Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hanka456 napisał(a):
Dzisiaj Tajga jedzie już do nowego domu. Przecudni Państwo. Tylko tacy ludzie dają nadzieję na przetrwanie. Jutro dalsze wieści.

A JA SIE PRZESTRASZYŁAM - BO PATRZĘ NA TYTUŁ - A TU tAJGA SZUKA DOMU!!!

• Replies 440
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Tajga z Sarenką juz w nowym domku. Państwo bardzo przygotowali sie na przybycie nowych członków rodziny,dzwonili i niecierpliwie wyglądali. Piękny dom,duzy ogród i dwie duze ocieplane budy.Dwie nowe obroże i dwie nowe miski takze czekały. Tajgę interesowały najbardziej własnie te miski,a Sarenka biegając zwiedzała teren.Niczego im napewno w nowym domku nie zabraknie. Nowi państwo bardzo ciepli iszczesliwi,ze mogli przygarnąc dwie tak urocze sunie :-)

o kurcze popłakałam się... z radości :Cool!:
kochani, cudowni państwo, życzę im wszystkiego najlepszego!!!

Posted

Rozmawiałam z opiekunami Tajgi, Tajga nie chce się bawić z Sarenka i czasami potrafi na nią zawarczeć. jest bardzo zazdrosna o wzgledy. Mam nadzieje, że sytuacja sie unormuje.

Posted

Tak myslę, mam nadzieję, że tak będzie. Tajga nikogo nie ugryzie. Nie ma tego juz w sobie. Oby Państwo okazali trochę cierpliwości. Obie sunie mają już tak dużo, w w zasadzie wszystko co mogą mieć.

• 2 months later...
Posted

Chcialam tylko napisac, ze Tajga odeszla na druga strone teczy. Odeszla za szybko, za krotko cieszyla sie szczesciem, jakie stalo sie jej udzialem. Jej watroba nie wytrzymala. Jest mi bardzo przykro. Pokochalam Tajge tak bardzo jakby byla ze mna przez stulecia, a nie przez kilka tygodni.

Posted

ach Haniu, tak mi przykro! zobaczyłam że coś nowego o Tajdze, myslałam że jakieś newsy - ale nie doczytałam reszty:(((
Ale - jedno jest pocieszające - dzieki dobrym ludziom, sunia pare miesięcy mogła spędzić w dobrym domu i ze swoim panem, to bardzo dużo !!!

• 1 month later...
  • 1 year later...