Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kaja69']

Jak bys miała niedobagaż zawsze mozesz na mnie liczyć:evil_lol: [/QUOTE]

taaaaa, mój "bagaż" siedzi u mnie od lutego......, a jakbym przyniosła "nadbagaż" to bym z nim wyleciała szybciej, niż przyszłam :D

Posted

[quote name='kasumi']taaaaa, mój "bagaż" siedzi u mnie od lutego......, a jakbym przyniosła "nadbagaż" to bym z nim wyleciała szybciej, niż przyszłam :D[/QUOTE]

Przyjme Cie na bdt jakby co...

Posted

[quote name='kasumi']czyli przyjmiesz mnie, Bubka + "nadbagaż" na BDT, tak? :p[/QUOTE]

Oki,nie ma sprawy...jak mnie popędza z domu to we dwie będzie raźniej pod mostem :)

Posted

[quote name='Ginn']O k...a te grabie.[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....No, nie znałam.....
Nie mam pojęcia gdzie byłam jak po Polsce dowcip krążył....
A dawno to było.....?!:roll:

Posted

[quote name='kasumi']taaaaa, mój "bagaż" siedzi u mnie od lutego......, a jakbym przyniosła "nadbagaż" to bym z nim wyleciała szybciej, niż przyszłam :D

hahah chyba sobie wykrakałam! ja to normalnie mam "szczęście"....

wracam dzisiaj z miasta i co widzę prze klatką? (mieszkam w bloku) sukę labka, wychudzoną (skóra i kości) z wymionami prawie do ziemi! no m a s a k r a !
a tak garnęła się do ludzi..... nakarmiona i pojechała do schronu..... nic innego nie mogłam dla niej zrobić.... :(

nawet z Bubą się chciała bawić.... tak doooopką kręciła, tak do niej skakała, a Buba NIC.... miała ją gdzieś.... stała sobie....

i ten wzrok....

Posted

[quote name='kasumi']hahah chyba sobie wykrakałam! ja to normalnie mam "szczęście"....

wracam dzisiaj z miasta i co widzę prze klatką? (mieszkam w bloku) sukę labka, wychudzoną (skóra i kości) z wymionami prawie do ziemi! no m a s a k r a !
a tak garnęła się do ludzi..... nakarmiona i pojechała do schronu..... nic innego nie mogłam dla niej zrobić.... :(

nawet z Bubą się chciała bawić.... tak doooopką kręciła, tak do niej skakała, a Buba NIC.... miała ją gdzieś.... stała sobie....

i ten wzrok....

Boziu jaka bidulka:-(:-(:-(
I te smutne oczęta:-(:-(:-(
Może spróbujemy jej jakoś pomóc...
kasumi może warto założyć jej wątek?
Jak sobie pomyśle co ona teraz czuje w tym schronie to ryczeć mi się chce:-(
Jakieś w miarę przyzwoite to schronisko u Was?

Anuś trzymaj się życzę miłego wyjazdu

Posted

[quote name='AgusiaP']Boziu jaka bidulka:-(:-(:-(
I te smutne oczęta:-(:-(:-(
Może spróbujemy jej jakoś pomóc...
kasumi może warto założyć jej wątek?
Jak sobie pomyśle co ona teraz czuje w tym schronie to ryczeć mi się chce:-(

Anuś trzymaj się życzę miłego wyjazdu

ma wątek na labradory.info....

http://labradory.info/viewtopic.php?p=955240#955240

u nas schron jest jak najbardziej ok :) będę teraz tam w sobotę, to zajrzę do niej i dowiem się co z nią i ile ma dokładnie lat....

Posted

[quote name='savahna']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....No, nie znałam.....
A dawno to było.....?!:roll:[/QUOTE]
Ze trzydzieści lat temu. Może byłaś dopiero w planach??

Posted

[quote name='AgusiaP']
[/QUOTE]
Tak w Radomi schronisko super. Osobiście nie widziałam, ale czytałam w lokalnej prasie. To jest nowe i nowoczesne schronisko a i ludzie na swoich miejscach, co nie zmienia faktu,ze psiakowi najlepiej będzie w domku.;)

Posted

[quote name='savahna']Tak w Radomi schronisko super. Osobiście nie widziałam, ale czytałam w lokalnej prasie. To jest nowe i nowoczesne schronisko a i ludzie na swoich miejscach, co nie zmienia faktu,ze psiakowi najlepiej będzie w domku.;)[/QUOTE]

oj takie nowe to nie jest...., niestety.... to schron we Wrocku jest nowy....w Radomiu schron był tak budowany, żeby można było trzymać ptaki.....

aczkolwiek zgodzę się z tym, że ludzie są na swoich miejscach i jest super ekipa pracowników :) tylko mało wolontariuszy jest...., a szkoda

Posted

[quote name='Justyna Klimek']Zapytuję o samopoczucie mieszkańców domu Ani oraz gospodyni.[/QUOTE]

A juz całkiem ,całkiem...nawet znośnie...Cymek trochę rozrabia,ale temperujemy zapędy szkodnika ...

[quote name='savahna']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....No, nie znałam.....
A dawno to było.....?!:roll:[/QUOTE]

Nieee,całkiem niedawno...

[quote name='rita60']Witam czwartkowo wszystkich...miłego dnia.[/QUOTE]

A wzajemnie...

[quote name='Ginn']Ze trzydzieści lat temu. Może byłaś dopiero w planach??[/QUOTE]

Boziu,to juztyle lat minęło ????

[quote name='kasumi']oj takie nowe to nie jest...., niestety.... to schron we Wrocku jest nowy....w Radomiu schron był tak budowany, żeby można było trzymać ptaki.....

aczkolwiek zgodzę się z tym, że ludzie są na swoich miejscach i jest super ekipa pracowników :) tylko mało wolontariuszy jest...., a szkoda[/QUOTE]

Kasumi...Tobie to chyba podrzucaja juz ,co???
Dziewczyno,jak będziesz w moim wieku to chyba nie będzie psa w Polsce,którego nie będziesz znała...

Posted

Moniko,żeby tak jeszcze całą ta ekipa chciała kaloszki zakładaćprzed wyjściem na podwórko,a potem je ściągała ,układałam w rządku na półeczce...