agusiazet Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Czy znacie kogoś z Zamościa lub okolic pojedzie z psem po niewygórowanych kosztach? Quote
agusiazet Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 Doszła wpłata od anuli42 w wysokości 100 zł, ślicznie dziękuję za wsparcie!!! Lili ma na transport 341 zł! Quote
handzia Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Aga, wrzuć może propozycję na wątek transportowy :) Może już to zrobiłaś? Ja nie mogę go znaleźć, ale mogę poszukać ;) Mam nadzieję, że Lili się nie obrazi, jak zareklamuję jej koleżankę ;) Przepraszam, ale może jakaś cioteczka zajrzy, pilna sprawa :-( Owieczka nam dużo pomaga więc ja choć wątek rozsyłam: http://www.dogomania.pl/threads/207406-8-mies.-ONka-w-ci%C4%85%C5%BCy!-POMOCY-potrzebna-sterylka-w-trybie-pilnym-deklaracje-na-hotel?p=16878745#post16878745 Quote
Agnieszka_K Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 a ja właśnie od handzi się dowiedziłam że piękna panienka ma domek :loveu: super, bardzo się cieszę i gratuluję :multi::multi::multi: niestety w transporcie pomóc nie mam jak Quote
Tola Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 agusiazet napisał(a):Czy znacie kogoś z Zamościa lub okolic pojedzie z psem po niewygórowanych kosztach? Aga - cały czas szukamy; ale to spora odległość... Quote
anula42 Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 i jak na razie nie ma żadnych chętnych żeby ją zawieżć? Quote
Martika&Aischa Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Mam nadzieję że transport dla suni szybciutko się znajdzie....... Quote
azalia Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Niech sunieczka jak najszybciej znajdzie się w swoim domku i będzie szczęśliwa. Quote
wojtuś Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Kochani pomyślałem właśnie o wspaniałym wujaszku Slay z Piekar Śląskich;) Pomagał już Cioteczkom z Kielc przy dalekich transportach - Benię z kieleckiego wiózł do Wrocławia na BDT, Napisze zaraz do wujaszka, może sam zajrzy na wątek Lili:) Edit: Już napisałem do wujaszka slay i zaprosiłem na wątek Quote
agusiazet Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 [quote name='wojtuś']Kochani pomyślałem właśnie o wspaniałym wujaszku Slay z Piekar Śląskich;) Pomagał już Cioteczkom z Kielc przy dalekich transportach - Benię z kieleckiego wiózł do Wrocławia na BDT, Napisze zaraz do wujaszka, może sam zajrzy na wątek Lili:) Edit: Już napisałem do wujaszka slay i zaprosiłem na wątek Bardzo pięknie dziękujemy!!! I na prawdę liczymy na pomoc!!! Quote
Tola Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 [quote name='wojtuś']Kochani pomyślałem właśnie o wspaniałym wujaszku Slay z Piekar Śląskich;) Pomagał już Cioteczkom z Kielc przy dalekich transportach - Benię z kieleckiego wiózł do Wrocławia na BDT, Napisze zaraz do wujaszka, może sam zajrzy na wątek Lili:) Edit: Już napisałem do wujaszka slay i zaprosiłem na wątek Oj to niecierpilwie czekamy. Byłoby super, gdyby mógł pomóc, bo Lili juz niedługo moze jechac do domciu. Quote
wojtuś Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 agusiazet napisał(a):Bardzo pięknie dziękujemy!!! I na prawdę liczymy na pomoc!!! Tola napisał(a):Oj to niecierpilwie czekamy. Byłoby super, gdyby mógł pomóc, bo Lili juz niedługo moze jechac do domciu. Zadzwonię jutro do slaya, jeszcze wujaszek się nie odezwał ani tutaj, ani na PW;) Quote
wojtuś Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Kochani rozmawiałem ze Slayem, wujaszek będzie mógł pojechać, mówiłem tak gdzieś do dwóch tygodni (może przyszły weekend), Ma zajrzeć na wątek to będzie można coś ustalić, Podam na PW Toli, agusiazet i Lu_Gosiak tel. do Slaya. A koszt, wujaszek liczy za benzynę, ok.800 km, 7,5 l/100 km benz, 5,18 za litr benz. Wstępnie transport wyniósłby: 800 x 0,075 x 5,18 = ok. 310 zł Slay by jechał Piekary Śląskie - Kielce - Zamość - Lubliniec - Piekary, można jeszcze dokładnie policzyć km :):) Pozdrawiam pięknie:) i czekam też na wieści o Lili i odwiedziny wuja Slaya:):) Quote
Nutusia Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Skoro Slay ma taką długą marszrutę, może znalazłby się inny pasażer gdzieś na trasie i wtedy koszt by został podzielony na powiedzmy dwa psiaki. Trzeba by o tym napisać na transportowym - oczywiście jeśli Slay się zgodzi :) A tak przy okazji, 29go maja jadę z Warszawy do Łodzi i z powrotem - gdyby ktoś gdzieś słyszał, że potrzebny przewóz czegokolwiek na tej trasie - bez kosztów, bo jadę w swoich sprawach. Quote
