Jump to content
Dogomania

Niewidoma Fidżi :) Wątek do zamknięcia.

Recommended Posts

Posted

Świetne zdjęcia! A te z Ryśkiem poprostu rewelacyjne - nie dziwię się, że chłopak tak szybko pojechał :)

Monika odwiedzę Was w przyszłym tygodniu i zbiorę Fidżi na spacer do lasu.

• 2 weeks later...
  • Replies 432
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monia3a napisał(a):
Wybieramy się do Warszawy w najbliższym czasie, czy jest może ktoś chętny nas zawieść ??
Trzeba zdecydować co robimy z lewym oczkiem, które jest bolesne co jakiś czas i praktycznie nic się nie zmniejsza.

I co z wizytą? Jak te oko?

Guest monia3a
Posted

Przestaliśmy zakraplać do oka krople i czekamy. Jeśli będzie ból nawracał to oczko do usunięcia choć dr.BucZek twierdzi, że już nie powinien ból wrócić i powinno się zmniejszać bardzo, bardzo pomału. Zobaczymy.

• 3 weeks later...
Guest monia3a
Posted

[quote name='jaanna019']monia3a usuń z tego wydarzenia http://www.facebook.com/events/189984967711448/
dane TOZu. Nie możemy "firmować" zbiórki na Fidżi przeprowadzanej na twoje prywatne konto. Nie rozliczyłaś się z tych wpływów. Nie wyrażamy zgody na tworzenie iluzji, że zbiórka jest wspierana przez organizację.

Naucz się czytać ze zrozumieniem i nie rozumiem czego Ty ode mnie oczekujesz ??
Wydarzenie jest już dawno zakończone to po pierwsze, a po drugie założone jest ono przez TOZ więc sama edytuj i usuń co sobie chcesz. Czepiasz się tylko po to aby zrobić zadymę.

psi u Fidżi wszystko OK nic się nie zmienia prócz lnienia ale to normalne w końcu wiosna idzie ;)
Ruszam z nowymi ogłoszeniami ( jak tylko mój laptop wróci z naprawy ) i mam nadzieję, że w końcu ktoś sensowny zadzwoni, a jak nie to ... zobaczymy ;)

Posted

[quote name='monia3a']Naucz się czytać ze zrozumieniem i nie rozumiem czego Ty ode mnie oczekujesz ??
Wydarzenie jest już dawno zakończone to po pierwsze, a po drugie założone jest ono przez TOZ więc sama edytuj i usuń co sobie chcesz. Czepiasz się tylko po to aby zrobić zadymę.

psi u Fidżi wszystko OK nic się nie zmienia prócz lnienia ale to normalne w końcu wiosna idzie ;)
Ruszam z nowymi ogłoszeniami ( jak tylko mój laptop wróci z naprawy ) i mam nadzieję, że w końcu ktoś sensowny zadzwoni, a jak nie to ... zobaczymy ;)
No to skoro prze toz to się rozlicz z wpłat! Gdzie są pieniądze wpłacone przez ludzi na PayPal?