gorki330 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Dopiszę że na obydwu nogach są wyczuwalne zgrubienia po złamaniach , w Inowrocławiu Gwiazda - Zibi mała robiona morfologię ja zrobiłam jej biochemię -jest dobra . Blizna wydaje się stara, tak mi sie wydaje , jest jasna nie porośnięta włosem i duża - szeroka na 5 cm długa na 10 cm . Obecnie dostaje antybiotyk w związku z raną po sterylce , za 10 dni prześwietlenie i wtedy będzie więcej wiadimo co do skutków tego wypadku i możliwości dalszej pomocy . Quote
Martika&Aischa Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 :(:(:( ileż ten psiak musiał w swoim krótkim życiu już wycierpieć :(:shake: Quote
Beatkaa Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Boże..jakie tu pustki Gwiazdeczko :( Kochana Martiko zmienmy moze tytuł? :) Quote
Martika&Aischa Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Beatkaa napisał(a):Boże..jakie tu pustki Gwiazdeczko :( Kochana Martiko zmienmy moze tytuł? :) O tym samym pomyślałam właśnie ;) jakaś propozycja ? ;) ja dziś lekko przybita i bez weny :( Quote
Beatkaa Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Martika@Aischa napisał(a):O tym samym pomyślałam właśnie ;) jakaś propozycja ? ;) ja dziś lekko przybita i bez weny :( Hmm " Gwiazdka wyrwana z piekła,potrzebuje deklaracji żeby żyć..." Coś takiego? :) Quote
Beatkaa Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Przelałam po 100zł za paliwo dla fur i paulinken czyli razem 200zł. Quote
Martika&Aischa Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Beatkaa napisał(a):Przelałam po 100zł za paliwo dla fur i paulinken czyli razem 200zł. Nasze finanse w tej chwili dobiegają końca :( a przed nami z pewnością duże koszty leczenia :( Prosimy o wsparacie :( choćby jednorazowe :( W przeciwnym razie nie wiem za co będziemy ją leczyły :( Quote
Beatkaa Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 tak kochani..sytuacja staje sie prawie dramatyczna :( Prosimy o wsparcie.. :( Quote
Martika&Aischa Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 paulinken napisał(a):Ja spróbuję o jakimś bazarku pomyśleć. Bardzo dziękujemy :) Quote
gorki330 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 DZiewczyny poroszę o adres do kogo mam wysłać fanty na bazarek , sama nie dam rady go zrobić . Quote
Martika&Aischa Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 gorki330 napisał(a):DZiewczyny poroszę o adres do kogo mam wysłać fanty na bazarek , sama nie dam rady go zrobić . Kasiu jesteś kochana ..........mam nadzieję że Beatkaa się zgodzi wystawić bazareczek bo ja mam kilka bazarków zaległych do wystawienia:( Quote
Beatkaa Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 gorki330 napisał(a):DZiewczyny poroszę o adres do kogo mam wysłać fanty na bazarek , sama nie dam rady go zrobić . kochana,a mogłabys po prostu zrobić fotki i mi wysłać to ja wystawie bazarek? Bo duzo rzeczy,które nie schodzą na bazarku u mnie lezy bezużytecznie :( Quote
gorki330 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Beatkaa napisał(a):kochana,a mogłabys po prostu zrobić fotki i mi wysłać to ja wystawie bazarek? Bo duzo rzeczy,które nie schodzą na bazarku u mnie lezy bezużytecznie :( Nie ma sprawy ale zrobie to pod koniec tygodnia , nie wiem w co ręce włożyć - mój kot ma chore nerki robie trzy razy dziennie kroplówki , dwa dni temu córka znalazła na środku ulicy mikro kota jest na butelce do jutra ma opiekę , potem nie wiem co z nim zrobić , za mały żeby zostawić w pracy a w domu mam inna biedę z wirusowką a dziś dla odmiany też moje dziecko zwineło psa z trasy po wypadku i teraz to już wogóle nie mam pomysłu gdzie go umieścić - dom wariatów :shake: Quote
anula42 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 dziewczyny -przeleje coś dla Gwiadeczki kochanej Quote
Beatkaa Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 gorki330 napisał(a):Nie ma sprawy ale zrobie to pod koniec tygodnia , nie wiem w co ręce włożyć - mój kot ma chore nerki robie trzy razy dziennie kroplówki , dwa dni temu córka znalazła na środku ulicy mikro kota jest na butelce do jutra ma opiekę , potem nie wiem co z nim zrobić , za mały żeby zostawić w pracy a w domu mam inna biedę z wirusowką a dziś dla odmiany też moje dziecko zwineło psa z trasy po wypadku i teraz to już wogóle nie mam pomysłu gdzie go umieścić - dom wariatów :shake: Jasne Kasiu...współczujemy Ci z powodu tego całego nieprzyjemnego zamieszania :-( Miejmy nadzieje,że wszystko sie jakoś powoli ułoży.. anula42 napisał(a):dziewczyny -przeleje coś dla Gwiadeczki kochanej Dziękuję nasz Aniele !!!!! :loveu::loveu: Quote
Celebrinfea Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Cześć dziewczyny, przepraszam za opóźnienie deklaracja już poszła :( Quote
Martika&Aischa Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Celebrinfea napisał(a):Cześć dziewczyny, przepraszam za opóźnienie deklaracja już poszła :( Kochana ja Cię ostatnio nigdzie nie widziałam :( na żadnym wątku i już się bałam że od nas odeszłaś :(:(:( Tak się cieszę że jesteś:multi::loveu: Quote
Celebrinfea Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Rozwalony necior był a komunikacja przez komórkę to jakaś tragedia była. Ale już wszystko śmiga :multi: Quote
Martika&Aischa Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Podniosę naszą kochaną Gwiazdkę .........strasznie tu pusto :( Quote
sylwija Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 zaglądam cąły czas i trzymam kciuki za zdrówko i za domek dobry Quote
Beatkaa Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 anula42 napisał(a):czy możecie podesłać mi numer konta? Kochana - konto to samo co na Sako :) Bo ja i tu i tu jestem księgową ;) Już wysyłam. Quote
Recommended Posts