Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AgusiaP']Aneczka poprostu lubi sprzątać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Na pewno tak samo jak ja he he Ja dzisiaj malowałam ściany, bo zabawach moich zwierzaków....

Posted

[quote name='Monika.D']No tak... jak taka ekipa z dworku wróci to masz niezłe porządki w domu. U mnie przy trzech był kłopot, a co dopiero przy tylu czterołapach co masz Ty.[/QUOTE]

Dziękiję Ci moniczko za zrozumienie,bo co niektóre koleżanki to sie jeszcze nabijają ...
[quote name='AgusiaP']Aneczka poprostu lubi sprzątać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Wiesz Agusiu...bardzo smieszne...no naprawde bardzo smieszne...ino przylecisz do Krzykosków to i na moje podwórko zajrzysz..
zamienisz odrzutowa miotełke na mopa i zobaczymy kto sie bedzie śmiał:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='kaja69']
Kasumi...Tobie to chyba podrzucaja juz ,co???
Dziewczyno,jak będziesz w moim wieku to chyba nie będzie psa w Polsce,którego nie będziesz znała...[/QUOTE]

u nas ogółem zawsze psy podrzucali..... tak na stałe to mieszka u nas na osiedlu, w mojej klatce Gucio (który jest na zdjęciach Bubki) on chyba żyje wiecznie....ma z 12 lat, a trafił do nas bardzo młody.....
taka mała suczynka, ona chyba młoda, ma z 4 lata, oszczeniła się u nas niedaleko bloku.... już wysterylizowana

a na "starym podwórku" mieszka Reks, czyli w sumie taki wyględny pies sięgający kolana
i Blacky, czyli mały pies, taki jamnikowaty z krzywymi nóżkami....

i mnóstwo takich "przelotówek"...

a dzisiaj przy sklepie znowu widziałam nowego psa.... no masakra....

Posted

[quote name='kaja69']

Wiesz Agusiu...bardzo smieszne...no naprawde bardzo smieszne...ino przylecisz do Krzykosków to i na moje podwórko zajrzysz..
zamienisz odrzutowa miotełke na mopa i zobaczymy kto sie bedzie śmiał:diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

Myślę, że będziemy miały ubaw po pachy wszystkie:evil_lol:

Posted

[quote name='kasumi']u nas ogółem zawsze psy podrzucali..... tak na stałe to mieszka u nas na osiedlu, w mojej klatce Gucio (który jest na zdjęciach Bubki) on chyba żyje wiecznie....ma z 12 lat, a trafił do nas bardzo młody.....
taka mała suczynka, ona chyba młoda, ma z 4 lata, oszczeniła się u nas niedaleko bloku.... już wysterylizowana

a na "starym podwórku" mieszka Reks, czyli w sumie taki wyględny pies sięgający kolana
i Blacky, czyli mały pies, taki jamnikowaty z krzywymi nóżkami....

i mnóstwo takich "przelotówek"...

a dzisiaj przy sklepie znowu widziałam nowego psa.... no masakra....[/QUOTE]

Kasumi,ta masakra to jest wszędzie...ja jutro jade ,zaplanowane mam trzy dni bez psów...zobaczymy czy nie przywiozę sobie jakiejś pamiatki z wypadu...

[quote name='AgusiaP']Myślę, że będziemy miały ubaw po pachy wszystkie:evil_lol:[/QUOTE]

Najwiekszy ubaw to będa miały psy..one uwielbiaja nowości...czyli rozumiem ,ze z Krzykosków przyjedziecie chałupke mi odrestaurować,tak:cool3: ??

edit

I jakby co ,to mnie nie ma do niedzieli ...wywczasowac sie jadę :lol:

Posted

[quote name='Ginn']Ze trzydzieści lat temu. Może byłaś dopiero w planach??
Fajnie by było.....:lol: Niestety byłam już w realu,ze tak powiem dobrze osadzona w rzeczywistości......:evil_lol:

[quote name='kasumi']oj takie nowe to nie jest...., niestety.... to schron we Wrocku jest nowy....
Upssssss, a to co w gazetach p[isali to nie w Radomiu? We Wrocku? No to niedoinformowana jestem. Jak zwykle media kłamia.....:diabloti:
[quote name='kaja69']
Nieee,całkiem niedawno...
Boziu,to juz tyle lat minęło ????

