asiak_kasia Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='Obama']a poza tym,nikt mnie nie odwiedza,mój wątek to tak zakurzony,że ho ho... czuję się wyalienowana..no:shake: :evil_lol:[/QUOTE] ostatnio to się zycie toczy u Amberowej i Motylkowej :diabloti: Quote
motyleqq Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 e, no właśnie u mnie przestało się toczyć :roll: Quote
asiak_kasia Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='motyleqq']e, no właśnie u mnie przestało się toczyć :roll:[/QUOTE] trzeba znowu jakiegoś hejta rzucić :evil_lol: Quote
Amber Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 Zauważyłam, że życie w różnych wątkach przemieszcza się od czasu do czasu, więc nie bójta się, jeszcze i do was zawędruje :evil_lol: Jak będzie się ktoś wybierał do Kasi z was, to dajcie mi znać... Będę wiedzieć, że mam nie przyjeżdżać :eviltong: Quote
betty_labrador Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='Obama']a poza tym,nikt mnie nie odwiedza,mój wątek to tak zakurzony,że ho ho... czuję się wyalienowana..no:shake: :evil_lol:[/QUOTE] Bo główna strona to forum Amber :evil_lol: ale obama nie narzekaj-jak tu sie będziesz pojawiać bedziesz zauważona- i doceniona :) Quote
asiak_kasia Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='Amber']Zauważyłam, że życie w różnych wątkach przemieszcza się od czasu do czasu, więc nie bójta się, jeszcze i do was zawędruje :evil_lol: Jak będzie się ktoś wybierał do Kasi z was, to dajcie mi znać... Będę wiedzieć, że mam nie przyjeżdżać :eviltong:[/QUOTE] łe tam, cykasz niepotrzebnie :diabloti: zamkniemy Jareczka z kojcu i bedzie dobrze :evil_lol: Quote
Obama Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='betty_labrador']Bo główna strona to forum Amber :evil_lol: ale obama nie narzekaj-jak tu sie będziesz pojawiać bedziesz zauważona- i doceniona :)[/QUOTE] Były czasy,że i u mnie wrzało hihih Co prawda nieco inne towarzystwo,ale się działo... Teraz częstotliwość moich odwiedzin an forum spadła to i fame mi umarł Quote
Rinuś Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Amberowa Jariego w lesie do drzewa przywiążesz i będziesz miała spokój :diabloti: Quote
Amber Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 No nie powiem, że będzie spokój jak się go gdzieś zamknie albo przywiąże.. Wtedy jest właśnie koniec spokoju, ten pies umie drzeć ryja jak nikt :lol: Dziś w lesie spotkałam Urszulę z Julkiem... Julek jest gigantyczny ;) Ale wiedziałam, że taki będzie... Ledwo mu na łeb wchodzi kaganiec na dobermana psa. Jak z nim stanęłam to łeb miałam na wysokości chyba łokcia :eviltong: Ale za to jest spokojniejszy od Jariego, choć też za bardzo obcych nie lubi i piesków mniej... Widocznie Urszula za mało z nim pracuje :shake: :eviltong: Mam tylko 2 słabe foty, bo gadałyśmy cały czas. A potem każde poszło w swoja stronę ;) [IMG]http://i.imgur.com/X8fxb8c.jpg[/IMG] [IMG]http://i.imgur.com/bnWSVeY.jpg[/IMG] Quote
Aleks89 Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Ale nie chodzi w kolczatce i nie cierpi:loveu: Quote
Amber Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 Na dławiku jest duszony :eviltong: Ale widać różnice w temperamencie, Julek se siedział pod drzewkiem jak niby nic, za to Jarł ryja na pół lasu, tarzał się, chciał gryźć smycz przez kaganiec i ogólnie zachowywał się normalnie jak na niego :loveu: :evil_lol: Ale od zawsze było widać te różnice... Urszula zwykle mówiła, że nikt jak Jari nie potrafi wybiegać Julka ;) Dobre, stare czasy... :placz: [IMG]http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead/DSC_4120.jpg[/IMG] [IMG]http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead/DSC_6238.jpg[/IMG] Quote
Rinuś Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 chłopaki się już nie dogadują? szkoda, skoro za młodości wszystko było ok...ale to nie blabladolki , które się kochają jak bracia jak znają się od młodego :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Jeszcze jakby mieszkali razem od szczeniaka to pewnie byłby w miarę luz.Ale tak dochodząco to raczej normą jest hejt w wieku dojrzewania:diabloti: Quote
Amber Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 Nie... Jari w wieku 18 mc-y oberwał "trochę" ucho Julkowi i na tym się definitywnie skończyła przyjaźń :eviltong: Quote
Rinuś Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='Amber']Nie... Jari w wieku 18 mc-y oberwał "trochę" ucho Julkowi i na tym się definitywnie skończyła przyjaźń :eviltong:[/QUOTE] widocznie ktoś zje**ł kopiowanie i chciał poprawić :diabloti: Quote
betty_labrador Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='Obama']Były czasy,że i u mnie wrzało hihih Co prawda nieco inne towarzystwo,ale się działo... Teraz częstotliwość moich odwiedzin an forum spadła to i fame mi umarł[/QUOTE] No widzisz-miałaś swoje 5 minut :D ale ważne że sie dzieje, że zadyma :D prawie jak w spotkania przy piwie -tylko jego brak :P [url]http://i.imgur.com/bnWSVeY.jpg[/url] ojej groźny pies sie dusi na dławiku, oczy mu wyłażą , i kaganiec do tego :evil_lol: Quote
RPG Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Pieknie Julek wyrosl , pamietam go z treningu kiedy wygladem przypominal bociana . Amber wejdz na moj fejs , poswiec sie , zobacz filmik z Gociem i z opisem tego co przezylismy .Nie chce juz tu zasmiecac , ale to naprawde piekny filmik i ja placze jak ogladam , bo mnie to bardzo wzrusza i jestem bardzo szczesliwa , ze mamy to za soba . Buziaki dla Jarka idioty / choc chyba nie , bo nie widuje juz zdjec z mina swiadczaca hahahha/ i dla rudych dziewczat !!!!! Quote
Aleks89 Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [quote name='betty_labrador']No widzisz-miałaś swoje 5 minut :D ale ważne że sie dzieje, że zadyma :D [B]prawie jak w spotkania przy piwie -tylko jego brak :P [/B] [URL]http://i.imgur.com/bnWSVeY.jpg[/URL] ojej groźny pies sie dusi na dławiku, oczy mu wyłażą , i kaganiec do tego :evil_lol:[/QUOTE] Dobra prawie wszystko rozumiem poza pogrubionym :lol:To nie złośliwość tylko chęć zrozumienia tekstu. Quote
Rinuś Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [quote name='Aleks89']Dobra prawie wszystko rozumiem poza pogrubionym :lol:To nie złośliwość tylko chęć zrozumienia tekstu.[/QUOTE] spoko , też nie rozumiem :eviltong: a może chodziło o to, że nie ma piwa a jest spotkanie? :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [quote name='Aleks89']Nie wiem ,może to jakiś slang?:evil_lol:[/QUOTE] przekaz podprogowy-ze trzeba się iśc piwa napić :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [quote name='Aleks89']Piwo w lodówce się chłodzi:diabloti:[/QUOTE] ja włąsnie pije piwo ze sprajtem, wg Twojego "przepisu" :diabloti: pyszniutkie jest :loveu: Quote
Recommended Posts