AgusiaP Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Aneczka poprostu lubi sprzątać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Monika.D Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='AgusiaP']Aneczka poprostu lubi sprzątać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Na pewno tak samo jak ja he he Ja dzisiaj malowałam ściany, bo zabawach moich zwierzaków.... Quote
kaja69 Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 [quote name='Monika.D']No tak... jak taka ekipa z dworku wróci to masz niezłe porządki w domu. U mnie przy trzech był kłopot, a co dopiero przy tylu czterołapach co masz Ty.[/QUOTE] Dziękiję Ci moniczko za zrozumienie,bo co niektóre koleżanki to sie jeszcze nabijają ... [quote name='AgusiaP']Aneczka poprostu lubi sprzątać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Wiesz Agusiu...bardzo smieszne...no naprawde bardzo smieszne...ino przylecisz do Krzykosków to i na moje podwórko zajrzysz.. zamienisz odrzutowa miotełke na mopa i zobaczymy kto sie bedzie śmiał:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Monika.D Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Wiesz Aniu, ale nie ma co płakać - lepiej pożartować. A taka pogoda jak obecnie potrafi dobić, jak się ma zwierzaki. Quote
kaja69 Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Moniko,tylko żartowanie mi juz zostało :evil_lol: reszta to ruina :diabloti: Quote
Monika.D Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Aniu dasz radę! Silna kobieta z Ciebie :) Quote
kasumi Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='kaja69'] Kasumi...Tobie to chyba podrzucaja juz ,co??? Dziewczyno,jak będziesz w moim wieku to chyba nie będzie psa w Polsce,którego nie będziesz znała...[/QUOTE] u nas ogółem zawsze psy podrzucali..... tak na stałe to mieszka u nas na osiedlu, w mojej klatce Gucio (który jest na zdjęciach Bubki) on chyba żyje wiecznie....ma z 12 lat, a trafił do nas bardzo młody..... taka mała suczynka, ona chyba młoda, ma z 4 lata, oszczeniła się u nas niedaleko bloku.... już wysterylizowana a na "starym podwórku" mieszka Reks, czyli w sumie taki wyględny pies sięgający kolana i Blacky, czyli mały pies, taki jamnikowaty z krzywymi nóżkami.... i mnóstwo takich "przelotówek"... a dzisiaj przy sklepie znowu widziałam nowego psa.... no masakra.... Quote
AgusiaP Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='kaja69'] Wiesz Agusiu...bardzo smieszne...no naprawde bardzo smieszne...ino przylecisz do Krzykosków to i na moje podwórko zajrzysz.. zamienisz odrzutowa miotełke na mopa i zobaczymy kto sie bedzie śmiał:diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] Myślę, że będziemy miały ubaw po pachy wszystkie:evil_lol: Quote
kaja69 Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 [quote name='kasumi']u nas ogółem zawsze psy podrzucali..... tak na stałe to mieszka u nas na osiedlu, w mojej klatce Gucio (który jest na zdjęciach Bubki) on chyba żyje wiecznie....ma z 12 lat, a trafił do nas bardzo młody..... taka mała suczynka, ona chyba młoda, ma z 4 lata, oszczeniła się u nas niedaleko bloku.... już wysterylizowana a na "starym podwórku" mieszka Reks, czyli w sumie taki wyględny pies sięgający kolana i Blacky, czyli mały pies, taki jamnikowaty z krzywymi nóżkami.... i mnóstwo takich "przelotówek"... a dzisiaj przy sklepie znowu widziałam nowego psa.... no masakra....[/QUOTE] Kasumi,ta masakra to jest wszędzie...ja jutro jade ,zaplanowane mam trzy dni bez psów...zobaczymy czy nie przywiozę sobie jakiejś pamiatki z wypadu... [quote name='AgusiaP']Myślę, że będziemy miały ubaw po pachy wszystkie:evil_lol:[/QUOTE] Najwiekszy ubaw to będa miały psy..one uwielbiaja nowości...czyli rozumiem ,ze z Krzykosków przyjedziecie chałupke mi odrestaurować,tak:cool3: ?? edit I jakby co ,to mnie nie ma do niedzieli ...wywczasowac sie jadę :lol: Quote