agusiazet Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Slay w dwa najbliższe weekendy nie może, ale na tygodniu owszem. Czy zamojskie ciotki mogą sprawdzić, czy Lili wysterylizowana i kiedy będzie mieć zdjęte szwy? I czy któraś pomogłaby Slay'emu w ew. odbiorze Lili? Quote
zadra Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Z moich oliczeń wynika,że w sobotę lub w niedzielę,ale jutro potwierdzę.Z pomocą przy odbiorze oczywiście pomożemy. Quote
Tola Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 zadra napisał(a):Z moich oliczeń wynika,że w sobotę lub w niedzielę,ale jutro potwierdzę.Z pomocą przy odbiorze oczywiście pomożemy. Ja tez deklaruję pomoc. Jak jutro zadra poda dokładny termin zdjecia szwów - umawiamy transport:) Wojtus - dziękujemy:) Quote
wojtuś Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Cioteczki to sie ciesze, że Wujo Slay będzie mógł pojechać:) i Lili będzie niedługo w swoim domku:) Quote
slay Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 [FONT=Verdana]Witam.[/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]Ostatnio mam mało czasu gdyż mój psiak się pochorował i spędzam po 8 godzin u weta. [/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]Ale wracając do sprawy. Koszt takiego transportu to dokładnie 330. zł. Na Trasie Piekary Śląskie Zamość Lubliniec Piekary Śląskie. [/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana] Do tego musicie doliczyć 2 puszki red bula :P gdyż czasowo to będzie z 12-14 godzin jazdy, a to naprawdę sporo.[/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]Tak jak pisałem w ten weekend mi nie pasuje tzn w piątek i sobotę mi nie pasuje.[/FONT] [FONT=Verdana]No i 27 do 29 tez nie bardzo. Ale możemy się umówić na jakiś dzień tygodnia. [/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana]Aha nie ma problemu połączyć transporty warunek jedne psy muszą się zgadzać albo być w kontenerach przynajmniej jeden .[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana]Pozdrawiam slay[/FONT] Quote
agusiazet Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Bardzo dziękujemy!!! Na taką kwotę, jaką podałeś jesteśmy wypłacalni , na red bula też dołożymy!!! Zamojskie ciotki decydować,kiedy wyjazd, która pomoże Slay'owi w odbiorze Lili i co najważniejsze powiadomić o terminie domek stały! I szybciutko pisać dobre wieści na wątku!!! Quote
wojtuś Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 slay napisał(a):[FONT=Verdana]Witam.[/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]Ostatnio mam mało czasu gdyż mój psiak się pochorował i spędzam po 8 godzin u weta. [/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]Ale wracając do sprawy. Koszt takiego transportu to dokładnie 330. zł. Na Trasie Piekary Śląskie Zamość Lubliniec Piekary Śląskie. [/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana] Do tego musicie doliczyć 2 puszki red bula :P gdyż czasowo to będzie z 12-14 godzin jazdy, a to naprawdę sporo.[/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]Tak jak pisałem w ten weekend mi nie pasuje tzn w piątek i sobotę mi nie pasuje.[/FONT] [FONT=Verdana]No i 27 do 29 tez nie bardzo. Ale możemy się umówić na jakiś dzień tygodnia. [/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana]Aha nie ma problemu połączyć transporty warunek jedne psy muszą się zgadzać albo być w kontenerach przynajmniej jeden .[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana]Pozdrawiam slay[/FONT] Dzieki Slay za pomoc z transportem ;);) Kochani a jak Lili, co słychać u Suni.. Quote
Martika&Aischa Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 wojtuś napisał(a):Dzieki Slay za pomoc z transportem ;);) Kochani a jak Lili, co słychać u Suni.. Dołączam się do podziękowań i pytania wojtusia ;) Quote
Tola Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Zadra dzwoniła dzisiaj do schronu; Lili bedzie miała w piątek/sobotę zdjęte szwy i jest do odebrania. Wszytsko podobno ok. Slay - wielkie dzięki:) Zadra ma dzisiaj dzwonic i umawiac się juz na konkretny dzien. A ja zadzwonie do Pani Lidi:) Quote
Recommended Posts