boksiedwa Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Cudna paróweczka :loveu::loveu::loveu: i jak tu teraz nie wierzyc w powiedzenie, że slepej kurce tez się ziarno trafia???:multi: Quote
Jo37 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Super zdjęcia a domu to tylko pozazdrościć . Quote
Bea1 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Blondella napisał(a):Ja jej nawet zazdroszczę:razz: to może zapytam nową Panią czy Cię zaadoptuje?:evil_lol: Quote
Celina12 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Majeczko jesteś naprawdę CUDNA.trafiłaś do wspaniałego Domu z nacudowniejszymi ludżmi.Aż ciarki przechodzą jak się czyta to co Twoja Pani o Tobie pisze.Beatko-znowu dobry wybór.Gratuluję:klacz::Rose::laola: Quote
Bea1 Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Pani Majeczki napisała smsa;) malutka jest wspaniała, bardzo inteligentna, w poniedziałek okulista...więcej Pani napisze w mailu;)..czekamy z utęsknieniem. Quote
Blondella Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Bea1 napisał(a):to może zapytam nową Panią czy Cię zaadoptuje?:evil_lol: Bea, zapytaj, tylko nas jest tu więcej chętnych:razz: Quote
Bea1 Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Pani ma wielkie serce..starczy miejsca dla wszystkich;) Quote
Bea1 Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 mam nowe zdjęcia ..cieplusieńkie..i tradycyjnie poproszę o wstawienie;) Quote
Blondella Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Możesz przesłać na [email protected] (już się nauczyłam wstawiać..) Quote
Bea1 Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 fragment listu od Pani Majeczki;) Majka jest bardzo spokojna i coraz bardziej nam ufa. Uwielbia jazdę samochodem i już zaprzyjażniają sie z kotem Dyziem. Jest żródłem naszej bezustannej radości , jest bardzo śmiała i niezmiernie inteligentna. Nie rozumiem dlaczego nie miała szans na adopcję. My bardzo się cieszymy ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ze nikt jej wcześniej nie zabrał. Teraz jest nasza a my jesteśmy jej. czytałam ten list wiele razy i ciągle mnie wzrusza do łez, są naprawdę wspaniali ludzie i powiem może nieskromnie... ale mam ogromne szczęście trafiać właśnie na nich..a właściwie nie ja, tylko "moje" jamnisie. Quote
Kar0la Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Wspaniali ludzie. "Teraz jest nasza a my jesteśmy jej." - to jest piękne. Oby więcej takich ludzi. Quote
akucha Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Bea1 napisał(a):My bardzo się cieszymy ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ze nikt jej wcześniej nie zabrał. Teraz jest nasza a my jesteśmy jej. Jakie to pieknę!!!!! Dlaczego tak mało jest takich ludzi... Quote
Kar0la Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Akucha a my jak zwykle zgodne. Pisałyśmy w tym samym czasie. Czekamy na foty. Quote
akucha Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Kar0la, my zgodnym chórem, hhihihi... Cudne foty, cudne rudzielce oba!!!!! Taki domek, takie szczęście ja spotkało... Niewiarygodne!!! Quote
zaba14 Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 wspaniale...!! list przepiekny ;( niech sie sunia cieszy życiem! Quote
Neris Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Jakie cudowne wieści... Ciocia Bea1 to Wielka Czarodziejka, naprawdę... Quote
Bea1 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 kolejny fragment maila od nowej Pani ..:loveu: Byliśmy dzisiaj u lekarza i Majka jest w trakcie badań. Miała pobieraną krew, a dalsze badania w środę. Trzeba będzie podać antybiotyk bo oczka zaropiałe, Przebadamy ją a potem damy spokoj aby cieszyła się życiem. Od wyników zależy dalsze leczenie a przede wszystkim znalezienie podłoza jej niewidzenia. W czasie badań jest spokojna. Wszyscy są nią zachwyceni. A my naprawdę kochamy ją coraz bardziej. Musiała w dzieciństwie jeżdzić samochodem ,bo dobrze się w nim czuje. Na razie nie mamy zdjęć ,bo nasi goście wyjechali a nasz aparat zepsuty. ale to tylko na chwilę. Jutro mija tydzien naszego wspólnego życia. Tak bardzo się cieszę ,ze ja mamy..... :loveu: Quote
Bea1 Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 :placz::placz::placz::placz::placz:wzruszona jestem Kochana Beato, Pomyślałam sobie ,ze może chcesz wiedzieć co u mnie słychać. A więc jest dobrze. Już wiem że nie będę widzieć , ale wcale się nie martwię bo słyszałam że ten świat może nie jest taki piękny. A ja dopóki wiem gdzie jest moja miseczka , gdzie są Oni , trawka i łóżeczko to jestem spokojna o swoje szczęście. Dobrze mi Beato.... Czasem tylko przypomina mi się że było mi zimno i nie miał mnie kto przytulić i wtedy ,na chwile robi mi się smutno.... Dlatego nie ustawaj Beato w swoich wysiłkach i szukaj proszę domków dla nas. My mamy tyle do dania...... Podziękuj też JUstynie , pamiętam że była dobra . Jeszcze raz dziękuję , Majka szczęśliwa jamnisia. :):):):) Quote
zaba14 Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Ojej,.... :placz: pieknie !! Bea skad TY takich ludzi bierzesz :eviltong: Quote
Recommended Posts