Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ależ on Cię uwielbia :) a omija inne psiaki, bo to mądry psiak! aż serce się kraje, że on nadal w schronie, pampuszek mały! mordka do wyściskania :) właściwe same ochy i achy na jego temat możnaby mówić :)

• Replies 630
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prawdopodobnie bd.
Nie wiem czy wiesz, ale u nas w schronisku, Ci którzy często i regularnie przychodzą do schronisko opiekują się konkretnymi psiakami. Mają "swoje" i nimi się zajmują. Wiem, że z Suzi wychodzą chłopaki, najwyżej Wojtkowi lub Jackowi powiedz, że ją weźmiesz by później drugi raz nie wychodziła.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

marra napisał(a):
Prześliczny jest Gosek !!! Kto go wkońcu pokocha :(

piękna morduśka... zaglądam do niego kiedy jestem w schronisku, chociaż żeby się przywitać. Taki wesoły pulpecik powinien mieć fajny dom :) Tylko wielbicieli ttb jak ze świecą szukać :(

Posted

Na spacerze Glut był wraz z dwoma samcami, zbytnio nie reagował na nich, po prostu sobie byli, ale raczej jednak w zgodzie by z nimi nie żył. Suczki akceptuje. Chyba to pisałam, ale lepiej by był z dala od kotów.
A tak to nadal jest gruby, oby do soboty. Ma z 8 lat.

Posted

phase napisał(a):
Na spacerze Glut był wraz z dwoma samcami, zbytnio nie reagował na nich, po prostu sobie byli, ale raczej jednak w zgodzie by z nimi nie żył. Suczki akceptuje. Chyba to pisałam, ale lepiej by był z dala od kotów.
A tak to nadal jest gruby, oby do soboty. Ma z 8 lat.

a Ktoś wogóle się nim zainteresował ? dzownił ?

Posted

Niestety nie. Nikt a nikt.
W schronisku on z daleka robi mylne wrażenie. Od początku, od kiedy jest w schronisku biega w kółko w klatce. Nie jest to zawsze, no ale tak ma. Tylko on tak robi. Ma w sobie po prostu dużo energii, nie lubi się nudzić. Mimo wad, też ma zalety. Tak jak pisałam, nie jest dla każdego. Już nie chcę nudzić i się powtarzać. :P Każdy psiak jest w końcu inny...