ihabe Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 mamy zapytanie z allegro o Albinka:-) Pani z Kielc, ma suczkę malutka i szuka jej towarzystwa. Wysłałam maila do Togaa z prośbą o kontakt:-) Quote
togaa Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 Już odpowiedziałam Pani.:lol: Z bazarku Nikaragua, dla Albinka przeznaczonych zostało 15 zł. http://www.dogomania.pl/threads/209709 Pieknie dziękujemy Nika !:loveu: Quote
misiadg Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 ha, ale byłoby fajnie jakby Albinek miał domek, w dodatku z towarzyszką psią :D trzymam mocno kciuki Quote
ihabe Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 trzymamy mocno kciuki za naszego Albinka:-) cioteczki z okolic zapraszamy: SERDECZNIE ZAPRASZAMY NA STOISKO NASZEGO STOWARZYSZENIA PODCZAS OBCHODÓW TYGODNIA KULTURY BESKIDZKIEJ W ŻYWCU W DNIACH 30-31 lipca 2011 oraz 6-7 sierpnia 2011 na którym znajdą się: -materiały promocyjne Stowarzyszenia -Kącik adopcyjny - prowadzenie zbiorki publicznej na rzecz bezdomnych i pokrzywdzonych przez człowieka zwierząt. szczegóły na stronie www.braciamniejsi.com.pl Quote
ihabe Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 odpowiedź Togii niestety poszła do naszej skrzynki bracimniejszych a nie do Pani:-) ale już jej wysłałam i teraz czekamy:-( Quote
feliksik Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 ihabe napisał(a):odpowiedź Togii niestety poszła do naszej skrzynki bracimniejszych a nie do Pani:-) ale już jej wysłałam i teraz czekamy:-( no to teraz czekamy:evil_lol: Quote
ona03 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Albinku :loveu: Ty czekaj spokojnie na Nikę :evil_lol:. Quote
ihabe Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Togaa, kochana, daj znac czy Pani sie odezwała.... Nas tu skręca:-) Quote
NikaEla Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 a ja w poniedziałek w odwiedziny przyjeżdżam :) Quote
togaa Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Przepraszam, ale mam wykopki wokoł domu. Tonę z psami w błocie a wieczorem padam na pysk.... Sprawdzałam przed chwila pocztę. Pani sie nie odezwała, niestety. a ja w poniedziałek w odwiedziny przyjeżdżam Czekamy niecierpliwie..!!:lol::multi: Quote
NikaEla Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 togaa napisał(a): Czekamy niecierpliwie..!!:lol::multi: ja też :) będziemy wczesnym popołudniem (chyba) Quote
ihabe Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 no to chyba juz jesteście:-) jestem z wami myslami tuz obok w Tychach:-) Quote
ona03 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Albinku jak spotkanie, też jestem Ciekawa ;) Quote
togaa Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Wieczorkiem zacytuję tu wierszyk Nikaraguy spisany na okolicznośc spotkania.:razz: Quote
togaa Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 [quote name='ihabe']no to czekamy:-) Cytuję sms Nikaraguy ; "Do Albinka pojechałam i Żabolka tam spotkałam. Obaj sliczni, obaj mili z Niką się nie polubili. Nika to też zazdrośnica, mało koleżeńska psica na Albinka powarczała do mnie zbliżyc sie nie dała " No i się działo... Z Niki to niezła zgaga. Lolo przy niej to Aniołek ! Jak wystartowała do biednego Albinka to tylko refleks Stasia uratował Go przed pożarciem....Bulterier w mikrym ciałku. I ten Jej błysk w oku....:razz: Za to do ludzi....miodzio !. Fajna jest,ma charakter baba... Quote
feliksik Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Podysłamy Albinka i Xawierka do pewnego domku Quote
ona03 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Bazarak dla BM zapraszam :) http://www.dogomania.pl/threads/212902-Kwiatuchy-na-Lolcia-pieluchy-do-15.09.2011-godz.20.00) Quote
Poker Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Nika - mała ciałkiem ,ale myśli ,że jest brytanem. Quote
NikaEla Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 [quote name='togaa']Cytuję sms Nikaraguy ; "Do Albinka pojechałam i Żabolka tam spotkałam. Obaj sliczni, obaj mili z Niką się nie polubili. Nika to też zazdrośnica, mało koleżeńska psica na Albinka powarczała do mnie zbliżyc sie nie dała " No i się działo... Z Niki to niezła zgaga. Lolo przy niej to Aniołek ! Jak wystartowała do biednego Albinka to tylko refleks Stasia uratował Go przed pożarciem....Bulterier w mikrym ciałku. I ten Jej błysk w oku....:razz: Za to do ludzi....miodzio !. Fajna jest,ma charakter baba... Albinek te nie był jej dłużny ;) podobne charaktery mają Quote
Recommended Posts