Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

furciaczek napisał(a):
W nastepny weekend przyjezdza do mnie sucz CC z Wawy...mysle ze udaloby sie Gwiazdeczke w drodze powrotnej do yumanji odstawic jak cos.

Trzeba sie za czyms innym rozejzec, sucz prawdpodobnie ma DT w Wawie.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

yumanji napisał(a):
Nie doczytalam na watku,czy Gwiazdka jest juz wysterylizowana....brak czasu,ale...robilam tydzien temu sterylke ON-ki Lucy od Toyoty u siebie.Wyszlo 200 zl.

Nie nie jest wysterylizowana. Jesli była by mozliwość sterylizacji Gwiazdki na miejscu było by super :)

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Nie nie jest wysterylizowana. Jesli była by mozliwość sterylizacji Gwiazdki na miejscu było by super :)

Jest taka mozliwosc,moj wet juz zrobil kilka "dogomaniackich"suczek.Cena nie przekroczyla nigdy 250 zl.Na kilka dni biore wtedy suke do domu.

Posted

yumanji napisał(a):
Jest taka mozliwosc,moj wet juz zrobil kilka "dogomaniackich"suczek.Cena nie przekroczyla nigdy 250 zl.Na kilka dni biore wtedy suke do domu.

Świetnie :) Myślę że ta opcje jest najlepsza w tej sytuacji. Cioteczki proszę o pomoc w szukaniu transportu do hoteliku u Yumanji.

Posted

Kochani proszę wszystkich na wątku o moblizację...mamy dziś 11.04,deklaracji stałych brak,a pieniądze,które są to pójdą na sterylkę.
Dajcie spokój z tą refundacją,to jest pójście na łatwizne i wykorzystanie ciężko uzbieranych pieniędzy.
No więc tak:
1.Jeśli ktoś może jeszcze zrobić bazarek lub dorzucić się do fantów proszę dać znać.(Są juz dwa bazarki...ale koszty utrzymania suń są wielkie,więc trzeba się sprężyć).
2.Trzeba rozesłać wątek do cioteczek i szukać intensywnie deklaracji - stałych i jednorazowych.
Ja też postaram się w miarę możliwości pomóc,ale w tygodniu to naprawdę jest mi ciężko z czasem i rozsyłaniem wątku.:(

furciaczek napisał(a):
Doszla karma dla Gwiazdeczki, jutro Wam powiem czy jej smakuje :)

Cieszę się :):) Czekam na relacje czy Gwiazdeczka będzie się tym zajadać ;)

Posted

Sterylizacja Stelli umówiona na wtorek 19.04 , koszt 350 zł ,
muszę naskarżyć na naszą Babkę , dziś Stella robi wiosenne porządki - powyciągała koce z wszystkich bud , znosi na jedną stertę i i ich pilnuje :)

Posted

gorki330 napisał(a):
muszę naskarżyć na naszą Babkę , dziś Stella robi wiosenne porządki - powyciągała koce z wszystkich bud , znosi na jedną stertę i i ich pilnuje :)

Hahaha jaka agentka:evil_lol::evil_lol:

Posted

gorki330 napisał(a):

Kasiu ona po prostu chciała Cię wyręczyć i Ci pomóc ;) Porządnicka Stellcia:cool3:

Posted

vena&vivi napisał(a):
wojtuś a może by tak zadeklarować się to tylko 5zł żeby nie musieć nikogo prosić o zgłoszenie. Właśnie na wątku sterylkowym są rozmowy, że ludzie tak wykorzystują i już jest za mało kasy :(

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Przykro mi, ale zgadzam się z Veni&vini....ja suk nie zgłoszę na 100% zwrot.

Trochę zrobiło mi się przykro, bo myślałem że sytuacja Suń jest wyjątkowa, jakby znalezione na polu, z interwencji, My bez stałych deklaracji - jeśli tak jest to nie bede juz więcej próbował prosić akcję sterylkową ani nie będę podsuwał tego pomysłu.
"Mojemu" Pupilowi, który jest na DT u p.Moniki sam chciałem pokryć kastrację, a tu Salibinka zrobiła bazarek na 100 zł, a Topi dołoży resztę, kochane Cioteczki:)
Piszę to tylko dlatego, że może warto zrobić bazarek na sterylkę Suń:)

furciaczek napisał(a):
Trzeba sie za czyms innym rozejzec, sucz prawdpodobnie ma DT w Wawie.

Z Wa-wy jest ajlii, która wozi Psiaki odpłatnie, mam do niej kontakt tel., najpierw napisze i zapytam o transport dla Gwiazdki:)

Beatkaa napisał(a):
Przyszła wpłata :

ANULA42 -200zł :loveu::loveu:
Dziękujemy :multi::multi:

Anula, jak już pisałem na wątku Suni z Zamościa masz złote serce:loveu:, ale.... jakby co.... to wujek Wojtek adoptuje Cie do Krakowa :D

Posted

wojtuś zapytaj proszę ile ewentualnie kosztował by transport Gwiazdeczki .....no tak my bez stałych deklaracji :( ech....jutro się biorę za rozsyłanie wątku i udaje się na żebry :( Proszę o pomoc inne cioteczki ;)

Posted

Myslę, że zrobienie bazarku na sterylki jest dobrym pomysłem i ewentualnie poprosić i część zwrotu Akcję sterylizację jeśli nie dozbieramy.
Niestety ja nie mam w domu już żadnych fantów do wystawienia.....
Czekamy na info od ajlii w takim razie:)

Posted

paulinken napisał(a):
Sunie mają dwa konta? Czy jedno? Poproszę o numer.

Cioteczko kochana!!! Z całego serduszka Ci dziękuję że odpowiedziałaś na PW i przybyłaś:multi::multi::multi: Konto suń jest jedno. Już przesyłam. DZIĘKUJĘ :loveu:

Posted

henikar napisał(a):
Zapisuję i proszę o nr konta. Teraz mam sporo wydatków na wiadome nam cele, ale postaram się wspomóc chociaż małą kwotą.

Każda kwota nawet najmniejsza to dla nas bardzo dużo :) Z całego serduszka dziękuję za chęć pomocy naszym Oneczkom:loveu: