Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

monika&karol napisał(a):
Jak Goclaw to witam sąsiadkę :)

Hello :hand:

Joann napisał(a):
Gdzie były robione te zdjęcia nad wodą? na działce czy w wawie?

W Wawie nad Wisłą :smile:

Posted

U Was pingwin poległ a u mnie foka dokonała żywota... Jak Inga to odkryła to prawie biedna zawału dostała, bo to jej zabaweczka była, którą sobie Bisia cichaczem z pokoju wyniosła i rozszarpała. A dzisiaj konika pony pozbawiła włosów... Może Inia nie zauważy...

Posted

bira napisał(a):
U Was pingwin poległ a u mnie foka dokonała żywota... Jak Inga to odkryła to prawie biedna zawału dostała, bo to jej zabaweczka była, którą sobie Bisia cichaczem z pokoju wyniosła i rozszarpała. A dzisiaj konika pony pozbawiła włosów... Może Inia nie zauważy...

Normalnie masz psa mordercę :cool3:

justysiek napisał(a):
normalnie jakbym mojego Cezara śpiącego widziała:)

Oli ma przepiękne umarszczenie:loveu:

One tak słodko wyglądają z tymi brzucholami :lol:

Posted

Dzięki. Jego umaszczenie też mi się podoba :cool3:. Oli zmienia kolor w zależności od pogody ;)
A co do wody to on całkiem niedawno się do niej przekonał, bo wcześniej to nawet pazurka nie chciał zamoczyć a teraz to tylko by w wodzie siedział :lol: (tylko nie w wannie :roll:)

Posted

Kaaasia napisał(a):
Dzięki. Jego umaszczenie też mi się podoba :cool3:. Oli zmienia kolor w zależności od pogody ;)
A co do wody to on całkiem niedawno się do niej przekonał, bo wcześniej to nawet pazurka nie chciał zamoczyć a teraz to tylko by w wodzie siedział :lol: (tylko nie w wannie :roll:)

zawsze mi się podobały psy co mają bzika na punkcie wody:evil_lol:
on woli się sam kąpać w rzeczce, po co mu wanna:diabloti:

Posted

Kaaasia napisał(a):

To tak jak Tora ;) Woda jest suuuuuuuper, ale nie w wannie :D

Musisz go częściej focić w tej żółtej obroży, bo jest w niej booooooooooooooooooski :loveu:

Posted

Sama wanna nie jest zła- jak powiem to wlezie ;). Ale połączenie wanny z wodą nie bardzo mu odpowiada :roll:. Na szczęście nie jestem fanatykiem kąpania psa :evil_lol:

magdabroy napisał(a):

Musisz go częściej focić w tej żółtej obroży, bo jest w niej booooooooooooooooooski :loveu:

To moja ulubiona obroża, więc pewnie nie raz będzie obcykana :lol:

Posted

To Ptyś ma to samo co Oli i Tora też wanna jest fe :)

Może zacznę go kąpać w tej misce :evil_lol:

A z obróżką Madzia ma rację, ślicznie wygląda :loveu:

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']http://i50.tinypic.com/rkue0h.jpg jaki dumny Oli:loveu:
[quote name='dagaa111']http://i50.tinypic.com/rkue0h.jpg
królewicz z niego :)
Raczej kombinuje komu włomotać :evil_lol:

[quote name='dagaa111']
dla mojego psa wanna jest OK, ale woda już nie i wykąpanie go to nie lada wyczyn :lol:
Dlatego ja kąpię tylko wtedy kiedy muszę ;), a niestety muszę więc pewnie niedługo będzie wojna :diabloti:

[quote name='Ptysiak']
Może zacznę go kąpać w tej misce :evil_lol:

A z obróżką Madzia ma rację, ślicznie wygląda :loveu:
I to jest dobry pomysł ;)
My poprzedniego psa raz kąpaliśmy na działce na dworzu i było ok do momentu jak pies nam uciekł i biegał po podwórku cały w pianie :cool3:. Ale przynajmniej mieszkanie pozostało suche ;)

A obróżka to udany prezent urodzinowy :lol:

Posted

Birra tez wanny nienawidzi... ani prysznica. Ostatnio jak ja kapalusmy to tak sie w legowisko wczepila, ze razem z nim byla do lazienki dowleczona...

Posted

bira napisał(a):
Birra tez wanny nienawidzi... ani prysznica. Ostatnio jak ja kapalusmy to tak sie w legowisko wczepila, ze razem z nim byla do lazienki dowleczona...

Dlatego ja pozwalam mu włazić do łazienki kiedy chce i uczyłam smakołykami że wanna jest super. A teraz sam wchodzi i biorę go z zaskoczenia :evil_lol:

monia&nero napisał(a):
W końcu do Was trafiłam :multi::multi:Uwielbiam ogoniaste boksie:loveu:

Pozdrawiam i łapeczka od Nero

Witam w naszych skromnych progach :multi:
Ogoniaste są fajne tylko trzeba się przyzwyczaić do dostawania batem po wszystkim :cool3: