akucha Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Wielka Babciu Lavinio, czy umowa adopcyjna przewiduje punkt, który mówi o tym, że nowe domy rezydentów Szuflandii Wspaniałej mają obowiazek sprawozdawać na dogo???? Bo jeśli nie, to ja, jako jedna z babć wirtualnych, postuluję wprowadzenie go do umowy!!!! Przecież my się tu będziemy zamartwiać, tesknić... My z Kar0lą pewnie najpóźniej, bo nasz Zulus I Staffik Szuflandia domu jeszcze nie ma :placz: Quote
lavinia Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 niniejszym wprowadzam taki punkt do umowy adopcyjnej. Plus obowiązkową obecność na Ogólnopolskich Zlotach Buldożków. Quote
Kar0la Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Akucha nie płacz. :glaszcze: Zulus u Maupy ma jak w niebie. Znajdziemy mu domek. Najlepszy na świecie. Quote
zasadzkas Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Chyba kupię "Mojego Psa" dla Zuzinych fotek i sławy :loveu: Quote
Maupa4 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='zasadzkas']Chyba kupię "Mojego Psa" dla Zuzinych fotek i sławy :loveu: jedna fotka Zuzi :placz: musiałam pobiec do kiosku i kupić a mamy prenumeratę ... :placz: :placz: ale za pół godziny zobaczycie nowe zdjęcia Zuzi !!!! i to gratis !!!! i całe mnóstwo nowych zdjęć szczeniorów .... dziecko wkleja a ja idę karmić potwory-głodomory (no i oczywiście sprzątać :mad: ) Quote
zasadzkas Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Magda, to może ja od Ciebie odkupię, razem z kalendarzem, skoro dostaniesz pocztą swój egzemplarz? Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Witam :) chciałam sie dowiedziec czy wszystkie psiaczki mają swój dom? i skad jestescie. Pozdrawiam Quote
Yarecky Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Maupo, proszę zaznacz, który to wielgaśny nasz jest, proszę:) Quote
Maupa4 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 A to zdjęcie specjalnie dla Babci Lavinii Quote
Maupa4 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 A te zdjęcia to już dla nas wszystkich... Quote
Paola06 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Witam cioteczki-i mam pytanie trochę z innej... Czy jakies maleństwo odziedziczyło po mamusi stojące uszkach? Kiedy ten moment następuje u buldożków? To tak tylko z ciekawości,i pozdrawiam odwiedzających,a szczególnie cieplutko-opiekujących:lol: Quote
aneczka0106 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='Maupa4'] Hmm, dobrze, że wieczór pożegnalny seniorów nie odbył się w tym pomieszczeniu:evil_lol:byłoby co chrupać:diabloti: Nie wiem, czy tylko mi się wydaje, czy Zuzia przytyła? Akucha, ja nawet bym się nie odważyła nie relacjonować. Zresztą tak się przywiązałam do tego wątku, że sobie nie wyobrażam, żeby nikt w nim nie pisał. A któż będzie niedługo pisał, jak nie nowe domki. Wreszcie sytuacja się odwróci:eviltong: teraz Wielkie Babcie będą niecierpliwie czekać na relacje:lol:, a w najgorszej sytuacji pozostają wirtualne babcie i ciotki:evil_lol: Tyle czasu czekały na wieści, zdjęcia, dobre domki....i nadal będą czekać i kibicować. Właśnie za atmosferę kocham nasz "zaśmiecony" wątek i nie piszę już więcej, bo się wzruszyłam:-( Quote
Maupa4 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 aneczka0106 napisał(a): Nie wiem, czy tylko mi się wydaje, czy Zuzia przytyła? Tak !!! Zuzia już tyje !!!:multi: cisza, spokój, kochający państwo i Zuza powoli "zawiązuje tłuszczyk" ... nie to co u mnie - czereda nienasyconych, wiecznie głodnych, rozbisurmanionych bachorów i pani, która gania na spacery i każe chodzić po schodach ... :evil_lol: Quote
Maupa4 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Paola06 napisał(a):Witam cioteczki-i mam pytanie trochę z innej... Czy jakies maleństwo odziedziczyło po mamusi stojące uszkach? Kiedy ten moment następuje u buldożków? To tak tylko z ciekawości,i pozdrawiam odwiedzających,a szczególnie cieplutko-opiekujących:lol: no niestety one wszystkie odziedziczyły po Zuzi wielgachne, stojące uszy !!! uszka co prawda im dopiero stają ale z tego co pamiętam to to dzieje się tak jakoś w tym okresie ... nie wszystkim jednocześnie i od razu i "na stałe" - ale te Zuzine dzieci na 100% będą miały stojące uszy :evil_lol: Quote
lavinia Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Babciu Maupo. dziękuję za fotkę mojej wnusi - myślę i myślę:evil_lol: czy możesz wskazac palcem największego chłopczyka, żeby państwo Yareccy wiedzieli, który piesio jest ich :loveu: Quote
akucha Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 "Po nas choćby potop", ale rozrabiają :multi: :multi: :multi: Czy ten dom ostanie się taki, jaki był??? Cudowne, cudowne maluchy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja nie wiem, czy fotek starczy, nam zawsze mało, ale dziekujemy :lol: Aneczko, trzymam Cię za słowo!!!! Watek musi trwać, rozrastać się razem z nimi. Babciu Lavinio, dziękuję za uwzględnienie postulatu :loveu: Zuzia wygląda ładnie i łobuzersko :lol: Największy duchem jest Zulus I Staffik Szuflandia :diabloti:, a jaki jeszcze urośnie, ho, ho... Quote
Recommended Posts