Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):

Powiedz, w którym miejscu chodzicie nad Wisłę?

Pzdr.

My chodzimy przeważnie pod Most Siekierkowski od strony Wału Miedzyszyńskiego ale tam nie ma dobrego zejścia :shake: i jest mała zatoczka ale często czystość wody :mdleje:
Natomiast teraz przeszliśmy przez most i plaża jest od strony Siekierek. Troszkę dalej a dużo czyściej i pies do wody może wejść :smile:

Posted

justysiek napisał(a):

Cezar dzis zagryzl 2 ptaki:-( to jest jakas masakra, jak on to zrobil...:mad:

Może chciał się pobawić :evil_lol:
Oli jak był mały to próbował ganiać za ptakami ale że jest ich u nas bardzo dużo różnego rodzaju, to został mu ten pomysł wyperswadowany :mad:. Na działce sąsiad ma gołębie które czasami do nas przychodzą i wtedy Oli na nie poluje :shake:. Jednego złapał ale na moją odpowiednią komendę puścił :smile:

Posted

Kaaasia napisał(a):
Może chciał się pobawić :evil_lol:
Oli jak był mały to próbował ganiać za ptakami ale że jest ich u nas bardzo dużo różnego rodzaju, to został mu ten pomysł wyperswadowany :mad:. Na działce sąsiad ma gołębie które czasami do nas przychodzą i wtedy Oli na nie poluje :shake:. Jednego złapał ale na moją odpowiednią komendę puścił :smile:

ja nie mialam szansy byc przy tym lapaniu... na szczescie, ale jak krzyknelam pusc to puscil ale coz jak ptak juz nie zyl...:mad:

u nas sa fotki, duzo fot:diabloti:

Posted

kalyna napisał(a):

swoją drogą to myślałam, że Boksery są trochę dłuższe ;)

Bokser to pies nakolankowy, więc musi być kompaktowy :eviltong:

Ptysiak napisał(a):
Wtorkowe - słoneczne dzień dobry ;)

U nas raczej upalne dzień dobry ;)

Posted

Kaaasia napisał(a):
A u nas od rana nie znośnie :roll:
Oli już po spacerku padł i ma wszydtko w d :evil_lol:

Tu dziś i jutro podobno ma być burza. A to super bo lubię burzę a tu są cudne jak idzie od zalewu... grzmi i błyska się na maksa zawsze :multi:
Oli ma doskonałe podejście do życia :evil_lol:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Tu dziś i jutro podobno ma być burza. A to super bo lubię burzę a tu są cudne jak idzie od zalewu... grzmi i błyska się na maksa zawsze :multi:
Oli ma doskonałe podejście do życia :evil_lol:

lubisz burze?:oops::oops:no zartujesz...
Oli to ma klawe zycie:diabloti:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Uwielbiam burzę :p

:crazyeye:
W domu to tak nie zwracam uwagi ale na wsi to masakra- jeszcze jak wyłączą światło :shake:

Oli wie jak się w życiu ustawić :diabloti:

Posted

A tam w domu to słabo u Nas.
Ale tu nad wodą albo w górach... mmmm :loveu:
W górach to zawsze stoję na tarasie jak jest burza i aż ciarki mnie przechodzą tak pięknie :) Domek jest dość wysoko to wszystko widać i czasami jak zagrzmi to aż się trzęsie wszystko :D

Posted

Ptysiak napisał(a):
W górach to zawsze stoję na tarasie jak jest burza i aż ciarki mnie przechodzą tak pięknie :) Domek jest dość wysoko to wszystko widać i czasami jak zagrzmi to aż się trzęsie wszystko :D

normalnie masohistka:evil_lol::diabloti:

Posted

Ptysiak napisał(a):

Dziwne masz upodobania :evil_lol: