Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

YxNinaxY napisał(a):
masz rację w każdej odsłonie wygląda dobrze ;)

Uniwersalny pies ;)

Luzia napisał(a):
Moim zdaniem z naturalnymi uszami fajnie, ale ogon najfajniejszy ciachnięty :loveu:

Przynajmniej nie tłucze wszystkiego i sam się nie obija ;)

Niufciak napisał(a):
mi się całe naturalne podobają :loveu:

Akurat boksery dobrze wyglądają w każdej wersji :loveu:

Posted

my mamy takiego fajneko kumpla boksia :loveu: od mojego przyjaciela psiak :) zawsze się spotykami jak Azir ma za dużo energii i trzeba go wybiegać bo Toro go tak ściora że tamten już kładzie się gdzie popadnie :P musze im kiedyś jakieś foty pocykać ;)

Posted

Cimi napisał(a):
Widziałam, że spotykamy się w Kielcach :P

A no spotkamy :smile:

Nie wiem skąd w ludziach tyle zła i perfidii :shake:. Wracam sobie z chłopakami ze spaceru i nagle wyłazi baba ze swoim kundlem. Gdzie nie spojrzeć, aż po horyzont nikogo- pustki. Młody zaczął mi się wyrywać do tego psa a ta z głupim uśmieszkiem idzie prosto na mnie :angryy:. Mogła zrobić dwa kroki w drugą stronę i poczeka ale po co :mad:

Posted

Izabela124. napisał(a):
W Kielcach w który dzień będziesz? Ja w niedzielę :)

Niedziela, ring 8, godzina 10:00. Wchodzimy jako pierwsi, więc może zdążysz wpaść przed swoją oceną :smile:

Posted

Kaaasia napisał(a):
A no spotkamy :smile:

Nie wiem skąd w ludziach tyle zła i perfidii :shake:. Wracam sobie z chłopakami ze spaceru i nagle wyłazi baba ze swoim kundlem. Gdzie nie spojrzeć, aż po horyzont nikogo- pustki. Młody zaczął mi się wyrywać do tego psa a ta z głupim uśmieszkiem idzie prosto na mnie :angryy:. Mogła zrobić dwa kroki w drugą stronę i poczeka ale po co :mad:

Mi ostatnio do Waldka doleciał maleńki piesek i wpił się mu prawie w gardło, a za nim przyleciała właścielka pyszcząc że mój by go pogryzł...

Posted

Majkowska napisał(a):
Mi ostatnio do Waldka doleciał maleńki piesek i wpił się mu prawie w gardło, a za nim przyleciała właścielka pyszcząc że mój by go pogryzł...

Trzeba było powiedzieć, że Waldek byle g*wna nie tyka, bo by mu jeszcze w gardle stanęło :evil_lol:

Posted

Kaaasia napisał(a):
Trzeba było powiedzieć, że Waldek byle g*wna nie tyka, bo by mu jeszcze w gardle stanęło :evil_lol:

Aaaaaahahahhahaha :roflt: na pewno mi się ten tekst przyda, dzięki :evil_lol:

Posted

Kaaasia napisał(a):

ja zawsze mówie do Toro "patrz, obiad do ciebie przyszedł, czemu nie jesz, w domu nie dostaniesz" i ludzie albo się śmieją albo z przerażeniem obchodzą nas szerokim łukiem :P

Posted

vege* napisał(a):
Aaaaaahahahhahaha :roflt: na pewno mi się ten tekst przyda, dzięki :evil_lol:

Niufciak napisał(a):
ja zawsze mówie do Toro "patrz, obiad do ciebie przyszedł, czemu nie jesz, w domu nie dostaniesz" i ludzie albo się śmieją albo z przerażeniem obchodzą nas szerokim łukiem :P

Jak widzę małego pimpka, którego właściciel ma panikę w oczach mówię na cały głos do Olka "Oli uważaj, bo jeszcze cie pogryzie" :diabloti:

Izabela124. napisał(a):
Grzywacze też op 10 wchodzą, ring 14...

Może uda się spotkać, nie tak jak rok temu ;)

Besti napisał(a):
Kurczę ładnemu we wszystkim ładnie, to niesprawiedliwe:mad:

Nie można mieć wszystkiego :eviltong: