Annaa4 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 (edited) [quote name='kaja69']Na drugim Wilczuś:) te zdjecia to były takie nieplanowane,miałam pod reka aparat...normalnie to zanim bym go znalazła psy zmieniaja pozycję :) szczęście mi sprzyjało :) Dzisiaj spadł snieg u nas,porobie im w "plenerze" ,tylko musze sie zebrac w sobie zeby wyjśc na podwórko,jakaś taka zgnusniała sie zrobiłam ostatnio... A jednak tak przez chwilę pomyślałam ale później że jednak to może nie on :D To tak sobie myślę że musisz Małego zobaczyć. Jest to mały wilczek :D Puszysty ale nie rulon hehehe :D Mały działa jak Prozak powinnam z nim jeździć do ludzi i kazać głaskać heheh :D A tutaj Kamylutek :D Nie działa jak prozak ale trzeba z nią biegać. A wiadomo co ruch wywołuje- endorfiny :) Przepraszam za Mały off top ale może chociaż na chwilę zagości na Twej buzi uśmiech :D A po za tym mam koszmarną głupawkę, jeszcze rano dostałam krwotoku a teraz robię bazarek. I ewidentnie jest ze mną źle :D Edited January 15, 2012 by Annaa4 Quote
kaja69 Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Aniu,sliczne te psiaki :) faktycznie wywołuja uśmiech.ale co z tego jak znowu dostałam smutna wiadomość... Przed chwila była u mnie pani,z prośbą ,bo koło jej domu jest piesek i sunia bezdomne...była parokroknie w UG,ale nic nie wkurała...sunia lada dzień sie oszczeni a pani jutro wyjeżdża i martwi sie kto bedzie psiaki dokarmiał... SNajgorsze,ze sunia jest bardzo nieufna,na otwartej przestrzeni ja jej nie złapie,jedyna nadzieja,ze pani Krysi się to uda...trzymajcie kciuki...jak daj Boże ,uda się sunie złapać,na cito sterylka... Quote
Annaa4 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='kaja69']Aniu,sliczne te psiaki :) faktycznie wywołuja uśmiech.ale co z tego jak znowu dostałam smutna wiadomość... Przed chwila była u mnie pani,z prośbą ,bo koło jej domu jest piesek i sunia bezdomne...była parokroknie w UG,ale nic nie wkurała...sunia lada dzień sie oszczeni a pani jutro wyjeżdża i martwi sie kto bedzie psiaki dokarmiał... SNajgorsze,ze sunia jest bardzo nieufna,na otwartej przestrzeni ja jej nie złapie,jedyna nadzieja,ze pani Krysi się to uda...trzymajcie kciuki...jak daj Boże ,uda się sunie złapać,na cito sterylka...[/QUOTE] No to trzymam. Quote
Justyna Klimek Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 O raju! Ja też trzymam i rezerwuję fundusze na sterylkę! Quote
toyota Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Dafi mega luzik :). Moje też tak śpią do góry kołami :). Quote
Kava Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 dziewczeta, mam cos na poprawienie zimowej i nie tylko chandry... http://www.dogomania.pl/threads/220749-CUDOWNE-KOLCZYKI-35-sztuk!!-Zbieramy-dla-Fundacji-GA!!-Do-15.01.2012-godz.21-00!!#top wybierajac sie na zakupy i sprawiajac sobie nowy ciuszek albo inne bardzo wazne akcesoria,,, robimy dobry uczynek nie tylko dla duszy, ale i dla zwierzakow..ZAPRASZAM NA BAZAREK Quote
Kava Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Aniu, zajrzyj tu: http://www.dogomania.pl/threads/221034-Sunia-po-wypadku-szuka-domku-........pilne jak bedziesz miala chwile. PRZYDALABY SIE COCIAZBY WYMIANA DOSWIADCZEN Krecik i Olus nr. 2 i 3 ...o kurna co to sie na tym zwariowanym swiecie dzieje.... przeklinam dzis rod ludzki.... Quote
kaja69 Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Z dzisiejszej sesji zdjęciowej takie fotki powychodziły :) Quote
Cudak Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Ale bielutko u Was! :) a co to na ostatnim zdjęciu psiak gryzie? Quote
kaja69 Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Krecik dzisiaj nie chciał na czterech..nie wiem czy nadmiar energii czy pierwszy snieg,ale zasuwał jak nakrecony :) A tu pogawedka z Narcyzem :) I na koniec Zuzia I Ryzyk... Quote
kaja69 Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Oooo tu widać ,że Krecik najgłośniej rozmawia... Quote
kaja69 Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='Cudak']Ale bielutko u Was! :) a co to na ostatnim zdjęciu psiak gryzie?[/QUOTE] maskotke -gaskę :) Quote
Kava Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 piekne te zdjatka.... i zwierzatka cudowne i swiat piekny i Kaja kochana.... Quote
Annaa4 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='kaja69']Oooo tu widać ,że Krecik najgłośniej rozmawia... To tak trochę wygląda jakby na jedzenie przyszły hyhy :) A pokażesz też swoje psiaki ?:) Quote
kaja69 Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Niestety suni w ciązy nie udało sie złapać :( p.Krysia obiecała,ze przełozy wyjazd i jeszcze spróbuje rano... Quote
Cudak Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='kaja69']maskotke -gaskę :)[/QUOTE] Już myślałam, ze zająca załatwił :D Quote
kaja69 Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='Annaa4']To tak trochę wygląda jakby na jedzenie przyszły hyhy :) A pokażesz też swoje psiaki ?:)[/QUOTE] Chodzi Ci o zdjęcie rodzinne???Nie mam takiego...ostatnio moje osobiste maja bardzo mało swoich zdjęć,jak robie to tymczasom,jak gdzies w kadr wejdzie to ma :) cos poszukam...Zuzia i Ryzyk to sa moje :) Quote
kaja69 Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='Cudak']Już myślałam, ze zająca załatwił :D[/QUOTE] Ha ha ,żywych zabawek im nie daje :evil_lol: kiedyś mi kotka małego zajączka przyniosła TZ zabrał jej ,ale nie dało sie uratować:( Quote
Annaa4 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='kaja69']Chodzi Ci o zdjęcie rodzinne???Nie mam takiego...ostatnio moje osobiste maja bardzo mało swoich zdjęć,jak robie to tymczasom,jak gdzies w kadr wejdzie to ma :) cos poszukam...Zuzia i Ryzyk to sa moje :)[/QUOTE] Gubię się :) Quote
kaja69 Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='Annaa4']Gubię się :)[/QUOTE] Ja czasem tez:) np nie moge sie doliczyc ile mam wszystkich ,ile tymczasów:) Quote
Annaa4 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Zapraszam na bazarek :)) http://www.dogomania.pl/threads/221134-Filmy-ksi%C4%85%C5%BCki-ubrania-bi%C5%BCuteria-dla-Bia%C5%82ego-Rudzi-Bibka-i-ps%C3%B3w-z-Gorzyc-do-31.01. Quote
Recommended Posts