Kaaasia Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 Ptysiak napisał(a):oj tam oj tam... każdy lubi coś innego :D Jak by wszyscy lubili to samo było by strasznie nudno :evil_lol: Quote
kalyna Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Ptysiak napisał(a):oj tam oj tam... każdy lubi coś innego :D noo ty lubisz słuchać grzmotów :evil_lol: ja wolę aby padał normalny deszcz, niż była burza... :roll: Quote
Daga&Maks Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 http://i46.tinypic.com/o7t85h.jpg ło matko, jakie czyste łapki :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 dagaa111 napisał(a):http://i46.tinypic.com/o7t85h.jpg ło matko, jakie czyste łapki :evil_lol: Ponoć kąpiele błotne dobrze działają na urodę :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Kaaasia napisał(a):Jak by wszyscy lubili to samo było by strasznie nudno :evil_lol: Oj baaardzo nudno ;) kalyna napisał(a):noo ty lubisz słuchać grzmotów :evil_lol: ja wolę aby padał normalny deszcz, niż była burza... :roll: Burza jest piękna :D Teraz jest właśnie tutaj zaje.... fajna pogoda. Wieje, grzmi i pada... a mój pies dostał głupawki i biega z piszczącym dalmatem z balkonu do pokoju i tak cały czas, też chyba lubi burze :evil_lol: Quote
justysiek Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Ptysiak napisał(a):Oj baaardzo nudno ;) Burza jest piękna :D Teraz jest właśnie tutaj zaje.... fajna pogoda. Wieje, grzmi i pada... a mój pies dostał głupawki i biega z piszczącym dalmatem z balkonu do pokoju i tak cały czas, też chyba lubi burze :evil_lol: pies sie wradza do wlasciciela:diabloti::evil_lol: Quote
Ptysiak Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 justysiek napisał(a):pies sie wradza do wlasciciela:diabloti::evil_lol: To chyba 100% - towa racja :evil_lol: Ale ja się w kałużach nie lubię kąpać... :roll::evil_lol: Quote
justysiek Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Ptysiak napisał(a):To chyba 100% - towa racja :evil_lol: Ale ja się w kałużach nie lubię kąpać... :roll::evil_lol: a kto Cię tam wie:evil_lol: Quote
Ptysiak Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 justysiek napisał(a):a kto Cię tam wie:evil_lol: Chyba jak przestanie padać to wyjdę i sprawdzę... może mi się spodoba :evil_lol: Quote
justysiek Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Ptysiak napisał(a):Chyba jak przestanie padać to wyjdę i sprawdzę... może mi się spodoba :evil_lol: :evil_lol: niech Ci ktoś pstryknie fotke:diabloti: Quote
Karro Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 http://i48.tinypic.com/vebti1.jpg Jaki sportowiec, zadowolony :loveu: Pasuje mu ta zielona obroża :) Quote
Ptysiak Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 justysiek napisał(a)::evil_lol: niech Ci ktoś pstryknie fotke:diabloti: buhahaha :evil_lol: lepiej nie :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Ptysiak napisał(a):To chyba 100% - towa racja :evil_lol: Ale ja się w kałużach nie lubię kąpać... :roll::evil_lol: Wszystkiego trzeba spróbować a może się spodoba :eviltong: justysiek napisał(a)::evil_lol: niech Ci ktoś pstryknie fotke:diabloti: Też chętnie coś takiego zobaczę :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Żadnych moich kałużowych zdjęć nie będzie :mad::evil_lol: Quote
Kaaasia Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Ptysiak napisał(a):Żadnych moich kałużowych zdjęć nie będzie :mad::evil_lol: Nigdy nie mów nigdy :eviltong: A chcecie pooglądać psa ninja? Quote
justysiek Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Kaaasia napisał(a):Nigdy nie mów nigdy :eviltong: A chcecie pooglądać psa ninja? takkkkkkkkkkkk:diabloti: Quote
Kaaasia Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 justysiek napisał(a):takkkkkkkkkkkk:diabloti: A już myślałam, że nie chcecie i nie będę musiała ich zmniejszać :evil_lol: Quote
justysiek Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Kaaasia napisał(a):A już myślałam, że nie chcecie i nie będę musiała ich zmniejszać :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ha ha ha chciałabyś:diabloti: Quote
kalyna Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Kaaasia napisał(a): A chcecie pooglądać psa ninja? pewnie, ze tak :multi: a ja muszę się do czegoś przyznać :oops::oops:c ciągle jak widzę Wasz tytuł galerii to zawsze przeczytam to samo, czyli "Ognisty Oli" :oops: Quote
Kaaasia Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 kalyna napisał(a): a ja muszę się do czegoś przyznać :oops::oops:c ciągle jak widzę Wasz tytuł galerii to zawsze przeczytam to samo, czyli "Ognisty Oli" :oops: W sumie też mogło by być bo on ma gorrrący temperament :evil_lol: Quote
Recommended Posts