Jump to content
Dogomania

Buldożka Zuzia - wszystkie glutki maja domki !! SONIA też !!!

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja bym się tam facetami nie przejmowała oni sobie zawsze poradzą trochę strachu nie zaszkodzi. Dobrze, że Gacek cały i szyć go nie trzeba było krew nie poleciała pewnie go poszczypała, a temn już krzyku narobił. Dziewczyna jest po przejściach musi sobie pozycję wyrobić i jak to kobita nowy ład wprowadzić. Będziemy uczyć może dojdziemy do tego, że będą jednocześnie koło sibie jeść jeszcze nie teraz. Gacek woli trzymać dystans w razie czego ma gdzie wiać.
Anka

Posted

Rozpoczynamy wklejanie zdjęć, świadczących o tym, że rozpoczęlismy aktywną socjalizację szczeniąt... Oznacza to, że zdjęcia pochodzą nie z łazienki, lecz z pokoju Pauliny.
Oszczędzimy Państwu zdjęć koopali i sioosiali (autocenzura zadziałała :evil_lol: )

Karolina

Posted

jakie slicznosci :loveu: :loveu: dobrze ze to nie ja cie odwiedzilam bo psy bym zapiescila na smierc :cool3:

Karolina a Zoja ma juz domek? i czu to moja wnusia zneca sie nad ksiazka :eviltong:

Posted

pati napisał(a):

Karolina a Zoja ma juz domek? i czu to moja wnusia zneca sie nad ksiazka :eviltong:

Nie to wnusio :loveu: Zuri :loveu: Hmmm... Wiem, że jedną z suczek prawdopodobnie weźmie teściowa Anki, ale którą wybierze...?

Posted

Wiem, że słowo teściowa to się z niczym dobrym nie może wiązać. Tylko ona psu krzywdy nie zrobi toć to nie synowa do niej idzie tylko wasza wnuczka. ona nastawiła się już na bank to co teraz nie mówcie, że jej suńki nie dacie.
Anka

Posted

Mam pytanie, czy jakieś pieski sa do adopcji, bo z tych ochów, i achów, trudno cos wywnioskowac, i wszystkie posty o adopcj pełne hop do góry.
i trudno przedrzec sie przez te smieci,
Szukam pieska , bo opuscił mnie moja stara suczka, ale wszystkie posty sa totalnie zaśmiecone, jakimiś bezsensownymi postami, Rozumiem intencje hop do góry. ale niech to jakis mod usunie, Sama moderuje duże forum ,i dzielnie usuwam posty , które nie maja wpływu , na treść tematu,
Tutaj jakos to nie działa i kilkanaście stron postu , to hop do góry, Nie ganie inicjatorów, ale w zalaweie takich poczynian trudno trafić na dobry temat

Posted

Wiola.od.Gacka napisał(a):
Wiem, że słowo teściowa to się z niczym dobrym nie może wiązać. Tylko ona psu krzywdy nie zrobi toć to nie synowa do niej idzie tylko wasza wnuczka. ona nastawiła się już na bank to co teraz nie mówcie, że jej suńki nie dacie.
Anka

Aniu, ty mnie chyba źle zrozumiałaś. Powiedziałam tylko, że Twoja teściowa może sobie wybrać którą suczkę chce (z tych łaciatych) :cool3:

Karolina

Posted

ewka8 napisał(a):
Mam pytanie, czy jakieś pieski sa do adopcji, bo z tych ochów, i achów, trudno cos wywnioskowac, i wszystkie posty o adopcj pełne hop do góry.
i trudno przedrzec sie przez te smieci,
Szukam pieska , bo opuscił mnie moja stara suczka, ale wszystkie posty sa totalnie zaśmiecone, jakimiś bezsensownymi postami, Rozumiem intencje hop do góry. ale niech to jakis mod usunie, Sama moderuje duże forum ,i dzielnie usuwam posty , które nie maja wpływu , na treść tematu,
Tutaj jakos to nie działa i kilkanaście stron postu , to hop do góry, Nie ganie inicjatorów, ale w zalaweie takich poczynian trudno trafić na dobry temat

Ewka8 - nie bardzo rozumiem "ideę" Twojego postu ... nie wydaje mi się żeby "mój wątek" (bo ja zajmowałam się i zajmuję się Zuzią i jej dziećmi) był zaśmiecany w jakikolwiek sposób ... No chyba że "śmieciami" są moje informacje i zamieszczane przeze mnie zdjęcia ... jednak wydaje mi się że moim obowiązkiem jest dokładne informowanie wszystkich zaangażowanych w los Zuzi o tym co się dzieje z nią i jej szczeniakami ...

jest to jeden z niewielu wątków na którym nie ma "hopek" i nie ma kłótni i wzajemnego pouczania się - i niech tak zostanie ...

a co do szczeniaków ... to nie jest "allegro" żeby tu było jedno zdjęcie + sucha informacja "ten jest do wzięcia" ...

Magda

Posted

Ale ja pisze ogólnie , to mój 4 post , szukam pieska , i jest jakiś temat i 100 stron, i 70 % to hop do góry, Chętnie pomogłabym , Ale oczekuje konkretów, czyli post oferta , i wiadomośc, na jakim etapie jest dana adopcja.
Przejrzałam wiele ofert, ale to" hop do góry " przez kilkjadziesiąt stron, są nie do przebrnięcia, I ponawiam pytanie czy sunie z tego watku sa do adopcji

Posted

I nie traktuj tego postu, absolutnie przeciwko sobie, Podziwiam ludzi , którzy tyle serca mogą poswięcić pieskom. Ale jeżeli jest temat adopcji i miłośnicy podbijajągo, zeby był ważny, to mod raz na jakiś czas powinien wykasować te zbędne posty, Bo bez cierpliwośći trudno przez to przebrnąć

Posted

ewka8 mi sie raczej wydaje ze jak jestes zainteresowana jakimkolwiek psem to kontaktujesz sie z
a)zalozycielem watku
b)osoba do ktorej podany jest kontakt
c)piszesz post i czekasz na odpowiedz

nie musze chyba pisac ze jesli osoba jest powazna to wybiera opcje a i/lub b...

tyle na ten temat

Posted

Maupko kochana wszystkie psiaki jeden w drugiego cudne każdy to widzi i wie, którą sunię ma zabrać to trudny wybór. Ze mną to jest tak, że jak mam wybrać głupieję. Zdamy się w tym wypadku na Ciebie Tz mówił że obie urocze.
Czytam ten wątek od początku jednego razu 70 stron jak komp wolno chodził do nocy czytałam to raczej nie śmieci tylko swojskie kilmaty, nie znając fantastycznych osób tu klikających w realu mozna kogoś swoją szorstka wypowiedzia skrzywdzić.
Mozna na PV napisać i uzyskać szybką odp. a nie krytkować gro osób ,które czekją na relacje Maupy co u dzieci i Zuzanki.
Mnie osobiście taki ton wypowiedzi obalił na kolana.
Nie znam osoby ale zawsze wydawało mi sie że ludzie kochając zwierzęta są OK.
Pozdrawiam
Anka

Posted

Cioteczki, ratujcie, bo wysiadam!!!! :shake: Maupo, rozumiesz coś???

Maluchy to szarańcza :loveu:, no nie wiem, jak długo jeszcze dacie radę z taką nawałnicą koopek, sioo i kręcidoopków. Szalone czasy w tej wspaniałej rodzinie nastały!!!!

Znowu nie wiem, gdzie mój wnuczek Zulus... Nie mogę znaleźć białej kropy :oops: