Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dopiszę że na obydwu nogach są wyczuwalne zgrubienia po złamaniach , w Inowrocławiu Gwiazda - Zibi mała robiona morfologię ja zrobiłam jej biochemię -jest dobra .
Blizna wydaje się stara, tak mi sie wydaje , jest jasna nie porośnięta włosem i duża - szeroka na 5 cm długa na 10 cm .
Obecnie dostaje antybiotyk w związku z raną po sterylce , za 10 dni prześwietlenie i wtedy będzie więcej wiadimo co do skutków tego wypadku i możliwości dalszej pomocy .

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
O tym samym pomyślałam właśnie ;) jakaś propozycja ? ;) ja dziś lekko przybita i bez weny :(

Hmm " Gwiazdka wyrwana z piekła,potrzebuje deklaracji żeby żyć..." Coś takiego? :)

Posted

Beatkaa napisał(a):
Przelałam po 100zł za paliwo dla fur i paulinken czyli razem 200zł.

Nasze finanse w tej chwili dobiegają końca :( a przed nami z pewnością duże koszty leczenia :( Prosimy o wsparacie :( choćby jednorazowe :( W przeciwnym razie nie wiem za co będziemy ją leczyły :(

Posted

gorki330 napisał(a):
DZiewczyny poroszę o adres do kogo mam wysłać fanty na bazarek , sama nie dam rady go zrobić .

Kasiu jesteś kochana ..........mam nadzieję że Beatkaa się zgodzi wystawić bazareczek bo ja mam kilka bazarków zaległych do wystawienia:(

Posted

gorki330 napisał(a):
DZiewczyny poroszę o adres do kogo mam wysłać fanty na bazarek , sama nie dam rady go zrobić .

kochana,a mogłabys po prostu zrobić fotki i mi wysłać to ja wystawie bazarek? Bo duzo rzeczy,które nie schodzą na bazarku u mnie lezy bezużytecznie :(

Posted

Beatkaa napisał(a):
kochana,a mogłabys po prostu zrobić fotki i mi wysłać to ja wystawie bazarek? Bo duzo rzeczy,które nie schodzą na bazarku u mnie lezy bezużytecznie :(

Nie ma sprawy ale zrobie to pod koniec tygodnia , nie wiem w co ręce włożyć - mój kot ma chore nerki robie trzy razy dziennie kroplówki , dwa dni temu córka znalazła na środku ulicy mikro kota jest na butelce do jutra ma opiekę , potem nie wiem co z nim zrobić , za mały żeby zostawić w pracy a w domu mam inna biedę z wirusowką a dziś dla odmiany też moje dziecko zwineło psa z trasy po wypadku i teraz to już wogóle nie mam pomysłu gdzie go umieścić - dom wariatów :shake:

Posted

gorki330 napisał(a):
Nie ma sprawy ale zrobie to pod koniec tygodnia , nie wiem w co ręce włożyć - mój kot ma chore nerki robie trzy razy dziennie kroplówki , dwa dni temu córka znalazła na środku ulicy mikro kota jest na butelce do jutra ma opiekę , potem nie wiem co z nim zrobić , za mały żeby zostawić w pracy a w domu mam inna biedę z wirusowką a dziś dla odmiany też moje dziecko zwineło psa z trasy po wypadku i teraz to już wogóle nie mam pomysłu gdzie go umieścić - dom wariatów :shake:

Jasne Kasiu...współczujemy Ci z powodu tego całego nieprzyjemnego zamieszania :-( Miejmy nadzieje,że wszystko sie jakoś powoli ułoży..

anula42 napisał(a):
dziewczyny -przeleje coś dla Gwiadeczki kochanej

Dziękuję nasz Aniele !!!!! :loveu::loveu:

Posted

Celebrinfea napisał(a):
Cześć dziewczyny, przepraszam za opóźnienie deklaracja już poszła :(

Kochana ja Cię ostatnio nigdzie nie widziałam :( na żadnym wątku i już się bałam że od nas odeszłaś :(:(:( Tak się cieszę że jesteś:multi::loveu: