Barkelona Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 ależ on Cię uwielbia :) a omija inne psiaki, bo to mądry psiak! aż serce się kraje, że on nadal w schronie, pampuszek mały! mordka do wyściskania :) właściwe same ochy i achy na jego temat możnaby mówić :) Quote
Barkelona Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Phase, będziesz za tydzień w sobotę schronie? ja wybieram się, chciałabym wziąć Suzi na specer, amstaffkę, może Ty też będziesz to akurat razem wyjdziemy :) Quote
phase Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Prawdopodobnie bd. Nie wiem czy wiesz, ale u nas w schronisku, Ci którzy często i regularnie przychodzą do schronisko opiekują się konkretnymi psiakami. Mają "swoje" i nimi się zajmują. Wiem, że z Suzi wychodzą chłopaki, najwyżej Wojtkowi lub Jackowi powiedz, że ją weźmiesz by później drugi raz nie wychodziła. Quote
Barkelona Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 wiem o tym, trochę też już chodzę do schroniska wyprowadzać psy :P Z reguły pytam czy dany psiak był już na spacerze, jeśli nie, to go biorę. Quote
marra Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Witaj Gosku, dawno mnie u Ciebie nie było ... Quote
phase Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 Tak, ale nie w sobotę. Teraz w przyszłą bd. Quote
phase Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Niedobry, tłusty, duży kundel. ;) Fotki kijowe, bo aparatu nie wzięłam. I jeszcze nienormalny. ;) Quote
marra Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Prześliczny jest Gosek !!! Kto go wkońcu pokocha :( Quote
Barkelona Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 marra napisał(a):Prześliczny jest Gosek !!! Kto go wkońcu pokocha :( piękna morduśka... zaglądam do niego kiedy jestem w schronisku, chociaż żeby się przywitać. Taki wesoły pulpecik powinien mieć fajny dom :) Tylko wielbicieli ttb jak ze świecą szukać :( Quote
phase Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Na spacerze Glut był wraz z dwoma samcami, zbytnio nie reagował na nich, po prostu sobie byli, ale raczej jednak w zgodzie by z nimi nie żył. Suczki akceptuje. Chyba to pisałam, ale lepiej by był z dala od kotów. A tak to nadal jest gruby, oby do soboty. Ma z 8 lat. Quote
marra Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 phase napisał(a):Na spacerze Glut był wraz z dwoma samcami, zbytnio nie reagował na nich, po prostu sobie byli, ale raczej jednak w zgodzie by z nimi nie żył. Suczki akceptuje. Chyba to pisałam, ale lepiej by był z dala od kotów. A tak to nadal jest gruby, oby do soboty. Ma z 8 lat. a Ktoś wogóle się nim zainteresował ? dzownił ? Quote
phase Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Niestety nie. Nikt a nikt. W schronisku on z daleka robi mylne wrażenie. Od początku, od kiedy jest w schronisku biega w kółko w klatce. Nie jest to zawsze, no ale tak ma. Tylko on tak robi. Ma w sobie po prostu dużo energii, nie lubi się nudzić. Mimo wad, też ma zalety. Tak jak pisałam, nie jest dla każdego. Już nie chcę nudzić i się powtarzać. :P Każdy psiak jest w końcu inny... Quote
Recommended Posts