Jump to content
Dogomania

Niewidoma Fidżi :) Wątek do zamknięcia.

Recommended Posts

• Replies 432
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

Ale ładny banerek :) Magolek dzięki :loveu:

Guest monia3a
Posted

[quote name='wtatara']skorzystam banerka- te moje juz nieaktualne

Ja też się poczęstowałam :)

Foteczki Fioneczki :loveu:

Posted

Dziewczyny, wątek trzeba rozleklamować, za mało tu nas- więc zacznijmy akcje rozsyłania, może w ten sposób pojawi sie osoba chętna dać dt. Można zrobić na FB wydarzenie, to działa cuda z takimi fotkami i dobrym opisem tragedii na pewno sukces będzie!
Kto może na FB zrobić i powysyłać??
Ja nie mam tam konta.
Ja porozsyłam tutaj, innych tez proszę o to.
Potem można zrobić allegro cegiełkowe, z doświadczenia wiem, że takie dramatyczne fotki łapia za serce!

Przejdźmy do ofensywy!
Suni trzeba pomóc, to że jest nam jej żal niewiele zmieni w jej życiu, jak ona musi cierpieć!
Kto wie o niej najwięcej, niech napisze krótki wzruszający tekst,
nie zostawmy jej samej!

Guest monia3a
Posted

Popieram!

Fionka a teraz Fidzi jest u mnie na awaryjnym DT i na wtorek ma umówioną operację zmniejszenia gałek ocznych, teraz dostaje antybiotyk i krople do oczu, dwa rodzaje.
Na teraz są potrzebne fundusze, fundusze i jeszcze raz fundusze. Przydałby się również DS. Za leki do tej pory zapaciłam 65 zł ( w tym krople 55zł ) a to myślę dopiero początek ...

Myślę o allegro i plakatach.

Posted

Magolek dziękuję pięknie za banerek!
Tak jak napisała monia3a, Fiona jest u niej w DT. Chwilowo jest bezpieczna, ale nadal szukamy dla niej DT/DS, bo może zdarzyć się sytuacja, że Monika będzie musiała wziąć innego psa i wtedy Fiona nie będzie miała się gdzie podziać.
Jest szansa na uratowanie gałek zrobimy wszystko, żeby udało się ich nie usuwać.
Nadal prosimy o pomoc w sfinansowaniu leczenia...

Posted

Biedna sunia, taka straszna choroba ją dopadła:( A wygląda zupełnie jak moja tymczaska, też taka czarna mamba:) Po pierwszym wpłacę jednorazowo jakąś kwotę dla Fiony, poproszę o dane do przelewu na PW. I trzymam kciuki za dobre rokowania dla suni!!!

Guest monia3a
Posted

Póki co będę zbierała pieniążki na swoje konto, apod koniec miesiąca wystawię zbiorcze KP lub jeśli ktoś woli wystawię pojedyńcze.

Dane do przelewu na PW.

Jeśli będą potrzebne dane rozszerzone to proszęo PW a podeślę i adres.
Asia już napisała do moda z prośbą o drugi post na rozliczenia więc jak tylko go dostanie będą w nim dane do przelweu i rozliczenia.
Dziękuję wszystkim za pomoc.

Fidżi jest przesłodką psinką, co prawda zapuścić jej krople to nie lada wyczyn ale z tego co zauważyłam ma chore uszy i to one najbardziej ją bolą. Jak tylko zbliżam się do uszu to ona panikuje i piszczy. Stopniowo ją przyzwyczajam do ich dotykania, a przy zabiegu i narkozie trzeba będzie je dokładnie obejrzeć.

Posted

agusiazet napisał(a):
Biedna sunia, taka straszna choroba ją dopadła:( A wygląda zupełnie jak moja tymczaska, też taka czarna mamba:) Po pierwszym wpłacę jednorazowo jakąś kwotę dla Fiony, poproszę o dane do przelewu na PW. I trzymam kciuki za dobre rokowania dla suni!!!

Monia wysłała wczoraj dane do przelewu. Bardzo pięknie dziękujemy :)
A kciuki się przydadzą...

Posted

Asencja napisał(a):
Asiu poproszę o dane do przelewu;nie mogę wiele bo Nero będzie wymagał sporych wydatków ale on przynajmniej nie odczuwa bólu....

Zdiagnozowanie Nero też jest pilną sprawą. Im szybciej tym lepiej, z chorobami oczu nie ma żartów, czas jest tu decydujący. Ale Ty przecież sama wiesz ;)
Fiona bardzo dziękuje cioteczce za grosik :)