Ile?! A cóż to jest trzydzieści lat......:evil_lol:

Posted

Serdecznie zapraszam wszystkich na dwa wyjątkowe bazarki:)

1) Bazarek z czadowymi gadżetami SHA z którego dochód idzie na mega zadłużoną Rozi!!!
http://www.dogomania.pl/threads/216024-Czadowe-gad%C5%BCety!!!-SHA-d%C5%82ugopisy-magnesy-wejd%C5%BA-i-przekonaj-si%C4%99!-Na-Rozi-do-19.10

2) Bazarek cegiełkowy: Kot Kacper na pomoc Rokiemu!
http://www.dogomania.pl/threads/216026-Kot-Kacper-na-pomoc-w-utrzymaniu-Rokiego!!!-Cegie%C5%82kowy-do-25.10

Zajrzyjcie proszę i wesprzyjcie choćby obecnością ;)

Posted

[quote name='kaja69']
czyli rozumiem ,ze z Krzykosków przyjedziecie chałupke mi odrestaurować,tak:cool3: ??
[/QUOTE]

Dobrze, że ja się zmywam 29, to mnie sprzątanie ominie :evil_lol:

Posted

savahna mnie tu przysłała......

Pani z okolic Wałcza szuka psa samca tylko ON ,do kojca tz. w nocy w kojcu (ocieplana buda) w dzień duża ogrodzona działka po której by latał.
Ma nie być agresywny,ale odstraszać wyglądem i szczekaniem ,w domu jest 2 dzieci 6 i 13 lat i pies.

Macie może coś takiego ''na stanie'' jak co to dam adres mailowy na pw.

Posted

nie mam nic w tej chwili, ale niech ta pani zajrzy do schronu w Szczecinku, tam sa bardzo fajni ludzie i moze beda mogli pomoc.... to mi na razie wpadlo do glowy.
mam dwa onki pod reka, ale jeden znalazl wlasnie domek /dzis/ a drugi jest az na Slasku... ale bede jeszcze myslala i sie rozgladala
pozwol ze twoja mail przesle dalej?

Posted

[quote name='Kava']nie mam nic w tej chwili, ale niech ta pani zajrzy do schronu w Szczecinku, tam sa bardzo fajni ludzie i moze beda mogli pomoc.... to mi na razie wpadlo do glowy.
mam dwa onki pod reka, ale jeden znalazl wlasnie domek /dzis/ a drugi jest az na Slasku... ale bede jeszcze myslala i sie rozgladala
pozwol ze twoja mail przesle dalej?[/QUOTE]

pewnie,że rozsyłaj dalej:-)

Posted

Cioteczki a nasz wyjazd śląski chyba nie dojdzie do skutku :( zaraziłam się wstrętną bakterią i miało już być super a moje wyniki znów są do bani!!!!! Od przyszłego tygodnia zaczynam kolejną serię zastrzyków 2 razy dziennie :( Rozmawiałam dziś z Agusią i stwierdziłyśmy że trzeba by odwiedzić Krzykosy wiosną tylko że to nie realne bo wtedy nie będzie gdzie jechać :( Z całego serduszka Was przepraszam za moją nieobecność :(:(:(:(:(

