kaja69 Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Annaa4 napisał(a):Imię do niej pasuje :) Śliczna jest. I jak ma teraz dobrze :)) Kaju jak mnie z mieszkania wyrzucą to przyjmiesz mnie ??? Mogę spać na podłodze, pół życia spałam na niej :D Plusy są takie że nie będziesz musiała mnie wyprowadzać na spacer, sama będę mogła zrobić sobie jeść i nawet posprzątam :D ps. nie chwaląc się zbytnio całkiem nie źle piekę :D Aniu,oczywiście,że Cie adoptuję:)Starałam sie juz o adopcje Justyny,ale nic nie wyszło,może z Toba wypali :) Dzisiaj rano na podwórku,zniknęłam jej z oczy jak poszłam wypuścic konie,lament był niesamowity:) a potem radocha,ze sie odnalazłam:) Ona gdy sie cieszy wydaje takie śmiszne dźwięki ,cos jak mruczenie kota:) Quote
monis88 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 pozdrowionka dla coraz większej gromadki :) mam nadzieje, ze niedługo wygłaskam wszystkie :D Quote
kaja69 Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 monis88 napisał(a):pozdrowionka dla coraz większej gromadki :) mam nadzieje, ze niedługo wygłaskam wszystkie :D No ja też :) Quote
ataK Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 kaja69 napisał(a):Aniu,oczywiście,że Cie adoptuję:)Starałam sie juz o adopcje Justyny,ale nic nie wyszło,może z Toba wypali :) A możesz adoptować więcej? ;) Quote
kaja69 Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 ataK napisał(a):A możesz adoptować więcej? ;) Też jestes do adopcji??? zareklamuj sie :) Quote
Kava Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 kaja69 napisał(a):Też jestes do adopcji??? zareklamuj sie :) to jest genialny pomysl.... cioteczki zwierzolubne beda mieszkaly wspolnie na wielkim folwarku i opiekowaly sie przygarnietymi.... RAJ NA ZIEMI jakbyscie mialy jakas wolna posade , to ja sie pisze.... Quote
kaja69 Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Kava napisał(a):to jest genialny pomysl.... cioteczki zwierzolubne beda mieszkaly wspolnie na wielkim folwarku i opiekowaly sie przygarnietymi.... RAJ NA ZIEMI jakbyscie mialy jakas wolna posade , to ja sie pisze.... Evuniu,Ty juz u mnie i nie tylko sie zareklamowałaś:),z kim mam podpisac papiery adopcyjne ??? Quote
Kava Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 no ze mna, przeciez ja juz jestem duza.... a jakby byl potrzebny drugi podpis to .... nie wiem.... chyba tez ja... Quote
kaja69 Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Kava napisał(a):no ze mna, przeciez ja juz jestem duza.... a jakby byl potrzebny drugi podpis to .... nie wiem.... chyba tez ja... A to bardzo ulatwi sprawę :) Zapraszamy na bazarek dla Kilerka mari23 :) http://www.dogomania.pl/threads/221346-Firmowe-kosmetyki-Swarovski-na-spłatę-długu-za-leczenie-Kilerka-do-29.0112-do-godz-22 Quote
Kava Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 kaja69 napisał(a):A to bardzo ulatwi sprawę :) Zapraszamy na bazarek dla Kilerka mari23 :) http://www.dogomania.pl/threads/221346-Firmowe-kosmetyki-Swarovski-na-spłatę-długu-za-leczenie-Kilerka-do-29.0112-do-godz-22 juz bylam... ale piekny i ekskluzywny.... a ciebie Kaju nie widzialam jeszcze na bazrku miedzy innymi dla mojego chrzesniaka http://www.dogomania.pl/threads/220749-CUDOWNE-KOLCZYKI-35-sztuk!!-Zbieramy-dla-Fundacji-GA!!-Do-20.01.2012-godz.21-00!! Quote
toyota Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Podobne są dziewczynki. Zobaczcie, tępota ludzka nie zna granic: http://www.facebook.com/events/369016093115431/ Quote
