kaja69 Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 mala_czarna napisał(a):Kaja, ja Cię ubiję!!!! Przeciez pisałam na wątku Miski:) przeciez ona ma swoja kaskę jeszcze z bazarku bric :) nie pije,nie pali ,słodyczy tez nie je,więc ma :) Nikaragua napisał(a):nie, allegro kasuje ogłoszenia psia, jako 'nieregulaminowe' już powstał wątek, na którym tra dyskusja co z tym, zrobić No tak,bo na allegro nie ma opcji "za darmo",a za 1zł to juz sprzedaż :) Quote
Ania102 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Zapraszam serdecznie na bazarek różności przeznaczony na bezdomnego Biszkopta i wsparcie akcji MOPSIK. http://www.dogomania.pl/threads/221469-Ciuchy-książki-i-nie-tylko-na-Biszkopta-i-MOPSIK-do29.01-godz-22 Quote
toyota Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Wszystkich szczególnie wrażliwych na krzywdę, zapraszam :( : http://www.dogomania.pl/threads/221557-Kaleka-w-schronie-(((?p=18450671#post18450671 Quote
ataK Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 toyota napisał(a):Wszystkich szczególnie wrażliwych na krzywdę, zapraszam :( : http://www.dogomania.pl/threads/221557-Kaleka-w-schronie-(((?p=18450671#post18450671 Nie dobijaj... Byłam... Quote
toyota Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Aniu, to ta ON-eczka, może chociaż Ci Państwo zgodziliby się dać jej DT ? Quote
kaja69 Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Asia już przeslałam :) trzymamy kciuki :) Quote
Kava Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Nikaragua napisał(a):wszystkie ogłoszenia na allegro mi pousuwano :( muszę nauczyć się na tablica.pl robić sproboj moze na gumtree gumtree nie powinno odrzucać, bo tam jest opcja do oddania za darmo Quote
kasumi Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 [quote name='Nikaragua']ale nie wiem czy umiem nie próbowałam (nigdy nie byłam na takim portalu, ja jestem z tych którzy wchodzą tylko na kilka stron www i boją się nowości i zmian) największy jest odzew z: www.gumtree.pl www.tablica.pl www.cafeanimal.pl (na tym portalu wybierają ogłoszenia i drukują je w gazecie) ew. jeszcze www.morusek.pl z tych był u mnie największy odzew :) a dodawanie ogłoszeń jest dosyć proste, tylko czasochłonne ;) Quote
kaja69 Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 To prawda ,robienie ogłoszeń jest czasochłonne...ja się zastanawiam jak robia to dziewczyny,które oferuja całe pakiety np po 60 portali...myk i są :) czary jakieś:roll: Quote
kaja69 Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Nikaragua napisał(a):może nie pracują? albo nie mają rodzin, które trzeba nakarmić i oprać? ja kiedys się zawziełam i chyba na 3 portalach zrobiłam ogłoszenia,ale poszłam na łatwiznę i dałam takie ogólne,ze mam psy do adopcji :) Quote
toyota Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Aniu, coś w Twoim guście ;): http://www.dogomania.pl/threads/221575-Okruszek-w-schronisku. Quote
kaja69 Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Asia juz tam byłam...nie masz litości dla mnie ...takie maleństwa:( Quote
mala_czarna Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Kochane Ciotki, czy głosowałyście już wszystkie w ankiecie Krakvetu? :( Klembów z dnia na dzień traci przewagę!! Jeśli przegramy, to ok. 350 psów i ponad 20 kotów zostanie bez jedzenia. Przegrywamy z kocim hospicjum (ok. 20 kotów), na które nawet forum Miau nie głosuje. Dziewczyny, pomóżcie, to tylko kwestia rejestracji na Krakvecie (ok. 3 minut)!! Nie wiem czy wiecie, ale zamówiony przez nas makaron dla psiaków nie dotarł do Klembowa. Pomimo, że Aga zrobiła przelew z konta Fundacji, kierownik zakładu przejął pieniądze z powodu niezapłaconych faktur. Jest naprawdę źle!! Quote
