Luzia Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Moim zdaniem z naturalnymi uszami fajnie, ale ogon najfajniejszy ciachnięty :loveu: Quote
Kaaasia Posted October 30, 2013 Author Posted October 30, 2013 YxNinaxY napisał(a):masz rację w każdej odsłonie wygląda dobrze ;) Uniwersalny pies ;) Luzia napisał(a):Moim zdaniem z naturalnymi uszami fajnie, ale ogon najfajniejszy ciachnięty :loveu: Przynajmniej nie tłucze wszystkiego i sam się nie obija ;) Niufciak napisał(a):mi się całe naturalne podobają :loveu: Akurat boksery dobrze wyglądają w każdej wersji :loveu: Quote
natija Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Mnie też bokserzy podobają się w każdej wersji :-) Quote
KT Arts Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 my mamy takiego fajneko kumpla boksia :loveu: od mojego przyjaciela psiak :) zawsze się spotykami jak Azir ma za dużo energii i trzeba go wybiegać bo Toro go tak ściora że tamten już kładzie się gdzie popadnie :P musze im kiedyś jakieś foty pocykać ;) Quote
Ana :) Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Ale Milo przeszedł retusz :)) ja tam wole u bokserów uszy naturalne a co do ogona to w sumie taki i taki jest ok :)) Quote
Buńka Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 http://i43.tinypic.com/wao7i9.gif - Milo w wersji Halloweenowej :loveu: Super! Quote
Kaaasia Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Cimi napisał(a):Widziałam, że spotykamy się w Kielcach :P A no spotkamy :smile: Nie wiem skąd w ludziach tyle zła i perfidii :shake:. Wracam sobie z chłopakami ze spaceru i nagle wyłazi baba ze swoim kundlem. Gdzie nie spojrzeć, aż po horyzont nikogo- pustki. Młody zaczął mi się wyrywać do tego psa a ta z głupim uśmieszkiem idzie prosto na mnie :angryy:. Mogła zrobić dwa kroki w drugą stronę i poczeka ale po co :mad: Quote
Tekla64 Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 kopiowane sa ekstra pewnie ze mogal ale moze szukala zadymy? ludzie czasem sa wredni i tyle Quote
Izabela124. Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 W Kielcach w który dzień będziesz? Ja w niedzielę :) Quote
Kaaasia Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Izabela124. napisał(a):W Kielcach w który dzień będziesz? Ja w niedzielę :) Niedziela, ring 8, godzina 10:00. Wchodzimy jako pierwsi, więc może zdążysz wpaść przed swoją oceną :smile: Quote
Majkowska Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Kaaasia napisał(a):A no spotkamy :smile: Nie wiem skąd w ludziach tyle zła i perfidii :shake:. Wracam sobie z chłopakami ze spaceru i nagle wyłazi baba ze swoim kundlem. Gdzie nie spojrzeć, aż po horyzont nikogo- pustki. Młody zaczął mi się wyrywać do tego psa a ta z głupim uśmieszkiem idzie prosto na mnie :angryy:. Mogła zrobić dwa kroki w drugą stronę i poczeka ale po co :mad: Mi ostatnio do Waldka doleciał maleńki piesek i wpił się mu prawie w gardło, a za nim przyleciała właścielka pyszcząc że mój by go pogryzł... Quote
Kaaasia Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Majkowska napisał(a):Mi ostatnio do Waldka doleciał maleńki piesek i wpił się mu prawie w gardło, a za nim przyleciała właścielka pyszcząc że mój by go pogryzł... Trzeba było powiedzieć, że Waldek byle g*wna nie tyka, bo by mu jeszcze w gardle stanęło :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 Niufciak napisał(a):cześć ;) ;) Heloł ;) ;) Quote
vege* Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Kaaasia napisał(a):Trzeba było powiedzieć, że Waldek byle g*wna nie tyka, bo by mu jeszcze w gardle stanęło :evil_lol: Aaaaaahahahhahaha :roflt: na pewno mi się ten tekst przyda, dzięki :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Kaaasia napisał(a):Niedziela, ring 8, godzina 10:00. Wchodzimy jako pierwsi, więc może zdążysz wpaść przed swoją oceną :smile: Grzywacze też op 10 wchodzą, ring 14... Quote
KT Arts Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Kaaasia napisał(a):Trzeba było powiedzieć, że Waldek byle g*wna nie tyka, bo by mu jeszcze w gardle stanęło :evil_lol: ja zawsze mówie do Toro "patrz, obiad do ciebie przyszedł, czemu nie jesz, w domu nie dostaniesz" i ludzie albo się śmieją albo z przerażeniem obchodzą nas szerokim łukiem :P Quote
Besti Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Kurczę ładnemu we wszystkim ładnie, to niesprawiedliwe:mad: Quote
Kaaasia Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 vege* napisał(a):Aaaaaahahahhahaha :roflt: na pewno mi się ten tekst przyda, dzięki :evil_lol: Niufciak napisał(a):ja zawsze mówie do Toro "patrz, obiad do ciebie przyszedł, czemu nie jesz, w domu nie dostaniesz" i ludzie albo się śmieją albo z przerażeniem obchodzą nas szerokim łukiem :P Jak widzę małego pimpka, którego właściciel ma panikę w oczach mówię na cały głos do Olka "Oli uważaj, bo jeszcze cie pogryzie" :diabloti: Izabela124. napisał(a):Grzywacze też op 10 wchodzą, ring 14... Może uda się spotkać, nie tak jak rok temu ;) Besti napisał(a):Kurczę ładnemu we wszystkim ładnie, to niesprawiedliwe:mad: Nie można mieć wszystkiego :eviltong: Quote
Majkowska Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Fajnie przerobione to foto Milo :) Trochę widać, ale ogólnie spoko .Czym robiłaś? Heheh ja też kiedyś przerabiałam mojego Amorka- na "amstaffa" :evil_lol: Quote
Recommended Posts