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Cioteczki a nasz wyjazd śląski chyba nie dojdzie do skutku :( zaraziłam się wstrętną bakterią i miało już być super a moje wyniki znów są do bani!!!!! Od przyszłego tygodnia zaczynam kolejną serię zastrzyków 2 razy dziennie :( Rozmawiałam dziś z Agusią i stwierdziłyśmy że trzeba by odwiedzić Krzykosy wiosną tylko że to nie realne bo wtedy nie będzie gdzie jechać :( Z całego serduszka Was przepraszam za moją nieobecność :(:(:(:(:([/QUOTE]

Ale nie martwcie się będziemy z Wami kochane imprezować wirtualnie:drinka::beerchug::cunao::cunao::drinking::knajpa::drink1:

Posted

[quote name='Kava']Agata, sa pierwsze zgloszenie na twoje zapytanie
znajoma z Opolszczyzny przslala mi wlasnie watek fajnego Onka
http://www.facebook.com/event.php?eid=118340928268987

Ja nie wiem, czy Agata bedzie tutaj zaglądac. Mało czasu ma a u nas też ciężko się obrobić.....Najlepiej przejmijcie namiary na potencjalny domek i może się uda jakiegos psiaka wyadoptować.....
Od nas za daleko, więc chcemy szansę dac innemu dogomaniackiemu psiakowi;)
Właściwie ja nie powinnam się za Agatke wypowiadać.....No ale tak mi się wydaje,ze byłoby najlepiej.

Posted

[quote name='savahna']Ja nie wiem, czy Agata bedzie tutaj zaglądac. Mało czasu ma a u nas też ciężko się obrobić.....Najlepiej przejmijcie namiary na potencjalny domek i może się uda jakiegos psiaka wyadoptować.....
Od nas za daleko, więc chcemy szansę dac innemu dogomaniackiemu psiakowi;)
Właściwie ja nie powinnam się za Agatke wypowiadać.....No ale tak mi się wydaje,ze byłoby najlepiej.

Zaglądam,zaglądam czasu malutko to fakt ale nie mogę żyć bez dogo-niestety:cool3:

savahna ma rację , podaję mail do tej Pani [email protected]
[SIZE=2]powiem szczerze,że mam mieszane uczucia co do tego domu ,ale ja się zupełnie nie znam na wyadoptowywaniu psów i mogę się mylić

tak jak pisałam zadałam kilka pytań i dostałam takie odpowiedzi :
[SIZE=1]
> 1.Mieszkał by w kojcu z ocieplana budą ale w dzień by latał po podwórku aż do wieczora a na noc zamykam go w kojcu tylko NA NOC!!!W zimę możne w domu.
> 2.Mam duże podwórko + działka
> 3.13lat i 6lat + pies
> 4.Tak dużo już miałam psów ale zdechły ze starosći niestety.
> 5.Chce pan nie agresywnego
> 7.Rasowego owczarka niemieckiego
> 8.Chce żeby dogadywał sie z innymi psami i bawił sie z nimi
> 9.BRONI SWOJEGO PODWÓRKA ALE NIE UGRYZIE TYLKO OSTRZEGA SZCZEKANIEM
> 10.NIE boi się ludzi i chodzi ładne na smyczy
> 11.Bawi sie z innymi ludzi nie koniecznie musi ale zeby koło nich spokojne przechodził i żeby nie atakował i żeby dał się pogłaskać.
> 12.Można ko puscic luzem przy ludziach nie zatakuje
> 13.Można go wczędzie puszczac ze smyczy
> 14.Pies ma być w wieku od 8miesiecy do 2lat
> 15.Ttlko rasowe owczarki niemieckie
> 16.Same samce
> 17.pies żeby był Blisko Walcz mogę wyjechać 3godz jady drogi od Wałcza.
> MAM NADZIEJĘ ZE POMOGŁAM!

po prostu pies ideał,nie wiem czy wogóle jest gdzieś taki do adopcji:cool3:
do tego Pani się spieszy ,bo za tydzień wyjeżdża i chce pieska wziąść ze sobą :roll:
tak jak mówię,nie znam się na tym ja tylko pomagam ogłaszać psy