Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chciałam Wam przedstawić maleńką kruszynkę - szczeniaczka, która będzie prawdopodobnie najmniejszą sunią świata:loveu: jest śliczna
Obecnie przebywa w domku tymczasowym, została zabrana ze schroniska bo przegrywała walkę z innymi psami przy misce.
Jest tak mała że aż strach brać ją na ręce
I oto jej zdjęcie:
Kto się pisze?:cool3:

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dołączyłam jeszcze jedno zdjęcie kruszynki w drugim poście.
Domek tymczasowy jest w Zamościu (woj. lubelskie). Czy odbiór tylko osobiście, trudno mi powiedzieć, zaraz zapytam i jak tylko będę wiedziała napiszę:lol:

Posted

zasadzkas to się świetnie składa bo transport do Lublina jest jak najbardziej możliwy:lol:
A jesteś zainteresowana kruszynką?
Podam Ci nr tel na Pw, gdzie obecnie przebywa kruszyna jeśli chciałabys sie czegos wiecej dowiedziec

Posted

Magda, ja osobiście nie. Słyszałam o rodzinie co maliznę chcieli, ale na wieś, więc nie bardzo. Na sterylkę 200 złoty nie wydadzą na psa raczej. Wczoraj puściłam niunię moim znajomych, którym ratlerka na raka umarła, ale trochę za szybko. Pytam tak za wszystkich. Transoprt byłby, nawet gdyby ktoś inny chciał. Z Mazowsza, Warszawa, Łódź.
Jeszcze ją poślę innym ludziom, którzy jakiś czas temu stracili psa.

Posted

Aha bo ja myślalam ze jestes chętna bądz ktos z Twoich znajomych.
Opiekunowie zaoferowali transport do Lublina.
W takim razie czekam na oferty przyszłego domku

Posted

Witam!

Jest ktoś bardzo poważnie zainteresowany adopcją Kruszynki! Ten ktoś mieszka w Krakowie i niestety nie ma jak zorganizować transportu z Zamościa... Ale pewnie to udałoby się jakoś zorganizować.
Jest to Pani, ktorą znam dość krótko, ale wzbudza zaufanie jak najbardziej. Mieszka z córką, bardzo chciałyby się zopiekować taką malą psinką.
Do kogo mam pisać/dzwonić po jakieś ściślejsze informacje??

:lol:

Posted

:lol:Witam raz jeszcze!
Ta, zainteresowana psinką Pani jest w stanie zorganizować sobie transport z Zamoscia w niedzielę!!!! :p
Proszę o kontakt!

:lol:

Grażyna 510 065 736; 12 292 00 72

Posted

No to super:multi:
Dzięki bardzo za znalezienie domku dla kruszynki:lol:
Właśnie miałam Ci pisać nr tel na pw do domku gdzie jest kruszyna a tu czytam że nie dość że domek to i transport jest i to już wkrótce:multi:
Zaraz wyślę inf
A transport jak udało się zorganizować czy ta Pani przyjedzie do Zamościa?

Posted

Magda - Zamość napisał(a):
No to super:multi:
Dzięki bardzo za znalezienie domku dla kruszynki:lol:
Właśnie miałam Ci pisać nr tel na pw do domku gdzie jest kruszyna a tu czytam że nie dość że domek to i transport jest i to już wkrótce:multi:
Zaraz wyślę inf
A transport jak udało się zorganizować czy ta Pani przyjedzie do Zamościa?

Jeśli chodzi o transport, to prawdopodobnie przyjechałby kolega tej pani, nie ona sama. Ale juz tu na miejscu utrzymywałabym kontakt z p. Izą i na pewno bylyby informacje co u psinki słychać. Pani ma niewielkie mieszkanie, ale wyglada na to że wielkie serce, więc to chyba najwazniejsze? :)