agusiazet Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='Tola']Jakl sterylka w schronie to jeszcze trzeba doliczyc minimum 1o dni. W takim razie czekamy na sterylkę, juz nic nie bede zmieniała. Mnie nie będzie piatek - niedziela, ale poprosze zadrę, zeby ewentualnie przedzwoniła do schronu i dowiedziała się cos wiecej o terminie.[/QUOTE] Zatem postanowione! czy macie na oku jakiś transport? Przypominam, ze mam 241 zł do dyspozycji Lili! Quote
wojtuś Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Super że Pani sie odezwała i czeka na Lili:multi: Trzymam w takim razie za sterylkę w schronie:) Agusiazet gdyby Cioteczki nie miały transportu, to Cie proszę o ten Twój - chyba Pati-C;);) Quote
agusiazet Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='wojtuś']Super że Pani sie odezwała i czeka na Lili:multi: Trzymam w takim razie za sterylkę w schronie:) Agusiazet gdyby Cioteczki nie miały transportu, to Cie proszę o ten Twój - chyba Pati-C;);)[/QUOTE] Ja tylko raz miałam kontakt z Pati-c, więc nie wiem, czy ona jest moja! Ale zapytam na PW, czy miałaby czas i chęci! Quote
Tola Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Zapraszam na bazarek dla zamojskich przystojniaków http://www.dogomania.pl/threads/207170-Bizuteria-dla-Huntera-i-Baja-do-18.05.do-22.00 Quote
wojtuś Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='agusiazet']Ja tylko raz miałam kontakt z Pati-c, więc nie wiem, czy ona jest moja! Ale zapytam na PW, czy miałaby czas i chęci![/QUOTE] Agusia:modla: To taka przenośnia:) Dzięki:loveu: Quote
Tola Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Jutro do schronu jedzie zadra, dowie się, czy Lili juz po zabiegu. Mam nadzieję, ze tak... Quote
zadra Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Tola']Jutro do schronu jedzie zadra, dowie się, czy Lili juz po zabiegu. Mam nadzieję, ze tak...[/QUOTE] Ja też mam taką nadzieję. Quote
Tola Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Lili miała dzisiaj miec sterylizację. Zadra jutro zadzwoni i zapyta. Quote
agusiazet Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 Tola napisał(a):Lili miała dzisiaj miec sterylizację. Zadra jutro zadzwoni i zapyta. No, to kciuki trzymamy, żeby wszystko było ok!!! Jak potwierdzicie, że sterylka się odbyła, ile jest czasu na odbiór suni , a tym samym na załatwienie transportu??? Quote
Tola Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 agusiazet napisał(a):No, to kciuki trzymamy, żeby wszystko było ok!!! Jak potwierdzicie, że sterylka się odbyła, ile jest czasu na odbiór suni , a tym samym na załatwienie transportu??? Szwy zdejmują po ok 10 dniach, ale sunia moze zostac jeszcze pare dni dłuzej. Quote
zadra Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Dzwoniłam rano do schronu.Lili była zaplanowana na dzisiaj do sterylizacji. Quote
Tola Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 A ja rozmawiałam z przyszłą Pańcia Lili - alez się ucieszyła na wiadomosc, ze sunia za ok 14 dni będzie juz u Niej:) Quote
agusiazet Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Poproszę o dane, gdzie suczka ma jechać, miasto oraz informację, czy jest transport dla suczki, czy szukać! Quote
Lu_Gosiak Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 agusiazet napisał(a):Poproszę o dane, gdzie suczka ma jechać, miasto oraz informację, czy jest transport dla suczki, czy szukać! Lubliniec woj. śląskie Quote
Tola Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 agusiazet napisał(a):Poproszę o dane, gdzie suczka ma jechać, miasto oraz informację, czy jest transport dla suczki, czy szukać! Lili ma jechac do Lublińca; zrozumiałam, ze patiC ma jechac z suczką... Tylko czy taka kwota, jaką dysponujemy wystarczy... Quote
agusiazet Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Z Zamościa do Lublińca to 392 kilometry, a Lili ma 241 zł, zdecydowanie za mało na sfinansowanie transportu!!! Może ktoś by się dołożył? Jak zamawiać transport jak nie ma zbyt wiele pieniędzy??? Zadzwonię do Pati-C! Zadzwoniłam, niestety Pati mieszka w okolicach Warszawy i jechanie do Zamościa to zwielokrotni ogromnie koszty. Czy z Zamościa nikt nie jeździ na Śląsk? Proszę wpiszcie w tytule, , że szukamy transportu na w/w trasie!!! Quote
agusiazet Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 anula42 napisał(a):to może ja coś dorzucę? tylko na jakie konto? Na moim koncie jest 241 zł dla Lili, więc mogę zbierać nadal:) Podać dane na PW? Quote
Recommended Posts