Kava Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 mala_czarna napisał(a):Kochane Ciotki, czy głosowałyście już wszystkie w ankiecie Krakvetu? :( Klembów z dnia na dzień traci przewagę!! Jeśli przegramy, to ok. 350 psów i ponad 20 kotów zostanie bez jedzenia. Przegrywamy z kocim hospicjum (ok. 20 kotów), na które nawet forum Miau nie głosuje. Dziewczyny, pomóżcie, to tylko kwestia rejestracji na Krakvecie (ok. 3 minut)!! Nie wiem czy wiecie, ale zamówiony przez nas makaron dla psiaków nie dotarł do Klembowa. Pomimo, że Aga zrobiła przelew z konta Fundacji, kierownik zakładu przejął pieniądze z powodu niezapłaconych faktur. Jest naprawdę źle!! zaglosowane... kurcze aby tylko wygrali... Quote
Justyna Klimek Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Też zagłosowane! Planujemy pod Poznaniem zbiórkę karmy dla Klembowa. Mam nadzieję, że w tym tygodniu uda się ją rozpocząć... Quote
mala_czarna Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Kava napisał(a):zaglosowane... kurcze aby tylko wygrali... Aniu, pieknie dziękuję :) Trzeba rozsyłać gdzie tylko się da :) Justyna Klimek napisał(a):Też zagłosowane! Planujemy pod Poznaniem zbiórkę karmy dla Klembowa. Mam nadzieję, że w tym tygodniu uda się ją rozpocząć... Ale super!!! Bardzo dziękuję w imieniu Klembowa za taką inicjatywę! :) Quote
emilia2280 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 mala_czarna napisał(a):Kochane Ciotki, czy głosowałyście już wszystkie w ankiecie Krakvetu? :( Klembów z dnia na dzień traci przewagę!! Jeśli przegramy, to ok. 350 psów i ponad 20 kotów zostanie bez jedzenia. Przegrywamy z kocim hospicjum (ok. 20 kotów), na które nawet forum Miau nie głosuje. Dziewczyny, pomóżcie, to tylko kwestia rejestracji na Krakvecie (ok. 3 minut)!! Nie wiem czy wiecie, ale zamówiony przez nas makaron dla psiaków nie dotarł do Klembowa. Pomimo, że Aga zrobiła przelew z konta Fundacji, kierownik zakładu przejął pieniądze z powodu niezapłaconych faktur. Jest naprawdę źle!! Wam tez to zrobil??????????? My zamówilysmy 230kg miésa i makaronu i nam wstrzymal kasé. Chcemy teraz zwrotu bo to nam sié nalezy, ale co z tego jak nie mamy teraz dostawcy taniego jedzenia? Kaja69, dziékujemy za wsparcie moralne dla Klembowa. Quote
mala_czarna Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Wiem Emilia, sytuacja jest po prostu koszmarna :( Pieniądze szły z konta Fundacji, a nie p. Celiny, i ja zupełnie nie rozumiem, jak mogło dojść do takiej sytuacji. Quote
emilia2280 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 A jaki burak do tego ;/ w piátek nie chcial nawet rozmawiac z Elá, bo mial kogos w biurze a na weekend zamyka. Kasé zatrzyma i tyle :OOO jak do slupa glupiego ;/ zmarnowal nam czas i nerwy bo odda kase czy chce czy nie i sam straci klientów. tylko nie wiem czy tam jest jakis inny dostawca poza tym burakiem? Quote
kaja69 Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Nie obrażaj buraków Emilio;) ten dziad to zwykła pazerność,chamstwo itp mam nadzieje ,ze to kiedys do niego wróci... Moze warto popytać w innych schronach skąd maja dostawców,czasem opłaca sie z dalszej okolicy... Quote
Drzagodha Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 kaja69 napisał(a):Nie obrażaj buraków Emilio;) ten dziad to zwykła pazerność,chamstwo itp mam nadzieje ,ze to kiedys do niego wróci... Moze warto popytać w innych schronach skąd maja dostawców,czasem opłaca sie z dalszej okolicy... A potrzebujecie karmę, czy jakieś makarony itp? Quote
kaja69 Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Drzagodha napisał(a):A potrzebujecie karmę, czy jakieś makarony itp? Jagoda ,z tego co wiem to wszystko co psy moga strawić:roll: tam jest głód :shake: Quote
Drzagodha Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 kaja69 napisał(a):Jagoda ,z tego co wiem to wszystko co psy moga strawić:roll: tam jest głód :shake: Chodziło mi o dostawcę. Bo rozumiem, że z dostawcą jest problem i pieniądze giną? Czy o co chodzi? Quote
kaja69 Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Drzagodha napisał(a):Chodziło mi o dostawcę. Bo rozumiem, że z dostawcą jest problem i pieniądze giną? Czy o co chodzi? Chyba o to,ze schronisko wisi kase dostawcy i teraz jak ten dostawca dostaje kasę na nowe zamówienie to kase zgarnia za zaległości...masz jakiegos dostawcę??? Quote
Recommended Posts