agusiazet Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Tola napisał(a):Zadra dzwoniła dzisiaj do schronu; Lili bedzie miała w piątek/soborta zdjete szwy i jest do odebrania. Wszytsko podobno ok. Slay - wielkie dzięki:) Zadra ma dzisiaj dzwonic i umawiac si ejuz na konkretny dzien. A ja zadzwonie do Pani Lidi:) Super, zatem czekamy na same pozytywne odpowiedzi! Quote
Lu_Gosiak Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Tola napisał(a):..............A ja zadzwonie do Pani Lidi:) Tola to dopytaj jak bedziesz dzwonic czyjuz ten płot jest zrobiony z tyłu Quote
zadra Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Slay wczoraj dzwonił w sprawie ustalenia transportu,ale juz spalam.Dziasiaj wszystko dogadamy. Quote
Martika&Aischa Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 :multi:Bardzo się cieszę :) Lili kochana psineczko będziesz miała kochający domek:multi: Quote
agusiazet Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 W poniedziałek 23 maja? Muszę w takim razie prosić Slay'a o podanie numeru konta na PW, aby przelać mu pieniążki za transport. Mam nadzieję, że tutaj zaglądnie, jak nie to do niego wyślę SMS! Bardzo się cieszę z dobrych wiadomości dla Lili. Czy z jej nowa rodziną wszystko ustalone? Quote
Tola Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 agusiazet napisał(a):W poniedziałek 23 maja? Muszę w takim razie prosić Slay'a o podanie numeru konta na PW, aby przelać mu pieniążki za transport. Mam nadzieję, że tutaj zaglądnie, jak nie to do niego wyślę SMS! Bardzo się cieszę z dobrych wiadomości dla Lili. Czy z jej nowa rodziną wszystko ustalone? Rozmawiałam dzisiaj z Panią - wszyscy czekają na sunię:lol:. Płot juz gotowy:cool3: Quote
agusiazet Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Tola napisał(a):Rozmawiałam dzisiaj z Panią - wszyscy czekają na sunię:lol:. Płot juz gotowy:cool3: Super, super, super:):):) Quote
handzia Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Aga, to Ty ją wypatrzyłaś :loveu: i teraz sunia jedzie do swojego domu. Wspaniałe uczucie, prawda? Quote
Tola Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 handzia napisał(a):Aga, to Ty ją wypatrzyłaś :loveu: i teraz sunia jedzie do swojego domu. Wspaniałe uczucie, prawda? To kolejna zamojska suczka, której odmieni się los dzięki pomocy agusizet. Są tez w tym gronie szczęśliwe pieski:) A wszystko zaczęło sie parę lat temu od małej niepozornej Jetki:loveu: Aga - pamiętasz? Quote
agusiazet Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Tola napisał(a):To kolejna zamojska suczka, której odmieni się los dzięki pomocy agusizet. Są tez w tym gronie szczęśliwe pieski:) A wszystko zaczęło sie parę lat temu od małej niepozornej Jetki:loveu: Aga - pamiętasz? Pewnie, Jetki nie zapomnę nigdy, takiej wspaniałej suczki to ze świecą szukać!!! Żałuję do dzisiaj, że nie została z nami, pamiątki po Jetce mamy do dzisiaj, np. pluszaki z wydłubanymi oczami, Jetka strasznie lubiła to zajęcie. Ala ma do dzisiaj krokodyla okaleczonego przez Jetę, z którym śpi:) Oj, miłe wspomnienia!!! Dostałam konto Slay'a, dzisiaj zrobię przelew, doliczając kasę na red bule:) Quote
agusiazet Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Przelałam właśnie 350 zł na konto wujka Slay na podróż Lili! Suniu, powodzenia w nowym domku!!! I szczęśliwej podróży! Quote
agusiazet Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 [quote name='agusiazet']Takiego smutaska wypatrzyłam na wątku schroniska zamojskiego. Sunia, duża, owczarkowata, nie ma jeszcze nawet imienia. Wg wolontariuszek schroniska suka jest wyciszona, melancholijna i nienachalna. Ponieważ nie mogę już samodzielnie podjąć się ratowania tej suczki zakładam jej wątek, może znajdzie się ktoś kto zechce pomóc suni! Oto ona: Może wspólnymi siłami uda się nam jej pomóc. Każde wsparcie mile widziane! Deklaracje jednorazowe na transport: anula42 200 zł (wpłynęły) bazarek agusiazet 41 zł (wpłynęły) anula42 100 zł (wpłynęło) Środki dostępne: 0 zł W dniu 2011-05-20 przelałam 350 zł na konto wujka Slay na podróż Lli do domu stałego! Quote
handzia Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 :loveu: Piękny, wspaniały happy end :) Cudownie :bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Nutusia Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Skoro już mamy happy end i wszyscy świętują, to może ktoś zechce zajrzeć do mojej Kajci - najbardziej potrzebne ogłoszenia chyba... http://www.dogomania.pl/threads/207274-7-msc-sunia-przerzucona-przez-p%C5%82ot-potrzebne-deklaracje-albo-DT! Quote
zadra Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 agusiazet napisał(a):W dniu 2011-05-20 przelałam 350 zł na konto wujka Slay na podróż Lli do domu stałego! My czekamy na wujka Slay w poniedziałek. Quote
wojtuś Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 zadra napisał(a):My czekamy na wujka Slay w poniedziałek. Szczęśliwej drogi i cudownych dni w nowym domku życzę Lili :loveu: Quote
agusiazet Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 [quote name='Nutusia']Skoro już mamy happy end i wszyscy świętują, to może ktoś zechce zajrzeć do mojej Kajci - najbardziej potrzebne ogłoszenia chyba... http://www.dogomania.pl/threads/207274-7-msc-sunia-przerzucona-przez-p%C5%82ot-potrzebne-deklaracje-albo-DT! Zajrzymy, ale niestety ja już finansowo nie wyrabiam, aby konkretnie pomóc! Quote
agusiazet Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Mam nadzieję, że dzisiaj wszystko będzie ok! mam nadzieję, że pieniążki ode mnie dotarły dzisiaj na konto Slay'a! Quote
Tola Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Leila wyjechała ze schronu ok 15; bez problemu wsiadła do auta, pomachała ogonem i w drogę. To taka duza flegmatyczna dziewczynka, na taką przynajmniej wyglądała w tych pierwszych chwilach poza schronem. A ja z tego przejęcia zapomniałam zrobic jej zdjęcie:oops: Dzwoniłam do Pani - ma dac znac, jak dziewczynka dojedzie. Slay - bardzo dziękujemy:) A jutro wychodzi ze schronu jej kolezanka - Vega (ta z ubytkiem na uchu) Quote
wojtuś Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Dzięki Tolu za wiadomości:) No to musi być super przeżycie jak Psiak wychodzi ze schronu i ...wyrusza do domku:) Dajcie proszę znać jak Lili dojedzie, a może jakieś pierwsze jej wrażenia po przywitaniu się;) Quote
Nutusia Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Wielkie święto dla Lili i dla jej nowego domku! SUPER! Vedze też życzymy powodzenia! :) Quote
Recommended Posts