Jump to content
Dogomania

Niewidoma Fidżi :) Wątek do zamknięcia.

Recommended Posts

Guest monia3a
Posted

Na FB wstawiłam już link do allegro :)
Druga sprawa- ma ktoś może założone konto na paypal ?? Jest kilka osób chętnych do wpłaty na takie konto a my nie mamy takiego, jeśli ktoś mógłby udostępnić to byłoby super.

Fidżima się bardzo źle :( zabieg jest przełożony na jutro. Jedno oczko jest czerwone i może eksplodować :( trzymajcie kciuki aby nic się nie stało przez noc. Bardzo ją boli, jest dziś smutna, osowiała. Oczko sama sobie nadrapała i podrażniła drapiąc je. Nie ten sam pies, nie ma w niej dziś radości :(

• Replies 432
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tez wstawilam link do Allegro.Potrzebne konto na paypal ludzie chca wplacac ale nie moga.:-(Bedzie dobrze.Ludziki pomoga,tylko to konto to pomoc z zagramanicy tez by szla;)Fidzi caluje twoje chorutkie oczka:placz:

Guest monia3a
Posted

Oczko jest bardzo bolesne, jak delikatnie dotknie mojej nogi to płacze dziewczynka :( rano było całe zaropiałe.

Posted

Już po zabiegu. Fidżi wróciła do siebie. Jest jeszcze trochę "śnięta" i chwieje się na łapkach.
Jedno oczko znacznie się zmniejszyło. Drugie, to zaczerwienione nadal jest spore, ale tez trochę mniejsze niż przedtem.
Może być tak, że zabieg trzeba będzie powtórzyć. Za 10 dni kontrola.
Monika zaraz pewnie napisze więcej.

Dziękujemy za wpłaty:)

Posted

Witajcie!
Mam na FB konto "Adopcje psów" Mam ponad 1300 milośników psiolubów i mogę wam pomóc w rozsylaniu suni na tym portalu, gdyż mnóstwo osób odwiedza mój adopcyjny profil.
Proszę niech mi ktoś wyśle na pw treść a umieszcze ją u siebie i porozsyłam dalej. Na pewno reszta pomoże.

Posted

[quote name='Kana']Witajcie!
Mam na FB konto "Adopcje psów" Mam ponad 1300 milośników psiolubów i mogę wam pomóc w rozsylaniu suni na tym portalu, gdyż mnóstwo osób odwiedza mój adopcyjny profil.
Proszę niech mi ktoś wyśle na pw treść a umieszcze ją u siebie i porozsyłam dalej. Na pewno reszta pomoże.[/QUOTE]
bardzo sie cieszymy- dziewczyny, które bezposrednio sie nia opiekują przeslą

Guest monia3a
Posted

[quote name='joanna83']Już po zabiegu. Fidżi wróciła do siebie. Jest jeszcze trochę "śnięta" i chwieje się na łapkach.
Jedno oczko znacznie się zmniejszyło. Drugie, to zaczerwienione nadal jest spore, ale tez trochę mniejsze niż przedtem.
Może być tak, że zabieg trzeba będzie powtórzyć. Za 10 dni kontrola.
Monika zaraz pewnie napisze więcej.

Dziękujemy za wpłaty:)[/QUOTE]

Cóż więcej mogę dodać, wszystko napisałaś.
Fidżi spokojnie odsypia zabieg. Szkoda tylko, że wcześniej nie został zrobiony ten zabieg,można było go wykonać już w schronisku, bo sunia nie musi chodzić w kołnierzu, a przecież była konsultowana w dobrej lecznicy. Nie musiałaby dziewczynka cierpieć aż tak długo ...

Posted

dziewczyny, napiszcie do martka1982, ona ma konto paypal. Myslę, że pomoże. Z FB naprawdę płyną jednorazowe wpłaty, które bardzo ratują te nasze psie istnienia. Za sunię trzymam kciuki!

Posted

Cioteczki super, że jesteście :)

[B]Kana[/B] czy tekst z Allegro może być? [URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=1542010182[/URL]

[B]Anula42, wtatara[/B] Monika podeśle PW z numerem konta jak wejdzie na dogo. Dziękuję!!!

Posted

Miałam ten zaszczyt poznać Fidżi jeśli się nie pogniewacie to napiszę moje spostrzeżenie

Fidżi to bardzo łagodna i pogodna sunia :smile: przypomina mi miśka jest mięciutka w dotyku :smile: Radzi sobie znakomicie na nowym terenie jest ostrożna porusza się spokojnie wszystko obwąchując a potem jak już każde kąty obejdzie to już nabiera szybkości w poruszaniu się :lol: fajne było jak stanęła na "kolczastej" wycieraczce nowe podłoże więc zaczęła iskać jak już sprawdziła i posmakowała to położyła się z powrotem na wyznaczone przez mnie wcześniej miejsce to było dla mnie niesamowite,że nie wybrała innego posłania Loli lub Iwa.
Trzymam kciuki za Fidżi to SUPER dziewczyna

Posted

[quote name='monia3a']
Druga sprawa- ma ktoś może założone konto na paypal ?? Jest kilka osób chętnych do wpłaty na takie konto a my nie mamy takiego, jeśli ktoś mógłby udostępnić to byłoby super.
[/QUOTE]
monia napisz do memory - ona pomagała na wątku spalonego Kuby udostępniając swoje konto PayPal

Posted

[quote name='pikola']Tez wstawilam link do Allegro.[B]Potrzebne konto na paypal[/B] ludzie chca wplacac ale nie moga.:-(Bedzie dobrze.Ludziki pomoga,tylko to konto to pomoc z zagramanicy tez by szla;)Fidzi caluje twoje chorutkie oczka:placz:[/QUOTE]

[quote name='monia3a']Druga sprawa- [B]ma ktoś może założone konto na paypal ??[/B] Jest kilka osób chętnych do wpłaty na takie konto a my nie mamy takiego, jeśli ktoś mógłby udostępnić to byłoby super.[/QUOTE]

witam
ja mam konto na paypalu jeśli mogę się przydać to udostępnię
wystarczy chyba że podam mail: [email][email protected][/email] z dopiskiem Fiona lub dla Fiony

a na priv proszę nr konta na który potem mam przelać pieniążki z paypala

Posted

[quote name='Selenga']monia napisz do memory - ona pomagała na wątku spalonego Kuby udostępniając swoje konto PayPal[/QUOTE]Zgadza sie,wlasnie tez to mialam napisac