Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 440
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o Boże te afirmacje działają ,Hania ja od dzis wierze w to wszystko w feng shui i inne takie.i ide do tego jasnowidza teraz juz na 100%

Tajga ma dom ,będzie mieszkac razem z Sarenką

Posted

Tak to dokładnie ten sam pan:) Bierze obie:)
Psiaki będą miały do dyspozycji trochę domu i trochę super wypasione nowe budy ocieplane:)
Pan ma dom pod Łodzią...bardzo sympatyczny człowiek ...więcej Hania napiszę bo z nią tylko chwilkę rozmawiałam:)

Posted

Ja to już całkiem ogłupiała jestem.
A myśli to dzisiaj miałam takie (pieskie), że nie wiedziałam co do mnie w pracy mówią !!!!

Tak wielka nadzieja - ten domek !!!!!
Tajgunia - oby tylko wszystko było dobrze !!!!!!!
Już bez sensacji !!!!!!!!

Napiszcie bliżej cokolwiek - bardzo proszę !!!!

Posted

Pan zadzwonił do mnie w sprawie adopcji Sarenki.
Ponieważ ja uwiązana w domu jestem z dzieckiem poprosiłam Hanię żeby była dzisiaj podjechała i pokazała panu Sarenkę...a Hania tak zaczarowała pana p tych afiracjach dzisiejszych...że pan zdecywdował się również na Tajgunie...tylko musi drugą budę nabyć :) :) :)
Więcej konkretów nie mam ale jak Hania wróci to zapewne wszystko opisze:)

Posted

Pan przyjechał późno, bo o godz. 15.50 na dziesięć minut przed zamknięciem schroniska. Przyjechał z zoną. Mieszkają w Łasku- Kolumnie to taka miejscowość, ok. 40 km. od Łodzi. Duzo lasów, ogolnie wypoczynkowa. Pani jest z zawodu notariuszem maja dom i duzy ogród.
Czytali Gazete Wyborczą i widzieli zdjecia naszych psiaków. Z tym, ze Gazeta pomyliła zdjęcia i zamiast Sarenki był inny psiak. Powiedziałam o tym Panu, ale poszlismy zobaczyć psiaka, choć było juz właściwie ciemno.
Pan powiedział i Pani również, że biorą, ale maja jeszcze zdjęcie Tajgi z Gazety i oczy Tajgi są takie, ze pan się zakochał. Powiedzieli, że biora obydwie dla tego, ze kochaja psy i dla ładu moralnego jak Pan się wyraził.
W przyszły tygodniu rozpoczynaja ewakuacje psów, bo przysposobia piekne ocieplone budy. Chca je wziąc jednocześnie. Psy będa mieszkały troche tak i trochę tak. Wiedzą o wieku Tajgi i o tym, ze nalezy ja dobrze karmić. Zaprwnią wszystko czego psy bedą potrzebowały. Jesteśmy umowieni. Myślę, ze to bardzo dobry dom. I wszystko ulozy się dobrze.
Powiem tylko jedno. Jestem szczęsliwa. Sarenka jest na stronie internetowe Fundacji, gdyby ktos chciał zobaczyć.
Tajga wszystkim dziękuje. Ma drugie zycie podobnie jak Sarenka.
I ja wszystkim dziekuję.

Teraz skupmy się na innym potrzebujacym. Zdjęcia do gazet oczywiscie i łańcuch energetyczny naszych serc.

Posted

Haniu - przeczytałam co napisałaś o przyszłym domu Tajgi i Sarenki.
Tym razem wygląda faktycznie poważnie i rozsądnie.
Jestem dobrej myśli - chyba to jest to !!!!!

I kolej oczywiście na opuszczonego Oskarka !!!!!
Biedny jest okrutnie teraz !!!!!!!! Znowu mu się życie pogmatwało !!!
10.00 jutro !!!

Posted

Hurra! Hurra!
:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :painting: :painting: :painting: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :laola: :laola: :laola:

Posted

[quote name='przyjaciel_koni']Haniu - przeczytałam co napisałaś o przyszłym domu Tajgi i Sarenki.
Tym razem wygląda faktycznie poważnie i rozsądnie.
Jestem dobrej myśli - chyba to jest to !!!!!

I kolej oczywiście na opuszczonego Oskarka !!!!!
Biedny jest okrutnie teraz !!!!!!!! Znowu mu się życie pogmatwało !!!
10.00 jutro !!!

może się uda- trzymam kciuki!

Posted

Oskarkowi dałam Ogłoszenie do Wyborczej w Łodzi . Ukaże sie w sobotę.
Trzymajmy kciuki. Mam nadzieję, że jego też dojrzy takie dobre serce..
Wlasciwie to jestem tego pewna. Sukces i tylko sukces.

Posted

Tajga z Sarenką juz w nowym domku. Państwo bardzo przygotowali sie na przybycie nowych członków rodziny,dzwonili i niecierpliwie wyglądali. Piękny dom,duzy ogród i dwie duze ocieplane budy.Dwie nowe obroże i dwie nowe miski takze czekały. Tajgę interesowały najbardziej własnie te miski,a Sarenka biegając zwiedzała teren.Niczego im napewno w nowym domku nie zabraknie. Nowi państwo bardzo ciepli iszczesliwi,ze mogli przygarnąc dwie tak urocze sunie :-)