savahna Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Ginn']Ze trzydzieści lat temu. Może byłaś dopiero w planach?? Fajnie by było.....:lol: Niestety byłam już w realu,ze tak powiem dobrze osadzona w rzeczywistości......:evil_lol: [quote name='kasumi']oj takie nowe to nie jest...., niestety.... to schron we Wrocku jest nowy.... Upssssss, a to co w gazetach p[isali to nie w Radomiu? We Wrocku? No to niedoinformowana jestem. Jak zwykle media kłamia.....:diabloti: [quote name='kaja69'] Nieee,całkiem niedawno... Boziu,to juz tyle lat minęło ???? Ile?! A cóż to jest trzydzieści lat......:evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Serdecznie zapraszam wszystkich na dwa wyjątkowe bazarki:) 1) Bazarek z czadowymi gadżetami SHA z którego dochód idzie na mega zadłużoną Rozi!!! http://www.dogomania.pl/threads/216024-Czadowe-gad%C5%BCety!!!-SHA-d%C5%82ugopisy-magnesy-wejd%C5%BA-i-przekonaj-si%C4%99!-Na-Rozi-do-19.10 2) Bazarek cegiełkowy: Kot Kacper na pomoc Rokiemu! http://www.dogomania.pl/threads/216026-Kot-Kacper-na-pomoc-w-utrzymaniu-Rokiego!!!-Cegie%C5%82kowy-do-25.10 Zajrzyjcie proszę i wesprzyjcie choćby obecnością ;) Quote
Drzagodha Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='kaja69'] czyli rozumiem ,ze z Krzykosków przyjedziecie chałupke mi odrestaurować,tak:cool3: ?? [/QUOTE] Dobrze, że ja się zmywam 29, to mnie sprzątanie ominie :evil_lol: Quote
Agata P Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 savahna mnie tu przysłała...... Pani z okolic Wałcza szuka psa samca tylko ON ,do kojca tz. w nocy w kojcu (ocieplana buda) w dzień duża ogrodzona działka po której by latał. Ma nie być agresywny,ale odstraszać wyglądem i szczekaniem ,w domu jest 2 dzieci 6 i 13 lat i pies. Macie może coś takiego ''na stanie'' jak co to dam adres mailowy na pw. Quote
Kava Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 nie mam nic w tej chwili, ale niech ta pani zajrzy do schronu w Szczecinku, tam sa bardzo fajni ludzie i moze beda mogli pomoc.... to mi na razie wpadlo do glowy. mam dwa onki pod reka, ale jeden znalazl wlasnie domek /dzis/ a drugi jest az na Slasku... ale bede jeszcze myslala i sie rozgladala pozwol ze twoja mail przesle dalej? Quote
_ogonek_ Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 BAZAREK OGŁOSZENIOWY!!! Teksty, pakiety ogłoszeń, FB, rymowanki... http://www.dogomania.pl/threads/216122-Bazar-us%C5%82ugowy-30-og%C5%82osze%C5%84-8-z%C5%82-TEKSTY-RYMOWANKI-do-28.10-g.20-na-Rozii Zapraszam :) Quote
Agata P Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Kava']nie mam nic w tej chwili, ale niech ta pani zajrzy do schronu w Szczecinku, tam sa bardzo fajni ludzie i moze beda mogli pomoc.... to mi na razie wpadlo do glowy. mam dwa onki pod reka, ale jeden znalazl wlasnie domek /dzis/ a drugi jest az na Slasku... ale bede jeszcze myslala i sie rozgladala pozwol ze twoja mail przesle dalej?[/QUOTE] pewnie,że rozsyłaj dalej:-) Quote
Kava Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Agata P']pewnie,że rozsyłaj dalej:-)[/QUOTE] aha, i jeszcze jedna mysl zapytaj u Czarodziejki, u niej czesto fajne Onki Quote
Drzagodha Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Agata P']pewnie,że rozsyłaj dalej:-)[/QUOTE] U mnie w schronie sporo ONkowatych ;) pies w domu to samiec, czy sunia? Quote
Martika&Aischa Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Cioteczki a nasz wyjazd śląski chyba nie dojdzie do skutku :( zaraziłam się wstrętną bakterią i miało już być super a moje wyniki znów są do bani!!!!! Od przyszłego tygodnia zaczynam kolejną serię zastrzyków 2 razy dziennie :( Rozmawiałam dziś z Agusią i stwierdziłyśmy że trzeba by odwiedzić Krzykosy wiosną tylko że to nie realne bo wtedy nie będzie gdzie jechać :( Z całego serduszka Was przepraszam za moją nieobecność :(:(:(:(:( Quote
