Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ptysiak']
A Kasi coś nie widać ani Oliego :([/QUOTE]

Jesteśmy, jesteśmy. Ledwo żywi ale zawsze :lol:
Przez ten zasr..y internet mam przymusowy odwyk od dogo i nie tylko :evil_lol:.
Oli cały dzień lata a wieczorkami szaleje w wnuczkiem sąsiadów i w domu po prostu pada pyskiem na podłogę :evil_lol:, a ja dzisiaj od rana do domu weszłam o 21.30 i już nic mi się nie chce :cool3:
Jutro (a właściwie to już dziś) postaram się kilka foteczek wrzucić na dowód tego że jeszcze żyjemy ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']Uażasz, ze może przynieść do domu jeszcze większy aporcik?:)

pzdr.[/QUOTE]
Z tym psem wszystko jest możliwe ;)

[quote name='bira']Wspolczuje... niefajna rocznica...[/QUOTE]
Niestety niefajna ale pewnie wielu z nas znana :shake:

[quote name='Ptysiak']Miłego piątku i na focie czekamy ;)[/QUOTE]
Miłego weekendu :lol:

Nowych fotek niestety na razie nie będzie :placz: bo coś mi się spsuło usb :placz:
Jeśli chcecie to mogę coś wrzucić z poprzedniego wakacjowania ;)

Posted

[quote name='Kaaasia']Nowych fotek niestety na razie nie będzie :placz: bo coś mi się spsuło usb :placz:
Jeśli chcecie to mogę coś wrzucić z poprzedniego wakacjowania ;)[/QUOTE]

To dawaj ;)

Posted

Wpadłam do Sabinkowego braciszka w odwiedzinki:loveu: cudo faflasto-ogoniasto-pręgowane:loveu:
Ty dwa lata temu 04.07. Max , a ja dwa lata temu 06.07 Dianka, Dianusia, Dianeczka....
[*] mój skarb!!!!!

Posted

Nie wiem jak u was ale u mnie temperatura sporo spadła więc pies się rozkręca :evil_lol: - obszczekuje traktory i konie, a po wczorajszej ulewie, która zatopiła nam połowę podwórka taplał się w wodzie i ganiał żaby :evil_lol:.

Posted

U nas jest 18 stopni i właśnie niedawno udało mi się psa zagonić do domu i wysuszyć troszkę:D Żab nie mamy ale błoto jest i widać to było jeszcze jakąś godzinę temu u mnie na podłodze... :evil_lol:

Pozdrawiamy deszczowo :)