Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tola napisał(a):
Zadra dzwoniła dzisiaj do schronu; Lili bedzie miała w piątek/soborta zdjete szwy i jest do odebrania.
Wszytsko podobno ok.

Slay - wielkie dzięki:)
Zadra ma dzisiaj dzwonic i umawiac si ejuz na konkretny dzien.
A ja zadzwonie do Pani Lidi:)

Super, zatem czekamy na same pozytywne odpowiedzi!

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W poniedziałek 23 maja? Muszę w takim razie prosić Slay'a o podanie numeru konta na PW, aby przelać mu pieniążki za transport. Mam nadzieję, że tutaj zaglądnie, jak nie to do niego wyślę SMS! Bardzo się cieszę z dobrych wiadomości dla Lili. Czy z jej nowa rodziną wszystko ustalone?

Posted

agusiazet napisał(a):
W poniedziałek 23 maja? Muszę w takim razie prosić Slay'a o podanie numeru konta na PW, aby przelać mu pieniążki za transport. Mam nadzieję, że tutaj zaglądnie, jak nie to do niego wyślę SMS! Bardzo się cieszę z dobrych wiadomości dla Lili. Czy z jej nowa rodziną wszystko ustalone?

Rozmawiałam dzisiaj z Panią - wszyscy czekają na sunię:lol:.
Płot juz gotowy:cool3:

Posted

handzia napisał(a):
Aga, to Ty ją wypatrzyłaś :loveu: i teraz sunia jedzie do swojego domu. Wspaniałe uczucie, prawda?

To kolejna zamojska suczka, której odmieni się los dzięki pomocy agusizet.
Są tez w tym gronie szczęśliwe pieski:)
A wszystko zaczęło sie parę lat temu od małej niepozornej Jetki:loveu:
Aga - pamiętasz?

Posted

Tola napisał(a):
To kolejna zamojska suczka, której odmieni się los dzięki pomocy agusizet.
Są tez w tym gronie szczęśliwe pieski:)
A wszystko zaczęło sie parę lat temu od małej niepozornej Jetki:loveu:
Aga - pamiętasz?

Pewnie, Jetki nie zapomnę nigdy, takiej wspaniałej suczki to ze świecą szukać!!! Żałuję do dzisiaj, że nie została z nami, pamiątki po Jetce mamy do dzisiaj, np. pluszaki z wydłubanymi oczami, Jetka strasznie lubiła to zajęcie. Ala ma do dzisiaj krokodyla okaleczonego przez Jetę, z którym śpi:) Oj, miłe wspomnienia!!!
Dostałam konto Slay'a, dzisiaj zrobię przelew, doliczając kasę na red bule:)

Posted

[quote name='agusiazet']Takiego smutaska wypatrzyłam na wątku schroniska zamojskiego. Sunia, duża, owczarkowata, nie ma jeszcze nawet imienia. Wg wolontariuszek schroniska suka jest wyciszona, melancholijna i nienachalna. Ponieważ nie mogę już samodzielnie podjąć się ratowania tej suczki zakładam jej wątek, może znajdzie się ktoś kto zechce pomóc suni! Oto ona:

Może wspólnymi siłami uda się nam jej pomóc. Każde wsparcie mile widziane!

Deklaracje jednorazowe na transport:
anula42 200 zł (wpłynęły)
bazarek agusiazet 41 zł (wpłynęły)
anula42 100 zł (wpłynęło)

Środki dostępne: 0 zł

W dniu 2011-05-20 przelałam 350 zł na konto wujka Slay na podróż Lli do domu stałego!

Posted

agusiazet napisał(a):
W dniu 2011-05-20 przelałam 350 zł na konto wujka Slay na podróż Lli do domu stałego!

My czekamy na wujka Slay w poniedziałek.

Posted

Leila wyjechała ze schronu ok 15; bez problemu wsiadła do auta, pomachała ogonem i w drogę.
To taka duza flegmatyczna dziewczynka, na taką przynajmniej wyglądała w tych pierwszych chwilach poza schronem.
A ja z tego przejęcia zapomniałam zrobic jej zdjęcie:oops:
Dzwoniłam do Pani - ma dac znac, jak dziewczynka dojedzie.
Slay - bardzo dziękujemy:)

A jutro wychodzi ze schronu jej kolezanka - Vega (ta z ubytkiem na uchu)

Posted

Dzięki Tolu za wiadomości:)
No to musi być super przeżycie jak Psiak wychodzi ze schronu i ...wyrusza do domku:)

Dajcie proszę znać jak Lili dojedzie, a może jakieś pierwsze jej wrażenia po przywitaniu się;)