganiu ze schroniska. Dostateczna opieka, kupa roboty, miłości i Bochnarek "jak nowy" :) Co do bazarków- dzisiaj postaram się wszystko podliczyć i jutro już wysłać pieniądze- wcześniej poinformuję ile. Proszę wymiziać Bochnarka ode mnie! Quote
bea100 Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 [quote name='magdyska25'] ... Co do bazarków- dzisiaj postaram się wszystko podliczyć i jutro już wysłać pieniądze- wcześniej poinformuję ile. Wiem, jak się napracowałaś kochana- ode mnie najpiękniejsze podziękowania !!! Zobacz na Bochnara...on też dziękuje...!!! Quote
magdyska25 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Kolejny bazarek kocykowy dla Bochnarka: http://www.dogomania.pl/threads/209094-***NOWE-KOCYKI-dla-Ciebie-lub-Twojego-pupila-na-leczenie-Bochnara-do-14.06-20-00***?p=17019389#post17019389 Serdecznie zapraszam!!! a teraz biorę się za rozliczenie pozostałych dwóch. EDIT: ROZLICZENIE: Bazarek kocykowy: Jukutek- 16 zł. Bumel- 10 zł. Anna35-1974- 13 zł. Magdalena- 35 zł. Agaton85- 30 zł. za kocykowy: 104 zł. Bazarek ogólny: Piesia- 28 zł. Zebrazebra- 10 zł. Maruda666- 20 zł. Handzia55- 8 zł. Jurosia- 29 zł. Bebcik- 25 zł. za ogólny: 120 zł. Za wysyłki zapłaciłam w sumie: 41 zł. (wczoraj 5 zł.- bebcik)+ 6 zł. (na wysyłkę pościeli do Jurosi po 15.06)= 47 zł. CZYLI: 104 zł.+120 zł.= 224 zł.- 47 zł. (przesyłki)= 177 zł. Wysyłam 180 zł. dla Bochnarka na konto Ajlii. Quote
bea100 Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Najpiękniejsze dzięki! Skarpetka Bochnarka powiększyła się o całe 180zł !!! (ucałuję Cię Magdyska25 przy okazji, na co mam nadzieję...:) Lecę "pilnować" nowego bazarku...;) (Magdyska25, może pozapraszaj tych co im się poprzednio wylicytować nie udało?) Quote
bea100 Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Kocykowy nowy bazarek dopiero się zaczął, ale mamy już zainteresowanie :) Cieszę się ! Quote
Syla Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Takie bazarki zawsze są w centrum zainteresowania.Kocyków, dla ulubieńców, nigdy dosyć :lol:;):evil_lol: Quote
bea100 Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Dzięki Syla, że jesteś i że licytujesz kocyki na Bochnarka :) Bardzo bym chciała by trafiły do Twoich staruszków, są takie milutkie, no po prostu w sam raz ;) Quote
magdyska25 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Beatko, wczoraj wysłałam zaproszenia do ok. 50 osób ;) (również do tych, którym nie udało się wylicytować). Quote
bea100 Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Kawał roboty, dzięki Magdyska25 !!! Już wiem skąd ruch na bazarku...;) Quote
magdyska25 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Staram się codziennie wysyłać zaproszenia. Dzisiaj ponad 20 osób poinformowałam o nowym bazarku. A niech uzbiera się dla Bochnarka jak najwięcej :) Quote
bea100 Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Oj to dobrze, super i dzięki :) bo każda złotówka się liczy. Nie wstawiam tu rozliczeń bo koszty są moje, ale wydatki ze skarpety Bochnara czyli bez hotelowania (leki i wspomagacze, transport, badania, karma Hepatic itd) przekroczyły już dawno 1500zł...a właśnie bazarki przez Ciebie tak wspaniale prowadzone zasilają tą (najważniejszą) skarpetkę. Ajlii kochana...a może jakieś zdjątko by się znalazło? Plizzz Quote
magdyska25 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Dobrze. To w takim razie będę wysyłała bezpośrednio na wątek bazarkowy oraz już do Ciebie na PV, żeby bochnarkowego wątku nie zaśmiecać. Ja również bardzo chętnie zobaczyłabym pychola przystojniaka :) Quote
bea100 Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Zaśmiecaj, zaśmiecaj...ile chcesz ;) Jesteś tu osobą ważną, nieodzowną oraz niezastąpioną...:) Quote
Syla Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 bea100 napisał(a):Zaśmiecaj, zaśmiecaj...ile chcesz ;) Jesteś tu osobą ważną, nieodzowną oraz niezastąpioną...:) O wszystkim tu można przecież napisać, przy okazji wątek się podnosi...Dzięki magdyska25 za info o bazarku.Kocyki, ręczniki...zawsze potrzebne.Dzisiaj miałam prać je właśnie, ale deszcz pada i burze zapowiedziane.Jutro też jest dzień.Pozdrawiam Bochnarka.Zdjątka zawsze pożądane. Quote
ajlii Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Dzisiaj ze zdjęć nic nam nie wyszło. Ciemno jakoś, deszczowo i smętnie cały dzień. Psiaki śpią, nie chcą współpracować. Bochnar też zaspany, ale nadal bardzo towarzyski - na drzemkę domagał się (głośno i wyraźnie!) współspacza. W końcu zgodził się łaskawie na dzielenie pierzyny z Julką (tak, tak - mamy taką prawdziwą starą pierzynę, psy ją kochają :) ). Quote
bea100 Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Ajlii- w tą sobotę rano (ok 9tej) wyruszamy do Ciebie z Apsą...jeszcze nie mogę uwierzyć, że zobaczę Ciebie i Wszystkich i...nareszcie Bochnarka !!! Ach jak się cieszę !!! Quote
malibo57 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Zabierzcie fontannę!! Gdzie Was złapię po drodze? Quote
magdyska25 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 bea100 napisał(a):Ajlii- w tą sobotę rano (ok 9tej) wyruszamy do Ciebie z Apsą...jeszcze nie mogę uwierzyć, że zobaczę Ciebie i Wszystkich i...nareszcie Bochnarka !!! Ach jak się cieszę !!! No widzisz Beatko jak to się świetnie układa a jeszcze niedawno rozmawiałyśmy o odwiedzinach i poznaniu Bochnarka :) Quote
bea100 Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Bardzo mi dziwnie było rozmawiać niemal codziennie z Ajlii nie widząc jej nigdy i jej DT, ciężko było pomagać psu, którego się nie widziało na oczy...teraz to się zmieni !!! Nareszcie!!! Quote
Recommended Posts