from_wonderland Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 phase napisał(a): Owszem jutro pierwsza matura - pisemny polski. W sumie się nie martwię, najgorzej to tylko mnie stres trzyma przed biologią i ustnym polskim. :shake: I to własnie najwięszka bzdura ministra edukacji- ustny polski :roll: Quote
marra Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 from_wonderland napisał(a):I to własnie najwięszka bzdura ministra edukacji- ustny polski :roll: Bzdura bzdurą ale stres jest masakryczny, przynajmniej dla mnie wystąpienie publiczne to koszmar ! A Glut super się prezentuje i ma fajnego flaka :D teraz będzie Gos vel Glut-Flak :D Quote
from_wonderland Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 marra napisał(a):Bzdura bzdurą ale stres jest masakryczny, przynajmniej dla mnie wystąpienie publiczne to koszmar ! A Glut super się prezentuje i ma fajnego flaka :D teraz będzie Gos vel Glut-Flak :D Dlatego ustna to bzdura, bo większość osób stresuje bardziej niż pisemna, zabierra wiele czasu na przygotowanie, a i tak do niczego się później nie nadaje. A Gosiem, biedakiem, dalej nikt się nie interesuje? :shake: Quote
anica Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Witam :) trzymam kciuki ..żeby poszło bez stresu ,bo że zdasz to pewne :) mizianka dla Gluta.. Quote
phase Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 marra napisał(a): A Glut super się prezentuje i ma fajnego flaka :D teraz będzie Gos vel Glut-Flak :D Kopnęliśmy mu piłkę i.. "bum" po piłce. Buhahahahaha. :roflt:Ile ten pies ma imion. Gos, Glut, Gosio, Flak, (proszę Jacku napiszę to) Bojler. :evil_lol: Do wyboru, do.. wymowy. from_wonderland napisał(a):Dlatego ustna to bzdura, bo większość osób stresuje bardziej niż pisemna, zabierra wiele czasu na przygotowanie, a i tak do niczego się później nie nadaje. A Gosiem, biedakiem, dalej nikt się nie interesuje? :shake: Dokładnie, gdyby jeszcze sami moglibyśmy temat wybierać.. Ale taki wymyślony przez nas, to byłoby lepiej, no ale nie zmienimy nic. Niestety ANI JEDNEGO telefonu.. Po maturach znowu będzie miał nowe ogłoszenia, oczywiście jak przychodzą do mnie na pocztę linki z wznowieniem ogłoszeń to robię to anica napisał(a):Witam :) trzymam kciuki ..żeby poszło bez stresu ,bo że zdasz to pewne :) mizianka dla Gluta.. Dziękuję , dziękuję pięknie. :) Mizianka dostanie w czwartek po maturze z angielskiego. :evil_lol: Ale na pewno go odwiedzę, bo sama tęsknię za tą morduchną. Quote
marra Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Hahahahaha Bojler wymiata :D ciekawe skąd się wzięło bo na Gluta i Flaka wytłumaczenie jest :D Quote
phase Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 [quote name='marra']Hahahahaha Bojler wymiata :D ciekawe skąd się wzięło bo na Gluta i Flaka wytłumaczenie jest :D[/QUOTE] Wujek Jacek i Wojtek z miłą chęcią by odpowiedzieli. :evil_lol: A no bo, no bo... Jest "ciut" za gruby. :lol: Quote
marra Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 [quote name='phase']Wujek Jacek i Wojtek z miłą chęcią by odpowiedzieli. :evil_lol: A no bo, no bo... Jest "ciut" za gruby. :lol:[/QUOTE] Hahaha, oryginalnie dość :D Quote
Barkelona Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Ja bym dopisała w ogłoszeniach, że to bardzo kontaktowy pies... bo i to prawda.. w boksie podchodzi do krat, chce żeby go głaskać albo rzecz jasna - czeka na przysmaki! :) Phaseee, daj czadu! :) Matura przejdzie jak z bicza strzelił a już potem studia... będzie się działo! Chociaż ja, gdybym mogła, cofnęłabym się chociaż na chwilę do cudownych czasów liceum :) Quote
phase Posted May 9, 2012 Author Posted May 9, 2012 Niestety jutro nie zajrzę do Goska , bo od razu po maturze jadę do lekarza.:( Ale jest jeszcze piątek i sobota. :) Quote
phase Posted May 13, 2012 Author Posted May 13, 2012 Niestety bez zmian.... :( Po środzie nowe ogłoszonka i piłeczka dla Gluta. :) Quote
marra Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 [quote name='Barkelona']Ja bym dopisała w ogłoszeniach, że to bardzo kontaktowy pies... bo i to prawda.. w boksie podchodzi do krat, chce żeby go głaskać albo rzecz jasna - czeka na przysmaki! :) Phaseee, daj czadu! :) Matura przejdzie jak z bicza strzelił a już potem studia... będzie się działo! Chociaż ja, gdybym mogła, cofnęłabym się chociaż na chwilę do cudownych czasów liceum :)[/QUOTE] A ja to chyba nie chciałabym się już cofać :D Quote
from_wonderland Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 [quote name='marra']A ja to chyba nie chciałabym się już cofać :D[/QUOTE] No, mnie chyba też za bardzo taka cofka nie pociaga :cool3: Quote
phase Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 Goskowi wznowiłam ogłoszonka. W sobotę pojadę jeszcze przed wyjazdem na wieś do Gluta. Quote
from_wonderland Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 phase napisał(a):Goskowi wznowiłam ogłoszonka. W sobotę pojadę jeszcze przed wyjazdem na wieś do Gluta. Także regularnię odnawiam ogłoszenia dla Gosa. Oby mu domek przyniosły. ;) Quote
anica Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Odwiedzam Goska...z taką cichutką nadzieją... Gosku.. gdzie ten domek dla Ciebie ?... niech już wreszcie ktoś wypatrzy Twój słodki pycholek :) Quote
from_wonderland Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Biedny ten Gosek, tyle czeka i żadnych zmian na lepsze... Quote
phase Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 (edited) Jutro (jak będzie pogoda) zawitam u Goska. A tu znalazłam jeszcze zdjęcia z przeszłego bodajże lata jeszcze w dzień moich urodzin z Gluciochem. Edited June 4, 2012 by phase Quote
from_wonderland Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Gos na każdym zdjęciu szeroki uśmiech, chodząca radość :D Quote
phase Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 Właśnie wychodzę na autobus i do Goska. :grins: Quote
from_wonderland Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 phase napisał(a):Właśnie wychodzę na autobus i do Goska. :grins: No, to Gosek polata :D oby pogoda wam dopisała, bo ona ostatnio coś nie bardzo. Quote
Recommended Posts