Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ptysiak napisał(a):

To już cztery w jednym, full wypas :D

Jak by się dobrze zastanowić, to pewnie jeszcze kilka opcji by się w nim znalazło :evil_lol:

Posted

Kaaasia napisał(a):
Jak by się dobrze zastanowić, to pewnie jeszcze kilka opcji by się w nim znalazło :evil_lol:

Automatycznego pilota też ma wbudowanego ? :evil_lol:

Dzień dobry :)

Posted

Ptysiak napisał(a):
Automatycznego pilota też ma wbudowanego ? :evil_lol:

Czasem zachowuje się tak jakby miał :evil_lol:

My się działkujemy na całego tzn Oli całymi dniami gania po podwórku a w domu tylko śpi :diabloti:. Upał przeokropny i nic mi się nie chce :evil_lol:
Cierpię strasznie z powodu netu :evil_lol:- bo mam blueconnect, który zamula gorzej niż dogo ;)

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']Ooo to jakieś nowe zdjęcia będą z działki:cool3:

Zdjęcia będą na pewno tylko nie wiem kiedy :shake: (pewnie dopiero jak wrócę do domu) bo przez ten internet zwariować można - nawet waszych galeryjek pooglądać dobrze nie mogę :placz:

Dzisiaj mijają dwa lata odkąd za Tęczowy Most odszedł mój kochany Max- pierwszy boksio od którego zaczęła się moja boksiowiroza, pies o wspaniałym charakterze, który zawsze będzie stawiany za wzór dla wszystkich innych. Mimo spędzonych wspólnie 16 lat, wydaje się to o wiele za krótko :-(.

Posted

Dobrej nocki :)

Przykro z powodu Maxia :(
Ja staram się w ogóle nie myśleć o Lunce... ale nie da się tak:( a ona miała tylko 6 lat...

Pozdrawiamy cieplutko.

Posted

Moja suka Wikta odeszla w wieku 13 lat,piekna pregowana bokserka jak Oli,po trzech latach przygarnelam Ramzesa zoltego boksera ktory w zeszlym roku zaginal bez wiesci pomimo poszukiwan i ogloszen o nagrodzie w listopadzie przygarnelam nastepna biede z fundacji Sos bokserom niejakiego Farcika .Jak jeden raz ma sie biksia to tak do konca zycia!

Posted

[quote name='magdabroy']Wszyscy w wątkach wspominają swoje psy :placz: Jeszcze trochę i wykończę się psychicznie :([/QUOTE]
Ja chyba też ... :/

A Kasi coś nie widać ani Oliego :(