Martika&Aischa Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Jak się cieszę że sunieczka szczęsliwa i radosna:loveu: Quote
agusiazet Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Czekamy na wizytę i na zdjęcia z własnego domu Shili! Quote
Tola Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Dostałąam sms od Pani, a potem rozmawiałysmy - wszyscy zakochani w suni i w jej charakterze:loveu: Dzisiaj mam obiecane zdjęcia:loveu: Quote
Martika&Aischa Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Wspaniałe wiadomości ....niecierpliwie czekamy na zdjęcia sunieczki :) Quote
Lu_Gosiak Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 agusiazet napisał(a):Co z odwiedzinami u Shili? przejezdzalam akurat wczoraj i rozmawialam z Pania - sa zachwyceni sunia i zakochani w Niej:):) Atena wylegiwala sie na tarasie - wyglada bosko:) niestety nie mialam przy sobie aparatu - ale mam zaproszenie wiec na pewno tam wpadne Quote
Martika&Aischa Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Cioteczki błagam zajrzyjcie ........pomóżcie ......Oneczek ma tak straszną dysplazję :( Tak bardzo pragnie iść na spacer ale nie może ....co chwila się przewraca ...łapki odmówiły zupełnie posłuszeństwa a w dodatku przebywa w schronie w którym nie ma szans !!! http://www.dogomania.pl/threads/2089...nę-człowieka-( Quote
Tola Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Lili u siebie:p Ale pełnia szczęścia:loveu: Pani napisała: Przesyłamy zdjęcia Ateny, a teraz już Shili:) Myślę, że śmiało mogę napisać, że czuje się w nowym domu świetnie. Jest żywa, wesoła, pozostałe psy też już ją zaakceptowały, a najbardziej polubiła się z Ironem - naszym dalmatyńczykiem. Chcieliśmy wam bardzo podziękować za to, że tak wspaniale zajeliście się jej zdrowiem i za przywiezienie Shili do nas:) DZIĘKUJEMY Quote
Lu_Gosiak Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 super:):) wiedzialam, ze z tym dalmatynczykiem to bedzie milosc - On tez jest pelen energii i checi do zabawy Quote
anula42 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 aż się poplakałam- czy to jest ta smutna sunia???? szczęście aż z niej bije - dzięki wam za to!!! Quote
agusiazet Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Piękna i szczęśliwa, dzięki za wspaniałe wieści:) Quote
Tola Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Shila sie chyba nie obrazi, jak zaproszę na wątek jej koleżanki z sąsiedneigo boksu http://www.dogomania.pl/threads/209101-Nuka-weteranka-z-zamojskiego-schronu-chciałabym-znaleźć-jej-dom! Quote
Recommended Posts