Kava Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Agata P']pewnie,że rozsyłaj dalej:-) Agata, sa pierwsze zgloszenie na twoje zapytanie znajoma z Opolszczyzny przslala mi wlasnie watek fajnego Onka http://www.facebook.com/event.php?eid=118340928268987 Quote
AgusiaP Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Cioteczki a nasz wyjazd śląski chyba nie dojdzie do skutku :( zaraziłam się wstrętną bakterią i miało już być super a moje wyniki znów są do bani!!!!! Od przyszłego tygodnia zaczynam kolejną serię zastrzyków 2 razy dziennie :( Rozmawiałam dziś z Agusią i stwierdziłyśmy że trzeba by odwiedzić Krzykosy wiosną tylko że to nie realne bo wtedy nie będzie gdzie jechać :( Z całego serduszka Was przepraszam za moją nieobecność :(:(:(:(:([/QUOTE] Ale nie martwcie się będziemy z Wami kochane imprezować wirtualnie:drinka::beerchug::cunao::cunao::drinking::knajpa::drink1: Quote
savahna Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='Kava']Agata, sa pierwsze zgloszenie na twoje zapytanie znajoma z Opolszczyzny przslala mi wlasnie watek fajnego Onka http://www.facebook.com/event.php?eid=118340928268987 Ja nie wiem, czy Agata bedzie tutaj zaglądac. Mało czasu ma a u nas też ciężko się obrobić.....Najlepiej przejmijcie namiary na potencjalny domek i może się uda jakiegos psiaka wyadoptować..... Od nas za daleko, więc chcemy szansę dac innemu dogomaniackiemu psiakowi;) Właściwie ja nie powinnam się za Agatke wypowiadać.....No ale tak mi się wydaje,ze byłoby najlepiej. Quote
Agata P Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='savahna']Ja nie wiem, czy Agata bedzie tutaj zaglądac. Mało czasu ma a u nas też ciężko się obrobić.....Najlepiej przejmijcie namiary na potencjalny domek i może się uda jakiegos psiaka wyadoptować..... Od nas za daleko, więc chcemy szansę dac innemu dogomaniackiemu psiakowi;) Właściwie ja nie powinnam się za Agatke wypowiadać.....No ale tak mi się wydaje,ze byłoby najlepiej. Zaglądam,zaglądam czasu malutko to fakt ale nie mogę żyć bez dogo-niestety:cool3: savahna ma rację , podaję mail do tej Pani [email protected] [SIZE=2]powiem szczerze,że mam mieszane uczucia co do tego domu ,ale ja się zupełnie nie znam na wyadoptowywaniu psów i mogę się mylić tak jak pisałam zadałam kilka pytań i dostałam takie odpowiedzi : [SIZE=1] > 1.Mieszkał by w kojcu z ocieplana budą ale w dzień by latał po podwórku aż do wieczora a na noc zamykam go w kojcu tylko NA NOC!!!W zimę możne w domu. > 2.Mam duże podwórko + działka > 3.13lat i 6lat + pies > 4.Tak dużo już miałam psów ale zdechły ze starosći niestety. > 5.Chce pan nie agresywnego > 7.Rasowego owczarka niemieckiego > 8.Chce żeby dogadywał sie z innymi psami i bawił sie z nimi > 9.BRONI SWOJEGO PODWÓRKA ALE NIE UGRYZIE TYLKO OSTRZEGA SZCZEKANIEM > 10.NIE boi się ludzi i chodzi ładne na smyczy > 11.Bawi sie z innymi ludzi nie koniecznie musi ale zeby koło nich spokojne przechodził i żeby nie atakował i żeby dał się pogłaskać. > 12.Można ko puscic luzem przy ludziach nie zatakuje > 13.Można go wczędzie puszczac ze smyczy > 14.Pies ma być w wieku od 8miesiecy do 2lat > 15.Ttlko rasowe owczarki niemieckie > 16.Same samce > 17.pies żeby był Blisko Walcz mogę wyjechać 3godz jady drogi od Wałcza. > MAM NADZIEJĘ ZE POMOGŁAM! po prostu pies ideał,nie wiem czy wogóle jest gdzieś taki do adopcji:cool3: do tego Pani się spieszy ,bo za tydzień wyjeżdża i chce pieska wziąść ze sobą :roll: tak jak mówię,nie znam się na tym ja tylko pomagam ogłaszać psy Quote
Drzagodha Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 O matko, to ja chyba takiego psa nie mam, a jak mam, to nie wiem, że mam takiego ideała :eviltong: Quote
Recommended Posts