kaja69 Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 toyota napisał(a):Podobne są dziewczynki. Zobaczcie, tępota ludzka nie zna granic: http://www.facebook.com/events/369016093115431/ Nawet bardzo :) ale Dunia ma juz siwizne na pyszczku...chyba to siwizna,co?? Quote
toyota Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 (edited) kaja69 napisał(a):Nawet bardzo :) ale Dunia ma juz siwizne na pyszczku...chyba to siwizna,co?? Tak, podobno ma 5 lat. Czy to możliwe, że byłaby już siwa w tym wieku ? Edited January 20, 2012 by toyota Quote
kaja69 Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 toyota napisał(a):Tak, podobno ma 5 lat. Czy to moźliwe, że byłaby już siwa w tym wieku ? Podobno siwizna pojawia się w 6 roku,ale czy to prawda:niewiem: Quote
Drzagodha Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 toyota napisał(a):Tak, podobno ma 5 lat. Czy to moźliwe, że byłaby już siwa w tym wieku ? Czasem siwizna pojawia się ze względu na przeżycia... Mamy w schronie psiaka, który po trafieniu do schroniska w miesiąc cały osiwiał, pysk ma bialutki... Quote
kaja69 Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 Drzagodha napisał(a):Czasem siwizna pojawia się ze względu na przeżycia... Mamy w schronie psiaka, który po trafieniu do schroniska w miesiąc cały osiwiał, pysk ma bialutki... O tym nie pomyślałam,a przecież tez jest tak u ludzi... Quote
ataK Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 kaja69 napisał(a):Też jestes do adopcji??? zareklamuj sie :) No nie wiem, bo ja skromna dziewczynka jestem i chwalić się nie umiem ;) Kava napisał(a):to jest genialny pomysl.... cioteczki zwierzolubne beda mieszkaly wspolnie na wielkim folwarku i opiekowaly sie przygarnietymi.... RAJ NA ZIEMI jakbyscie mialy jakas wolna posade , to ja sie pisze.... Też uważam, że to doskonały pomysł, a Ania ma dość dużo miejsca ;) Kava napisał(a):no ze mna, przeciez ja juz jestem duza.... a jakby byl potrzebny drugi podpis to .... nie wiem.... chyba tez ja... Ze mną też już można podpisywać i też drugi podpis chyba mój ;) Quote
kaja69 Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 No to super :) rodzinka sie powiększy :) Honda,czuje sie bardzo dobrze,ładnie jej sie goi,tylko ma tam taki rowek pomiedzy biustem,ze jej sie tam paprochy gromadzą:) Na podwórko sama dopiero dzisiaj wyszła,do tej pory musiałam wynosić:) w domu czyściutka,ani razu wpadki nie było...ale jej kompan nadal bez domu... Quote
kaja69 Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Nikaragua napisał(a):nie było mnie tydzień i nie nadążam czytać o zmianach :) A no tak:) Honda niskopodwoziowa mi przybyła:) Quote
mala_czarna Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 A ja szukam na Dogo bazarku ogłoszeniowego, bo Misię Chciałam wrzucić, i kurna nie ma nic :( Quote
kaja69 Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 mala_czarna napisał(a):A ja szukam na Dogo bazarku ogłoszeniowego, bo Misię Chciałam wrzucić, i kurna nie ma nic :( Ja jej zamówiłam juz ,tylko czekam na realizację:) Quote
mala_czarna Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 kaja69 napisał(a):Ja jej zamówiłam juz ,tylko czekam na realizację:) Kaja, ja Cię ubiję!!!! Quote
kaja69 Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Nikaragua napisał(a):wszystkie ogłoszenia na allegro mi pousuwano :( muszę nauczyć się na tablica.pl robić Przeterminowały sie ?? Quote
Recommended Posts