Amber Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 Co wy tak z tymi zdjęciami? Dość ich jest na poprzednich stronach :P Vailet, z Warszawy "niestety" się nie wyniosę szybko (kiedykolwiek :P ) ale jeżeli w te wakacje zrobię powtórkę z rozrywki, to możemy się spiknąć gdzieś nad morzem :) Co do teraźniejszego spotkanka, to tylko szkoda, że Choszczówka o tej porze roku jest najbrzydsza. Fajnie jest na wiosnę - wiadomo. Pod koniec lata, we wrześniu bo kwitną wrzosy i w październiku kiedy las jest kolorowy. Jak śnieg leży też jest fajnie... Ale w środku zimy, bez śniegu jest szaro i ponuro. Gops musisz koniecznie przyjechać jeszcze raz w innym terminie ;) Quote
Okamia Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Ooo to ja czekam na zdjęcia :P Kurcze, tez bym chciala zobaczyc Dżariego.. wez sie przeprowadź :P Nie ma po co :P Takie to ciapciakowate pod pantoflem u jamnika, próbujące wymuszać kilka rzeczy krzykiem ;) Ale ogólnie kochany chłopiec :D Quote
Amber Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 Nie ma po co :P Takie to ciapciakowate pod pantoflem u jamnika, próbujące wymuszać kilka rzeczy krzykiem ;) Ale ogólnie kochany chłopiec :D Przyszłaś zaznaczyć terytorium? Quote
Okamia Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Przyszłaś zaznaczyć terytorium? No ba! Obsikam ci posty jak Jari każde drzewko ^_^ Quote
Amber Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 Ty masz ukryty cel w tym... ja cię znam, już ja cię znam najlepiej! Quote
Okamia Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Ty masz ukryty cel w tym... ja cię znam, już ja cię znam najlepiej! Jaki? Co Ci się znów uroiło w tym Twoim umyśle geniusza? Quote
Amber Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 Od urojeń to inni są w tym lepsi :P Jeszcze nie wiem moja droga, ale czuję, że prędko się dowiem. Nie na darmo mam umysł geniusza ^_^ Quote
Vailet Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Okamia, to Ty nie wiesz ze w tym wszystkim liczy sie wygląd, a nie jakis tam "CHARAKTER"? :p Quote
Okamia Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Okamia, to Ty nie wiesz ze w tym wszystkim liczy sie wygląd, a nie jakis tam "CHARAKTER"? :P E tam wygląd - jamnik z upitolonymi uszami i ogonkiem... Przez to ma tylko traumę :( Później płacze biedaczek po nocach bo nadal boli go strata xD Quote
Amber Posted January 14, 2015 Author Posted January 14, 2015 Bosze, a ty znowu tutaj. Ogarnij się KOBIETO! Ech... Może niedługo jakieś fotki się tu pojawią. Ja nie robiłam więc proszę nie składać żadnych zażaleń na - jakość, formę i treść. Dziękuję bardzo, do widzenia. Quote
Okamia Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Bosze, a ty znowu tutaj. Ogarnij się KOBIETO! Ech... Może niedługo jakieś fotki się tu pojawią. Ja nie robiłam więc proszę nie składać żadnych zażaleń na - jakość, formę i treść. Dziękuję bardzo, do widzenia. Dobra jest jeszcze będziesz pisać żebym pościk napisała w twojej galerii :P Quote
Amber Posted January 14, 2015 Author Posted January 14, 2015 No. W wakacje. Żebyś wstawiła obrobione foty, bo ja będę zbyt zajęta popijaniem napoju jabłkowo-miętowego na patio xd Ale wtedy nie będę pisać tylko ci KAŻĘ to zrobić osobiście ^_^ Quote
Agnes Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 DOBRA! Nie gadac, ogladac! Zdjecia takie se bo i pogoda marna, ktos tu nawalil bo mialo byc slonce i cacy i w ogole! Zdjec malo bo kto nie byl z Jarim ten nie wie ze on zatacza kola..mniejsze wieksze ale wez tu zrob zdjecia :P Lecimy! Quote
Amber Posted January 14, 2015 Author Posted January 14, 2015 A jednak mogłam i ja wziąć aparat ;p Ale z drugiej strony... Ile można focić tego samego psa na tym samym polu? xd Eniłej, dzięki za fotki i spotkanko. Stay tuned ewriłan, gdyż to jeszcze nie koniec atrakcji! Quote
Okamia Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 No. W wakacje. Żebyś wstawiła obrobione foty, bo ja będę zbyt zajęta popijaniem napoju jabłkowo-miętowego na patio xd Ale wtedy nie będę pisać tylko ci KAŻĘ to zrobić osobiście ^_^ Pfy ja tam nie bede miała czasu bo będę zajęta leżeniem na trawce na moim patio :P Quote
Vailet Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 E tam wygląd - jamnik z upitolonymi uszami i ogonkiem... Przez to ma tylko traumę :( Później płacze biedaczek po nocach bo nadal boli go strata xD Ach te bole fantomowe :( mnie tez strasznie boli moj uciety pępek ;( Zdjecia nawet jesli te same, to co, i tak sa super bo pies na nich jest super :p Quote
Amber Posted January 14, 2015 Author Posted January 14, 2015 Pfy ja tam nie bede miała czasu bo będę zajęta leżeniem na trawce na moim patio :P To albo na trawce albo na patio xd Chyba, że na patio z trawką... Ach te bole fantomowe :( mnie tez strasznie boli moj uciety pępek ;( Zdjecia nawet jesli te same, to co, i tak sa super bo pies na nich jest super :P Awww <3 jak miło. Zawsze możesz też zacząć oglądać galerię od początku, jak ci mało fotek ;p Quote
Vailet Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 A wiesz ze czasami jak mam czas to tak robie? Hahaha Twoj pies ma psychofanke :D Quote
Okamia Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 A wiesz ze czasami jak mam czas to tak robie? Hahaha Twoj pies ma psychofanke :D Amber! Już wiemy kto zajmie się Jareczkiem jak pojedziemy się urlopować bez psów :D Quote
Amber Posted January 14, 2015 Author Posted January 14, 2015 Ty to masz łeb... Tzn. czasem ci coś strzyknie w mózgownicy... Od przebywania ze mną of kors ^_^ W każdym razie, Vaaailet ten tego, co robisz np. 24-26 kwietniaaaa? Takiego ładnego pieska mam, może chcesz na ten czas? xd Quote
Vailet Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 OK, dasz mi go, a ja kupie jakiś zaciszny domek za granicą, wyjedziemy i będziemy żyć długo i szczęśliwe, więc możesz już się z nim żegnać B) Quote
Amber Posted January 14, 2015 Author Posted January 14, 2015 Czy tak długo to nie wiem, to już stary koń jest :P Quote
Recommended Posts