Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już wyjaśniam z czego się tak cieszę ;).
Otóż wczoraj podjęta została decyzja, że psina przyjeżdża do Krakowa i zamieszka z panią Izą i jej córką Karoliną. Obie już się nie mogą doczekać i cieszą się bardzo. Pani Izie udało się zorganizować transport na niedzielę i wtedy właśnie mała ma być przywieziona. Dziś z rana pani Iza miała się już bezpośrednio kontaktować z Asią z Zamościa, u ktorej aktualnie psinka przebywa. Jak tylko bedę wiedziala coś więcej, napiszę. A może uda mi się namówić panią Izę, aby się zalogowała i sama juz opowiadała co słychać u maleńkiej suni...:lol:

Pozdrawiam
:grins:

Posted

Super wieści:laola:
Dzięki moana za pomoc w znalezieniu domku dla kruszyny:Rose:
Nie myślałam że aż tak szybko uda się znalezc domek, chyba za mało wierzyłam w Dogomaniaków:oops:
To już pewnie i imię jest obmyślane dla maleństwa:cool3:

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::multi:MOANA BRAWO!!!!!!

Posted

Jagienka napisał(a):
Czekam na niedzielę z niecierpliwością... Mam nadzieje, że się wszystko uda!!

Uda się uda, Jagienko. :) I to w dużej mierze dzięki Tobie, bo to Ty przecież przeglądałaś ogłoszenia... :Rose:
A Pani Iza zakochała się w psince na odległość... Zresztą nie dziwię się. Dostałam wczoraj najświeższe zdjęcia małej. Cudo! Zaraz wkleję.

:)

Posted

Dostałam krótką wiadomość od Kruszynkowej Pani... Pepsi, bo tak się teraz sunia nazywa, ma się dobrze. A to fragment listu...
"Przede wszystkim spiesze doniesc, ze u nas wszystko w najlepszym porzadku... moje dwie "dziewczyny" sa w sobie gleboko "zakochane" :D Zreszta, cala nasza trojka tak sie chyba czuje.... Poza tym, pragne wspomniec, ze to najkochanszy piesek na swiecie... przynajmniej dla nas!!! I NAPRAWDE jest tez bardzo pocieszna i smieszna! :DJeszcze raz krotko: moi Mili Ludkowie, nie denerwujcie sie! Sunka ma bardzo kochajacy dom i dobra opieke.
Poniewaz dzisiaj i jutro mam tzw. "urwanie kapelusza" w pracy, dlatego dzisiaj krocej. WKROTCE napisze wiecej i postaram sie wyslac zdjecia... niech "przewala" sie te najbardziej intensywne dni. " cyt.
:multi:

Posted

Czyli można wątek przenieść chyba do zakończonych szczęśliwie adopcji...
:laola:

... A my z Rudkiem odwiedzimy w najbliższych dniach Panią Izę... Potem opowiemy coś więcej...

:grins:

Posted

Jagienka napisał(a):
Brawo Brawo!!!!!!!!! moana i Rudek działąją :multi: :multi: :multi:

My oboje z Rudkiem rude, Jagienka, więc i bez "k" mogło zostać... ;)

Zaraz wkleję zdjęcia Pepsi!!

Posted

Pani Iza mówiła, że małej udało się zrobić zdjęcia dopiero jak ją zamęczyła czułościami... ;) Bo tak, to żywe złoto wierci się niemiłosiernie.
Mówiła też, że Pepsi załatwia swoje potrzeby fizjologiczne na zewnatrz albo w domu, z tym, że jak "uda" jej się to w domu to jest strasznie z siebie dumna ;) No to panie będą musiały troszkę ze sobą popracować... :)

Posted

moana napisał(a):
My oboje z Rudkiem rude, Jagienka, więc i bez "k" mogło zostać... ;)

Zaraz wkleję zdjęcia Pepsi!!

:evil_lol:
A zdjęcia są cuuudowne!!!!!!!! Niesamowite uczucie jak się uratuje taką bidę, która szuka swojego miejsca na ziemi, prawda? :loveu:

Posted

No kolejne zdjęcia Pepsi :) . Rozmawiałam dziś z Panią Izą, mowiła, że mała ma się świetnie. Wkrótce dostanę zdjęcia Pepsi w plenerze... A swoją drogą to na takich spacerach chyba trzeba uważać żeby się w wyższej trawie nie zapodziała :cool3: ...