Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga, wrzuć może propozycję na wątek transportowy :) Może już to zrobiłaś? Ja nie mogę go znaleźć, ale mogę poszukać ;)

Mam nadzieję, że Lili się nie obrazi, jak zareklamuję jej koleżankę ;)
Przepraszam, ale może jakaś cioteczka zajrzy, pilna sprawa :-( Owieczka nam dużo pomaga więc ja choć wątek rozsyłam:

http://www.dogomania.pl/threads/207406-8-mies.-ONka-w-ci%C4%85%C5%BCy!-POMOCY-potrzebna-sterylka-w-trybie-pilnym-deklaracje-na-hotel?p=16878745#post16878745

Posted

agusiazet napisał(a):
Czy znacie kogoś z Zamościa lub okolic pojedzie z psem po niewygórowanych kosztach?

Aga - cały czas szukamy; ale to spora odległość...

Posted

Kochani pomyślałem właśnie o wspaniałym wujaszku Slay z Piekar Śląskich;)
Pomagał już Cioteczkom z Kielc przy dalekich transportach - Benię z kieleckiego wiózł do Wrocławia na BDT,
Napisze zaraz do wujaszka, może sam zajrzy na wątek Lili:)

Edit: Już napisałem do wujaszka slay i zaprosiłem na wątek

Posted

[quote name='wojtuś']Kochani pomyślałem właśnie o wspaniałym wujaszku Slay z Piekar Śląskich;)
Pomagał już Cioteczkom z Kielc przy dalekich transportach - Benię z kieleckiego wiózł do Wrocławia na BDT,

Bardzo pięknie dziękujemy!!! I na prawdę liczymy na pomoc!!!

Posted

[quote name='wojtuś']Kochani pomyślałem właśnie o wspaniałym wujaszku Slay z Piekar Śląskich;)

Oj to niecierpilwie czekamy. Byłoby super, gdyby mógł pomóc, bo Lili juz niedługo moze jechac do domciu.

Posted

agusiazet napisał(a):
Bardzo pięknie dziękujemy!!! I na prawdę liczymy na pomoc!!!

Tola napisał(a):
Oj to niecierpilwie czekamy. Byłoby super, gdyby mógł pomóc, bo Lili juz niedługo moze jechac do domciu.

Zadzwonię jutro do slaya, jeszcze wujaszek się nie odezwał ani tutaj, ani na PW;)

Posted

Kochani rozmawiałem ze Slayem, wujaszek będzie mógł pojechać,
mówiłem tak gdzieś do dwóch tygodni (może przyszły weekend),

Ma zajrzeć na wątek to będzie można coś ustalić,
Podam na PW Toli, agusiazet i Lu_Gosiak tel. do Slaya.

A koszt, wujaszek liczy za benzynę, ok.800 km, 7,5 l/100 km benz, 5,18 za litr benz.
Wstępnie transport wyniósłby: 800 x 0,075 x 5,18 = ok. 310 zł
Slay by jechał Piekary Śląskie - Kielce - Zamość - Lubliniec - Piekary, można jeszcze dokładnie policzyć km :):)

Pozdrawiam pięknie:)
i czekam też na wieści o Lili
i odwiedziny wuja Slaya:):)

Posted

Skoro Slay ma taką długą marszrutę, może znalazłby się inny pasażer gdzieś na trasie i wtedy koszt by został podzielony na powiedzmy dwa psiaki. Trzeba by o tym napisać na transportowym - oczywiście jeśli Slay się zgodzi :) A tak przy okazji, 29go maja jadę z Warszawy do Łodzi i z powrotem - gdyby ktoś gdzieś słyszał, że potrzebny przewóz czegokolwiek na tej trasie - bez kosztów, bo jadę w swoich sprawach.

Posted

Slay w dwa najbliższe weekendy nie może, ale na tygodniu owszem. Czy zamojskie ciotki mogą sprawdzić, czy Lili wysterylizowana i kiedy będzie mieć zdjęte szwy? I czy któraś pomogłaby Slay'emu w ew. odbiorze Lili?

Posted

zadra napisał(a):
Z moich oliczeń wynika,że w sobotę lub w niedzielę,ale jutro potwierdzę.Z pomocą przy odbiorze oczywiście pomożemy.

Ja tez deklaruję pomoc.
Jak jutro zadra poda dokładny termin zdjecia szwów - umawiamy transport:)
Wojtus - dziękujemy:)

Posted

[FONT=Verdana]Witam.[/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Ostatnio mam mało czasu gdyż mój psiak się pochorował i spędzam po 8 godzin u weta. [/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Ale wracając do sprawy. Koszt takiego transportu to dokładnie 330. zł. Na Trasie Piekary Śląskie Zamość Lubliniec Piekary Śląskie. [/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana] Do tego musicie doliczyć 2 puszki red bula :P gdyż czasowo to będzie z 12-14 godzin jazdy, a to naprawdę sporo.[/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Tak jak pisałem w ten weekend mi nie pasuje tzn w piątek i sobotę mi nie pasuje.[/FONT]
[FONT=Verdana]No i 27 do 29 tez nie bardzo. Ale możemy się umówić na jakiś dzień tygodnia. [/FONT]
[FONT=Verdana][FONT=Verdana]Aha nie ma problemu połączyć transporty warunek jedne psy muszą się zgadzać albo być w kontenerach przynajmniej jeden .[/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana]Pozdrawiam slay[/FONT]

Posted

Bardzo dziękujemy!!! Na taką kwotę, jaką podałeś jesteśmy wypłacalni , na red bula też dołożymy!!! Zamojskie ciotki decydować,kiedy wyjazd, która pomoże Slay'owi w odbiorze Lili i co najważniejsze powiadomić o terminie domek stały! I szybciutko pisać dobre wieści na wątku!!!

Posted

slay napisał(a):
[FONT=Verdana]Witam.[/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Ostatnio mam mało czasu gdyż mój psiak się pochorował i spędzam po 8 godzin u weta. [/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Ale wracając do sprawy. Koszt takiego transportu to dokładnie 330. zł. Na Trasie Piekary Śląskie Zamość Lubliniec Piekary Śląskie. [/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana] Do tego musicie doliczyć 2 puszki red bula :P gdyż czasowo to będzie z 12-14 godzin jazdy, a to naprawdę sporo.[/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Tak jak pisałem w ten weekend mi nie pasuje tzn w piątek i sobotę mi nie pasuje.[/FONT]
[FONT=Verdana]No i 27 do 29 tez nie bardzo. Ale możemy się umówić na jakiś dzień tygodnia. [/FONT]
[FONT=Verdana][FONT=Verdana]Aha nie ma problemu połączyć transporty warunek jedne psy muszą się zgadzać albo być w kontenerach przynajmniej jeden .[/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana]Pozdrawiam slay[/FONT]

Dzieki Slay za pomoc z transportem ;);)

Kochani a jak Lili, co słychać u Suni..

Posted

Zadra dzwoniła dzisiaj do schronu; Lili bedzie miała w piątek/sobotę zdjęte szwy i jest do odebrania.
Wszytsko podobno ok.

Slay - wielkie dzięki:)
Zadra ma dzisiaj dzwonic i umawiac się juz na konkretny dzien.
A ja zadzwonie do Pani Lidi:)