Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Don_Vito']Kaś już wykreślam :multi:
Oliś i Miluś mają śliczne obróżki, zombie to takie bezmózgie istotki, specjalnie kupiłaś młodemu taką? :evil_lol:[/QUOTE]
Hahahahaha nawet na to nie wpadłam :evil_lol: ale pasuje idealnie :evil_lol:

[quote name='Asiaczek']Jak ładnie sobie stoi:)
[URL]https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1382439_225273870972092_2102009667_n.jpg[/URL]

pzdr.[/QUOTE]
Nieliczne chwile kiedy nie biega ;)

Posted

[B]Kaaaaaaasiaaaaaa[/B], Ty musisz do mnie na foty przyjechać :)

A swoją drogą to ja jestem zakochana w takich białych plamach, a jak jeszcze na grzbiecie są ... OBŁĘD :loveu: więc moim faworytem jest MILO.

Posted

Milo na grzbiecie, na białym ma ciemną plamę. Zastanawiałam się czy to nie wyłącznik ale cholerka nie działa :evil_lol:

Asia, wybierasz się z młodzieżą gdzieś na wystawę?

Posted

Antuś też miał martisową obróżkę, dokładnie taką samą, niestety zewnętrzna warstwa nie wytrzymała debilizmów mego psa i teraz Zamiast kostkowej ma czerwoną obróżkę :lol: zombiaki i cukierasy też super

Posted

w sumie to fajna opcja i wcale się nie dziwię, że w końcu się zniszczyła ( i tak byłam w szoku, że tak długo wytrzymała:evil_lol:) bo to była obroża którą Antek nosił codziennie, w kojcu, na spacerach itp. I na szczęście wierzchnią część bez problemu dało się usunąć i teraz ma gładką czerwoną która równie dobrze spisuje się w codziennym użytku i jest łatwiejsza w czyszczeniu :)

Posted

[quote name='magdabroy']Cześć Kasia :p[/QUOTE]
Cześć Madzia :smile:

[quote name='YxNinaxY']w sumie to fajna opcja i wcale się nie dziwię, że w końcu się zniszczyła ( i tak byłam w szoku, że tak długo wytrzymała:evil_lol:) bo to była obroża którą Antek nosił codziennie, w kojcu, na spacerach itp. I na szczęście wierzchnią część bez problemu dało się usunąć i teraz ma gładką czerwoną która równie dobrze spisuje się w codziennym użytku i jest łatwiejsza w czyszczeniu :)[/QUOTE]
Obroża o przedłużonym działaniu ;).
Jak do tej pory obroże miałam gładkie, wiec zobaczymy jak to się sprawdzi przy psach błotno memłających.

Posted

[QUOTE]
Mnie się dużo rzeczy nie podoba dlatego nie mam szału obrożowo smyczowego ;)[/QUOTE]
Mnie też właśnie. Najbardziej mi się podobają całe czarne, ale nigdzie nie ma, wszystko kolorowe... a jak są to takie byle co że szkoda gadać

Posted

[quote name='Niufciak']Mnie też właśnie. Najbardziej mi się podobają całe czarne, ale nigdzie nie ma, wszystko kolorowe... a jak są to takie byle co że szkoda gadać[/QUOTE]

A jaka szerokość Cię interesuje?
Wiem, że w DogStyle są dostępne czarne 30mm, ale jak zapytasz, to może 40 albo 50mm też będą mieć ;)

Posted

[quote name='magdabroy']A jaka szerokość Cię interesuje?
Wiem, że w DogStyle są dostępne czarne 30mm, ale jak zapytasz, to może 40 albo 50mm też będą mieć ;)[/QUOTE]
ja właśnie 3-4 cm max, bo 5 to już jest za dużo i Toro brzydko by wyglądał w nich. Upatrzyłam właśnie przed chwilą Ami Play czarną, bawełnianą, półzacisk i chyba się skuszę :D

Posted

[url]https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/994337_225274000972079_986984290_n.jpg[/url] i te niewinne oczka :) :loveu:
świetne obróżki mają chłopaki teraz czas na lans na dzielni :)

Posted

[quote name='Niufciak']Mnie też właśnie. Najbardziej mi się podobają całe czarne, ale nigdzie nie ma, wszystko kolorowe... a jak są to takie byle co że szkoda gadać[/QUOTE]
El perro ma też czarne i mocne.

Milo dzisiaj dostał jobla i wskakuje na Olka z chęcią gwałtu :mad:. Chyba pogoda mu wiosnę we łbie zrobiła :diabloti:

Taka niespodzianeczka. Mój piesek pieknie wygląda w każdej odsłonie :loveu:
[IMG]https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/74581_228177397348406_372299216_n.jpg[/IMG]

Posted

mi ciachane tez nie przeszkadzaja aczkolwiek sama bym wlasnemu psu tego nie zrobila, no a boksim te fruwjace uszole pasuja jak nic ;)

Posted

Co za zmiana :D [url]https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/74581_228177397348406_372299216_n.jpg[/url] nawet fajnie wygląda :) ale ja kochałam te jego fruwające uszy :diabloti: