Pianka Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Śliczny tekst:multi: Quote
Bea1 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 cudnie, cudnie i cudnie:loveu:śpijcie spokojnie Cioteczki, wiem co mówię:cool1: Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Bea1 napisał(a)::placz::placz::placz::placz::placz:wzruszona jestem Kochana Beato, Pomyślałam sobie ,ze może chcesz wiedzieć co u mnie słychać. A więc jest dobrze. Już wiem że nie będę widzieć , ale wcale się nie martwię bo słyszałam że ten świat może nie jest taki piękny. A ja dopóki wiem gdzie jest moja miseczka , gdzie są Oni , trawka i łóżeczko to jestem spokojna o swoje szczęście. Dobrze mi Beato.... Czasem tylko przypomina mi się że było mi zimno i nie miał mnie kto przytulić i wtedy ,na chwile robi mi się smutno.... Dlatego nie ustawaj Beato w swoich wysiłkach i szukaj proszę domków dla nas. My mamy tyle do dania...... Podziękuj też JUstynie , pamiętam że była dobra . Jeszcze raz dziękuję , Majka szczęśliwa jamnisia. :):):):) A ja sie bardzo wzruszyłam ,że Majeczka jest szczęśliwa i mże sa tak wspaniali ludzie na tym świecie. Quote
Recommended Posts