Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='ihabe']Zrobiłam Albinkowi i Elwirce wydarzenie na FB

http://www.facebook.com/event.php?eid=122617731150156#!/event.php?eid=122617731150156

zapraszam, udostepniajcie:-)

Wrócilam do pierwszych postów i "to" znalazłam.. Chyba dzieki temu były wpłaty na leczenie Albinka osób spoza dogo (1-szy post).
Ale chłopak juz 'naprawiony". Teraz tylko ten domek!!!!!

ona03, dziekujemy za bazarek 'Srebro,kotek szczotek..":loveu:. Na konto Albinka wplynęło 50 zł. !!! W sam raz będzie na szczepienie...

Posted

[quote name='Nikaragua']może Albin czeka na moja wizytę w sierpniu ;)[/QUOTE]
niech sie nie wygłupia i zwiewa do domku, a ciocia Nikaragua poszuka sobie innej sympatii.

Posted

[quote name='Nikaragua']niektórzy są stali w uczuciach ;)

Tak, tak :evil_lol: wsiadłam w samochód i pojechałam do tej swojej sympatii JPG 500 km :evil_lol:.

Nika :loveu:, mój kalendarz kłamie :evil_lol:, powiedział, że ósmego :cool3:

[FONT=Comic Sans MS]...........................wszystkiego najlepszego [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]..................[/FONT]

Posted

Cioteczki, jesteście kochane :) bardzo dziękuję za życzenia i kwiaty :)

Iwonko, bo w 'świeckich' kalendarzach jest 8VII, a w 'kościołowych' - 4VII ;) więc obchodzę cały tydzień ;)

Posted

Nie zgadzam się, że Albinek bez urody jest :) Przystojniak z niego, ma to "coś" ;-) Imię też super :D więc trzymam kciuki żeby znalazł kochający domek :)

Posted

[quote name='misiadg']Nie zgadzam się, że Albinek bez urody jest :) Przystojniak z niego, ma to "coś" ;-) Imię też super :D więc trzymam kciuki żeby znalazł kochający domek :)[/QUOTE]

Zgadzam sie.
Tak po prawdzie to On dopiero u Irenki wypiękniał.
Niestety, ogłoszenia nie oddają jego całego uroku. Trzeba go poznać osobiście żeby docenić.

Posted

Już bardzo chce do domku stałego.
U Irenki stawia sie do rezydenta i musi byc seperowany od stada. Zawadiaka mały, ale takie sa JRT a Albinek bardzo w typie rasy.

Posted

Wojownik mały, oj coś o tym wiem bo mój też w deseń JRT i praktycznie nie lubi żadnego psa większego od siebie, za to kocha suczki :D :cool3:
Domku dla Albinka gdzie jesteś....:roll:

Posted

Nikaragua napisał(a):
Cioteczki, jesteście kochane :) bardzo dziękuję za życzenia i kwiaty :)

Iwonko, bo w 'świeckich' kalendarzach jest 8VII, a w 'kościołowych' - 4VII ;) więc obchodzę cały tydzień ;)

kochanie, spóźnione ale ze sczzerego serca od ciotki ihabe i jej stadka:-)

togaa napisał(a):
Zgadzam sie.
Tak po prawdzie to On dopiero u Irenki wypiękniał.
Niestety, ogłoszenia nie oddają jego całego uroku. Trzeba go poznać osobiście żeby docenić.

Może w najbliższą sobote udałoby się jakąś sesję zdjęciową zrobić :-)

togaa napisał(a):
Już bardzo chce do domku stałego.
U Irenki stawia sie do rezydenta i musi byc seperowany od stada. Zawadiaka mały, ale takie sa JRT a Albinek bardzo w typie rasy.

no takie rzeczy to tylko w Erze i trzeba je wyeliminować:-( Tutaj jest potrezbny phabe czyli Piotrus moja lepsza połowa:-) Musimy podjechać, Piotrus zabierze oba psiaki na spacer i zrobi rewolucję:-)

Posted

Może w najbliższą sobote udałoby się jakąś sesję zdjęciową zrobić

Oj,tak tak....Zapraszamy Mistrza. Piotr ma świetne oko !