Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Nikaragua']Z bazarku wpłaciłam dla Albinka 50zł (dla równego rachunku), gdy pieniądze dotrą poproszę o potwierdzenie na wątku http://www.dogomania.pl/threads/208177-KONIEC-ROZLICZAM*******Torebka-i-damski-plecak-sk%C3%B3rzane-dla-Albinka/page5

Pieniądze sa juz na na koncie Stowarzyszenia i w rozliczeniu w 1-szym poście. Zaraz napiszę na watku bazarkowym.

Jak mamy Ci dziekować, Nikaragua? No jak ?:loveu:

Posted

[quote name='togaa']Pieniądze sa juz na na koncie Stowarzyszenia i w rozliczeniu w 1-szym poście. Zaraz napiszę na watku bazarkowym.

Jak mamy Ci dziekować, Nikaragua? No jak ?:loveu:

:) potarmoś za ode mnie Albinka za uszko :)
szkoda, że p. Katarzyna nie przelała obiecanych pieniążków za zadania .... no ale może nie ma....

Posted

Nikaragua napisał(a):
:) potarmoś za ode mnie Albinka za uszko :)
szkoda, że p. Katarzyna nie przelała obiecanych pieniążków za zadania .... no ale może nie ma....

Poproszę, żeby raz jeszcze przejrzec wpłaty. Może p.Kasia wpłaciła bez wskazania Albinka i poszło do ogólnej kasy ? Wyjasnimy...

Nie bylismy jeszcze u p.rehabilit. bo papiery mnie zawaliły.... Mysle że to nie stawanie na łapke tkwi w Albinkowej głowie . Ze nauczył sie na trzech i teraz trzeba mu w łepku przestawić...

Posted

togaa napisał(a):
Poproszę, żeby raz jeszcze przejrzec wpłaty. Może p.Kasia wpłaciła bez wskazania Albinka i poszło do ogólnej kasy ? Wyjasnimy...
.
nie wpłaciła, bo nie ma teraz pieniędzy (napisała mi na gg), a matmy i tak nie zaliczyła :(

Posted

Tyle sie dzieje, że nie miałam zawet czasu zajrzeć do Albinka.
Tak mnie kusi by go potymczasować , ale to ponoć "pies na koty".
Ciezko by miały....
Meża nie wtajemniczam, bo znam odpowiedż...

Posted

[quote name='togaa']

Nie bylismy jeszcze u p.rehabilit. bo papiery mnie zawaliły.... Mysle że to nie stawanie na łapke tkwi w Albinkowej głowie . Ze nauczył sie na trzech i teraz trzeba mu w łepku przestawić...

Zobaczycie on bedzie chodził na 4 tylko musimy mu w tym pomóc poprzez rehab.

[quote name='togaa']Tyle sie dzieje, że nie miałam zawet czasu zajrzeć do Albinka.
Tak mnie kusi by go potymczasować , ale to ponoć "pies na koty".
Ciezko by miały....
Meża nie wtajemniczam, bo znam odpowiedż...

tez o tym myslałam ale wpadł w nasze łapki Colino:-(

Posted

Ale historia, biedne maleństwo z potrzaskana łapką, ależ on musiał cierpieć :( Dobrze, że już łapka zrośnięta, teraz tylko musi sobie przypomnieć, że ją ma nie tylko do ozdoby i zacząć na niej chodzić :) Powodzenia maluszku!

Posted

Dzisiejszy Albinek;

Chłopak radzi sobie coraz lepiej. W biegu wszystkie cztery łapy w użyciu....
Ruch, to jednak najlepsza rehabilitacja.:razz:
Trzeba go bedzie ogłaszać jako psa w typie JRT.
Nie tylko uroda ale temperament, inteligencja, instynkt łow. zadziorność u naszego Albinka typowe dla tej rasy.
Dzisiaj gdzies tam kilometr dalej dostrzegł krowę ( chyba jedyna krowa w mieście) i już był gotowy pędzić, polować i ćwiartować .....;)

Posted

togaa napisał(a):
Dzisiejszy Albinek;

Chłopak radzi sobie coraz lepiej. W biegu wszystkie cztery łapy w użyciu....
Ruch, to jednak najlepsza rehabilitacja.:razz:
Trzeba go bedzie ogłaszać jako psa w typie JRT.
Nie tylko uroda ale temperament, inteligencja, instynkt łow. zadziorność u naszego Albinka typowe dla tej rasy.
Dzisiaj gdzies tam kilometr dalej dostrzegł krowę ( chyba jedyna krowa w mieście) i już był gotowy pędzić, polować i ćwiartować .....;)

ach Albinku, fajny z ciebie psiak :) za chwilę pewno będziesz łapał myszy, jeże i krety (skąd ja to znam....)

Posted

Jaki uśmiechnięty chłopak z Albinka:-) ale nie może być inaczej...skoro jest u naszej Kochanej Irenki:loveu:
...
Teraz domeczek na stałe...dla Albinka...mile widziany:cool3: