Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tola']Jakl sterylka w schronie to jeszcze trzeba doliczyc minimum 1o dni.
W takim razie czekamy na sterylkę, juz nic nie bede zmieniała.
Mnie nie będzie piatek - niedziela, ale poprosze zadrę, zeby ewentualnie przedzwoniła do schronu i dowiedziała się cos wiecej o terminie.[/QUOTE]

Zatem postanowione! czy macie na oku jakiś transport? Przypominam, ze mam 241 zł do dyspozycji Lili!

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super że Pani sie odezwała i czeka na Lili:multi:

Trzymam w takim razie za sterylkę w schronie:)

Agusiazet gdyby Cioteczki nie miały transportu, to Cie proszę o ten Twój - chyba Pati-C;);)

Posted

[quote name='wojtuś']Super że Pani sie odezwała i czeka na Lili:multi:

Trzymam w takim razie za sterylkę w schronie:)

Agusiazet gdyby Cioteczki nie miały transportu, to Cie proszę o ten Twój - chyba Pati-C;);)[/QUOTE]

Ja tylko raz miałam kontakt z Pati-c, więc nie wiem, czy ona jest moja! Ale zapytam na PW, czy miałaby czas i chęci!

Posted

[quote name='agusiazet']Ja tylko raz miałam kontakt z Pati-c, więc nie wiem, czy ona jest moja! Ale zapytam na PW, czy miałaby czas i chęci![/QUOTE]
Agusia:modla:
To taka przenośnia:)
Dzięki:loveu:

Posted

[quote name='Tola']Jutro do schronu jedzie zadra, dowie się, czy Lili juz po zabiegu.
Mam nadzieję, ze tak...[/QUOTE]
Ja też mam taką nadzieję.

Posted

Tola napisał(a):
Lili miała dzisiaj miec sterylizację.
Zadra jutro zadzwoni i zapyta.

No, to kciuki trzymamy, żeby wszystko było ok!!! Jak potwierdzicie, że sterylka się odbyła, ile jest czasu na odbiór suni , a tym samym na załatwienie transportu???

Posted

agusiazet napisał(a):
No, to kciuki trzymamy, żeby wszystko było ok!!! Jak potwierdzicie, że sterylka się odbyła, ile jest czasu na odbiór suni , a tym samym na załatwienie transportu???

Szwy zdejmują po ok 10 dniach, ale sunia moze zostac jeszcze pare dni dłuzej.

Posted

agusiazet napisał(a):
Poproszę o dane, gdzie suczka ma jechać, miasto oraz informację, czy jest transport dla suczki, czy szukać!

Lili ma jechac do Lublińca; zrozumiałam, ze patiC ma jechac z suczką...
Tylko czy taka kwota, jaką dysponujemy wystarczy...

Posted

Z Zamościa do Lublińca to 392 kilometry, a Lili ma 241 zł, zdecydowanie za mało na sfinansowanie transportu!!! Może ktoś by się dołożył? Jak zamawiać transport jak nie ma zbyt wiele pieniędzy??? Zadzwonię do Pati-C! Zadzwoniłam, niestety Pati mieszka w okolicach Warszawy i jechanie do Zamościa to zwielokrotni ogromnie koszty. Czy z Zamościa nikt nie jeździ na Śląsk? Proszę wpiszcie w tytule, , że szukamy transportu na w/w trasie!!!