kasumi Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='kaja69'] Jak bys miała niedobagaż zawsze mozesz na mnie liczyć:evil_lol: [/QUOTE] taaaaa, mój "bagaż" siedzi u mnie od lutego......, a jakbym przyniosła "nadbagaż" to bym z nim wyleciała szybciej, niż przyszłam :D Quote
kaja69 Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 [quote name='kasumi']taaaaa, mój "bagaż" siedzi u mnie od lutego......, a jakbym przyniosła "nadbagaż" to bym z nim wyleciała szybciej, niż przyszłam :D[/QUOTE] Przyjme Cie na bdt jakby co... Quote
kasumi Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='kaja69']Przyjme Cie na bdt jakby co...[/QUOTE] czyli przyjmiesz mnie, Bubka + "nadbagaż" na BDT, tak? :p Quote
kaja69 Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 [quote name='kasumi']czyli przyjmiesz mnie, Bubka + "nadbagaż" na BDT, tak? :p[/QUOTE] Oki,nie ma sprawy...jak mnie popędza z domu to we dwie będzie raźniej pod mostem :) Quote
Justyna Klimek Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Zapytuję o samopoczucie mieszkańców domu Ani oraz gospodyni. Quote
savahna Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Ginn']O k...a te grabie.[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....No, nie znałam..... Nie mam pojęcia gdzie byłam jak po Polsce dowcip krążył.... A dawno to było.....?!:roll: Quote
kasumi Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='kasumi']taaaaa, mój "bagaż" siedzi u mnie od lutego......, a jakbym przyniosła "nadbagaż" to bym z nim wyleciała szybciej, niż przyszłam :D hahah chyba sobie wykrakałam! ja to normalnie mam "szczęście".... wracam dzisiaj z miasta i co widzę prze klatką? (mieszkam w bloku) sukę labka, wychudzoną (skóra i kości) z wymionami prawie do ziemi! no m a s a k r a ! a tak garnęła się do ludzi..... nakarmiona i pojechała do schronu..... nic innego nie mogłam dla niej zrobić.... :( nawet z Bubą się chciała bawić.... tak doooopką kręciła, tak do niej skakała, a Buba NIC.... miała ją gdzieś.... stała sobie.... i ten wzrok.... Quote
Kava Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 rzeczywiscie masakra z ta sunia... a Ani ani slychu, ani widu ... Halllo?????? Quote
Justyna Klimek Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Ania jest wymęczona i w kiepskim humorze... Dzisiaj może w ogóle nie zawitać na dogomanii. Jutro też może nie, a na weekend wyjeżdża z mężem, żeby się zregenerować :) Quote
AgusiaP Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='kasumi']hahah chyba sobie wykrakałam! ja to normalnie mam "szczęście".... wracam dzisiaj z miasta i co widzę prze klatką? (mieszkam w bloku) sukę labka, wychudzoną (skóra i kości) z wymionami prawie do ziemi! no m a s a k r a ! a tak garnęła się do ludzi..... nakarmiona i pojechała do schronu..... nic innego nie mogłam dla niej zrobić.... :( nawet z Bubą się chciała bawić.... tak doooopką kręciła, tak do niej skakała, a Buba NIC.... miała ją gdzieś.... stała sobie.... i ten wzrok.... Boziu jaka bidulka:-(:-(:-( I te smutne oczęta:-(:-(:-( Może spróbujemy jej jakoś pomóc... kasumi może warto założyć jej wątek? Jak sobie pomyśle co ona teraz czuje w tym schronie to ryczeć mi się chce:-( Jakieś w miarę przyzwoite to schronisko u Was? Anuś trzymaj się życzę miłego wyjazdu Quote
kasumi Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='AgusiaP']Boziu jaka bidulka:-(:-(:-( I te smutne oczęta:-(:-(:-( Może spróbujemy jej jakoś pomóc... kasumi może warto założyć jej wątek? Jak sobie pomyśle co ona teraz czuje w tym schronie to ryczeć mi się chce:-( Jakieś w miarę przyzwoite to schronisko u Was? Anuś trzymaj się życzę miłego wyjazdu ma wątek na labradory.info.... http://labradory.info/viewtopic.php?p=955240#955240 u nas schron jest jak najbardziej ok :) będę teraz tam w sobotę, to zajrzę do niej i dowiem się co z nią i ile ma dokładnie lat.... Quote
