Klaudia&Aza Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Zdjęcia wszystkie super:loveu: Miłej niedzieli:) Quote
Kaaasia Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 Asiaczek napisał(a): Powiedz, w którym miejscu chodzicie nad Wisłę? Pzdr. My chodzimy przeważnie pod Most Siekierkowski od strony Wału Miedzyszyńskiego ale tam nie ma dobrego zejścia :shake: i jest mała zatoczka ale często czystość wody :mdleje: Natomiast teraz przeszliśmy przez most i plaża jest od strony Siekierek. Troszkę dalej a dużo czyściej i pies do wody może wejść :smile: Quote
zaba14 Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 http://i47.tinypic.com/29lzj83.jpg pełny szczęścia :) Quote
Kaaasia Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 zaba14 napisał(a):http://i47.tinypic.com/29lzj83.jpg pełny szczęścia :) Jemu dużo do szczęścia nie trzeba :cool3: Quote
justysiek Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Olisiaczek:loveu:piekny jest. Cezar dzis zagryzl 2 ptaki:-( to jest jakas masakra, jak on to zrobil...:mad: Quote
Kaaasia Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 justysiek napisał(a): Cezar dzis zagryzl 2 ptaki:-( to jest jakas masakra, jak on to zrobil...:mad: Może chciał się pobawić :evil_lol: Oli jak był mały to próbował ganiać za ptakami ale że jest ich u nas bardzo dużo różnego rodzaju, to został mu ten pomysł wyperswadowany :mad:. Na działce sąsiad ma gołębie które czasami do nas przychodzą i wtedy Oli na nie poluje :shake:. Jednego złapał ale na moją odpowiednią komendę puścił :smile: Quote
justysiek Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Kaaasia napisał(a):Może chciał się pobawić :evil_lol: Oli jak był mały to próbował ganiać za ptakami ale że jest ich u nas bardzo dużo różnego rodzaju, to został mu ten pomysł wyperswadowany :mad:. Na działce sąsiad ma gołębie które czasami do nas przychodzą i wtedy Oli na nie poluje :shake:. Jednego złapał ale na moją odpowiednią komendę puścił :smile: ja nie mialam szansy byc przy tym lapaniu... na szczescie, ale jak krzyknelam pusc to puscil ale coz jak ptak juz nie zyl...:mad: u nas sa fotki, duzo fot:diabloti: Quote
kalyna Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Witamy się u Was :multi: http://i48.tinypic.com/wstvnk.jpg uwielbiam ten stan napięcia u psa :lol: swoją drogą to myślałam, że Boksery są trochę dłuższe ;) Quote
Kaaasia Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 kalyna napisał(a): swoją drogą to myślałam, że Boksery są trochę dłuższe ;) Bokser to pies nakolankowy, więc musi być kompaktowy :eviltong: Ptysiak napisał(a):Wtorkowe - słoneczne dzień dobry ;) U nas raczej upalne dzień dobry ;) Quote
Oscar Patric Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 i u Nas też powróciły upały tulaski ślemy Quote
Ptysiak Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Dzień dobry :) Wczoraj też u Nas upalnie ale dziś słoneczko za chmurami i jest znośnie :multi: Quote
Kaaasia Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 A u nas od rana nie znośnie :roll: Oli już po spacerku padł i ma wszydtko w d :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Kaaasia napisał(a):A u nas od rana nie znośnie :roll: Oli już po spacerku padł i ma wszydtko w d :evil_lol: Tu dziś i jutro podobno ma być burza. A to super bo lubię burzę a tu są cudne jak idzie od zalewu... grzmi i błyska się na maksa zawsze :multi: Oli ma doskonałe podejście do życia :evil_lol: Quote
justysiek Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Ptysiak napisał(a):Tu dziś i jutro podobno ma być burza. A to super bo lubię burzę a tu są cudne jak idzie od zalewu... grzmi i błyska się na maksa zawsze :multi: Oli ma doskonałe podejście do życia :evil_lol: lubisz burze?:oops::oops:no zartujesz... Oli to ma klawe zycie:diabloti: Quote
justysiek Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Ptysiak napisał(a):Uwielbiam burzę :p leeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:-o Quote
Kaaasia Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 Ptysiak napisał(a):Uwielbiam burzę :p :crazyeye: W domu to tak nie zwracam uwagi ale na wsi to masakra- jeszcze jak wyłączą światło :shake: Oli wie jak się w życiu ustawić :diabloti: Quote
Ptysiak Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 A tam w domu to słabo u Nas. Ale tu nad wodą albo w górach... mmmm :loveu: W górach to zawsze stoję na tarasie jak jest burza i aż ciarki mnie przechodzą tak pięknie :) Domek jest dość wysoko to wszystko widać i czasami jak zagrzmi to aż się trzęsie wszystko :D Quote
justysiek Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Ptysiak napisał(a):A tam w domu to słabo u Nas. Ale tu nad wodą albo w górach... mmmm :loveu: W górach to zawsze stoję na tarasie jak jest burza i aż ciarki mnie przechodzą tak pięknie :) Domek jest dość wysoko to wszystko widać i czasami jak zagrzmi to aż się trzęsie wszystko :D normalnie masohistka:evil_lol::diabloti: Quote
Ptysiak Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 justysiek napisał(a):normalnie masohistka:evil_lol::diabloti: :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 Ptysiak napisał(a):A tam w domu to słabo u Nas. Ale tu nad wodą albo w górach... mmmm :loveu: W górach to zawsze stoję na tarasie jak jest burza i aż ciarki mnie przechodzą tak pięknie :) Domek jest dość wysoko to wszystko widać i czasami jak zagrzmi to aż się trzęsie wszystko :D Dziwne masz upodobania :evil_lol: Quote
justysiek Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Kaaasia napisał(a):Dziwne masz upodobania :evil_lol: dziwne to malo powiedziane:evil_lol: Quote
Ptysiak Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 justysiek napisał(a):dziwne to malo powiedziane:evil_lol: oj tam oj tam... każdy lubi coś innego :D Quote
Recommended Posts