phase Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 "Mój" 'mały' gladiatorek. :D WSZYSTKIE ZDJĘCIA SĄ NA POPRZEDNIEJ STRONIE!!! Zapraszam do obejrzenia. :cool3: Quote
marra Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Gosek super pies ! :D Ja ciągle odnawiam mu ogłoszenia ale jak widzę skutek jest marny :( Quote
phase Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 Dzięki ciociu za te ogłoszenia. Ja mu robię allegro, ale ostatnio zostało usunięte.. NIe wiem czemu w końcu to psiak ze schroniska do adopcji, wiec czemu je administracja usuwa - nie mampojecia. Będę próbowała jeszcze raz. Quote
marra Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 phase napisał(a):Dzięki ciociu za te ogłoszenia. Ja mu robię allegro, ale ostatnio zostało usunięte.. NIe wiem czemu w końcu to psiak ze schroniska do adopcji, wiec czemu je administracja usuwa - nie mampojecia. Będę próbowała jeszcze raz. Coś teraz faktycznie są problemy z tymi ogłoszeniami na allegro ;/ Quote
phase Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Gosio. Zdjęcia niestety kiepskie... Glut jako mors z tymi wąsami. :D Quote
azalia Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Wow,ile zdjęć,ale fajny,zadowolony Gosik(nie Glut). Żeby tak domek się znalazł.. Quote
marra Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 azalia napisał(a):Wow,ile zdjęć,ale fajny,zadowolony Gosik(nie Glut). Żeby tak domek się znalazł.. Gluuuuuuut :D:D kochany psiak ! Quote
phase Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Ciocia marra wie o co chodzi. :evil_lol::evil_lol: Na razie do Goska w tyg. nie mogę jeździć, bo mam szkołę, szkołę, szkołę, swoją drogą mam już terminy matur. :crazyeye: Ale w sobotę jadę do wariata. :) Quote
marra Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 No pewnie że ciocia marra wie o co chodzi ;) a maturą się nie przejmuj, zdasz z palcem w ... :P Quote
Barkelona Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 hahha nooo... ten palec w ... w trakcie matury może dziwnie wyglądać ;D ;D Ale zgadzam się, phase jesteś zdolna bestia :) Quote
phase Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 A co to, ja nie dam rady. :diabloti: Z miłą chęcią wróciłabym do pierwszej klasy i zmieniła na technikum.. Ale nie ważne. U Gosa wszystko OK, grubcio dalej i świr. Quote
Recommended Posts