AgusiaP Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 To super, że ma już wątek i że schronisko w porządku troszkę mi ulżyło... Ty kochana koniecznie dowiedz się coś więcej o niej;) Quote
rita60 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Witam czwartkowo wszystkich...miłego dnia. Quote
Kava Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 wpadam zajrzec co sie dzieje... i usmiechy rozdaje.... milego dnia Quote
Ginn Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='savahna']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....No, nie znałam..... Nie mam pojęcia gdzie byłam jak po Polsce dowcip krążył.... A dawno to było.....?!:roll:[/QUOTE] Ze trzydzieści lat temu. Może byłaś dopiero w planach?? Quote
savahna Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='AgusiaP'] Jakieś w miarę przyzwoite to schronisko u Was? [/QUOTE] Tak w Radomi schronisko super. Osobiście nie widziałam, ale czytałam w lokalnej prasie. To jest nowe i nowoczesne schronisko a i ludzie na swoich miejscach, co nie zmienia faktu,ze psiakowi najlepiej będzie w domku.;) Quote
kasumi Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='savahna']Tak w Radomi schronisko super. Osobiście nie widziałam, ale czytałam w lokalnej prasie. To jest nowe i nowoczesne schronisko a i ludzie na swoich miejscach, co nie zmienia faktu,ze psiakowi najlepiej będzie w domku.;)[/QUOTE] oj takie nowe to nie jest...., niestety.... to schron we Wrocku jest nowy....w Radomiu schron był tak budowany, żeby można było trzymać ptaki..... aczkolwiek zgodzę się z tym, że ludzie są na swoich miejscach i jest super ekipa pracowników :) tylko mało wolontariuszy jest...., a szkoda Quote
kaja69 Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 [quote name='Justyna Klimek']Zapytuję o samopoczucie mieszkańców domu Ani oraz gospodyni.[/QUOTE] A juz całkiem ,całkiem...nawet znośnie...Cymek trochę rozrabia,ale temperujemy zapędy szkodnika ... [quote name='savahna']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....No, nie znałam..... Nie mam pojęcia gdzie byłam jak po Polsce dowcip krążył.... A dawno to było.....?!:roll:[/QUOTE] Nieee,całkiem niedawno... [quote name='rita60']Witam czwartkowo wszystkich...miłego dnia.[/QUOTE] A wzajemnie... [quote name='Ginn']Ze trzydzieści lat temu. Może byłaś dopiero w planach??[/QUOTE] Boziu,to juztyle lat minęło ???? [quote name='kasumi']oj takie nowe to nie jest...., niestety.... to schron we Wrocku jest nowy....w Radomiu schron był tak budowany, żeby można było trzymać ptaki..... aczkolwiek zgodzę się z tym, że ludzie są na swoich miejscach i jest super ekipa pracowników :) tylko mało wolontariuszy jest...., a szkoda[/QUOTE] Kasumi...Tobie to chyba podrzucaja juz ,co??? Dziewczyno,jak będziesz w moim wieku to chyba nie będzie psa w Polsce,którego nie będziesz znała... Quote
kaja69 Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Moniko,żeby tak jeszcze całą ta ekipa chciała kaloszki zakładaćprzed wyjściem na podwórko,a potem je ściągała ,układałam w rządku na półeczce... Quote
Monika.D Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 No tak... jak taka ekipa z dworku wróci to masz niezłe porządki w domu. U mnie przy trzech był kłopot, a co dopiero przy tylu czterołapach co masz Ty. Quote
Recommended Posts