Moriaaa Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Wskakujemy...ciekawe jak tam w schronie się sprawy ułożą...Tajguniu.. Quote
netti1 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 o Boże te afirmacje działają ,Hania ja od dzis wierze w to wszystko w feng shui i inne takie.i ide do tego jasnowidza teraz juz na 100% Tajga ma dom ,będzie mieszkac razem z Sarenką Quote
Moriaaa Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Hehehehehehe:cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Kar0la Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 No no.:multi::multi::multi: HUraa!! To jak tak dobrze idzie to jutro o 10 afirmacja dla kogo? Może Oskarka wyprawimy do nowego domu?:lol: Quote
Niewiasta_21 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 ????!!!!! Napiszcie cos wiecej,prosze! Czy ten pan co przyszedł po Sarenke powiedział ze bierze tez Tajgunie?? Będą mieszkac w domku czy w budzie? Kto cos wie? Pisac! Quote
Moriaaa Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Tak to dokładnie ten sam pan:) Bierze obie:) Psiaki będą miały do dyspozycji trochę domu i trochę super wypasione nowe budy ocieplane:) Pan ma dom pod Łodzią...bardzo sympatyczny człowiek ...więcej Hania napiszę bo z nią tylko chwilkę rozmawiałam:) Quote
przyjaciel_koni Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Ja to już całkiem ogłupiała jestem. A myśli to dzisiaj miałam takie (pieskie), że nie wiedziałam co do mnie w pracy mówią !!!! Tak wielka nadzieja - ten domek !!!!! Tajgunia - oby tylko wszystko było dobrze !!!!!!! Już bez sensacji !!!!!!!! Napiszcie bliżej cokolwiek - bardzo proszę !!!! Quote
Moriaaa Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Pan zadzwonił do mnie w sprawie adopcji Sarenki. Ponieważ ja uwiązana w domu jestem z dzieckiem poprosiłam Hanię żeby była dzisiaj podjechała i pokazała panu Sarenkę...a Hania tak zaczarowała pana p tych afiracjach dzisiejszych...że pan zdecywdował się również na Tajgunie...tylko musi drugą budę nabyć :) :) :) Więcej konkretów nie mam ale jak Hania wróci to zapewne wszystko opisze:) Quote
małyskrzat Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 a może teraz czas na babulinkę!!!! a mówią że cuda się nie zdarzają!!!:loveu: Quote
netti1 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 nie,pomózmy oskarowi błagam,on juz tak dlugo czeka Quote
hanka456 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Pan przyjechał późno, bo o godz. 15.50 na dziesięć minut przed zamknięciem schroniska. Przyjechał z zoną. Mieszkają w Łasku- Kolumnie to taka miejscowość, ok. 40 km. od Łodzi. Duzo lasów, ogolnie wypoczynkowa. Pani jest z zawodu notariuszem maja dom i duzy ogród. Czytali Gazete Wyborczą i widzieli zdjecia naszych psiaków. Z tym, ze Gazeta pomyliła zdjęcia i zamiast Sarenki był inny psiak. Powiedziałam o tym Panu, ale poszlismy zobaczyć psiaka, choć było juz właściwie ciemno. Pan powiedział i Pani również, że biorą, ale maja jeszcze zdjęcie Tajgi z Gazety i oczy Tajgi są takie, ze pan się zakochał. Powiedzieli, że biora obydwie dla tego, ze kochaja psy i dla ładu moralnego jak Pan się wyraził. W przyszły tygodniu rozpoczynaja ewakuacje psów, bo przysposobia piekne ocieplone budy. Chca je wziąc jednocześnie. Psy będa mieszkały troche tak i trochę tak. Wiedzą o wieku Tajgi i o tym, ze nalezy ja dobrze karmić. Zaprwnią wszystko czego psy bedą potrzebowały. Jesteśmy umowieni. Myślę, ze to bardzo dobry dom. I wszystko ulozy się dobrze. Powiem tylko jedno. Jestem szczęsliwa. Sarenka jest na stronie internetowe Fundacji, gdyby ktos chciał zobaczyć. Tajga wszystkim dziękuje. Ma drugie zycie podobnie jak Sarenka. I ja wszystkim dziekuję. Teraz skupmy się na innym potrzebujacym. Zdjęcia do gazet oczywiscie i łańcuch energetyczny naszych serc. Quote
beka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Wszystkim Tym Co Odczarowali Tajgunię dziękuję bardzo. A Afirmacji nalezą sie specjalne podziękowania ;) To kto następny i kiedy? Quote
Kar0la Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Jutro o 10 chyba Oskar. On już tak długo czeka. A Tajga i Sarenka będą mieszkały w pięknej okolicy. Quote
Niewiasta_21 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 To naprawde cud!!! Tak sie ciesze,ze wkonu sie wszystko udało. Sarenko i Tajguniu,wszystkiego co najlepsze wam zycze i pwodzenia!!! Quote
netti1 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 wysle smsa do katya zeby o 10 dopomogła afirmowac oskara,mam nadzieje ze dojdzie Quote
Ulaa Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: HURRAAAAAA!!!!! To naprawdę cud!!! Quote
przyjaciel_koni Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Haniu - przeczytałam co napisałaś o przyszłym domu Tajgi i Sarenki. Tym razem wygląda faktycznie poważnie i rozsądnie. Jestem dobrej myśli - chyba to jest to !!!!! I kolej oczywiście na opuszczonego Oskarka !!!!! Biedny jest okrutnie teraz !!!!!!!! Znowu mu się życie pogmatwało !!! 10.00 jutro !!! Quote
pucka69 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Hurra! Hurra! :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :painting: :painting: :painting: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :laola: :laola: :laola: Quote
małyskrzat Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='przyjaciel_koni']Haniu - przeczytałam co napisałaś o przyszłym domu Tajgi i Sarenki. Tym razem wygląda faktycznie poważnie i rozsądnie. Jestem dobrej myśli - chyba to jest to !!!!! I kolej oczywiście na opuszczonego Oskarka !!!!! Biedny jest okrutnie teraz !!!!!!!! Znowu mu się życie pogmatwało !!! 10.00 jutro !!! może się uda- trzymam kciuki! Quote
hanka456 Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Oskarkowi dałam Ogłoszenie do Wyborczej w Łodzi . Ukaże sie w sobotę. Trzymajmy kciuki. Mam nadzieję, że jego też dojrzy takie dobre serce.. Wlasciwie to jestem tego pewna. Sukces i tylko sukces. Quote
hanka456 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Dzisiaj Tajga jedzie już do nowego domu. Przecudni Państwo. Tylko tacy ludzie dają nadzieję na przetrwanie. Jutro dalsze wieści. Quote
Niewiasta_21 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Tajga z Sarenką juz w nowym domku. Państwo bardzo przygotowali sie na przybycie nowych członków rodziny,dzwonili i niecierpliwie wyglądali. Piękny dom,duzy ogród i dwie duze ocieplane budy.Dwie nowe obroże i dwie nowe miski takze czekały. Tajgę interesowały najbardziej własnie te miski,a Sarenka biegając zwiedzała teren.Niczego im napewno w nowym domku nie zabraknie. Nowi państwo bardzo ciepli iszczesliwi,ze mogli przygarnąc dwie tak urocze sunie :-) Quote
Recommended Posts