Martika&Aischa Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 dominikabankert napisał(a):jak pojde do miasta to wplace ale bardzo malutko 10zł:( martika skrzyneczka..... Domi kochana jesteś WIELKA!!!!!! Skrzyneczka posprzątana :):):) Quote
wojtuś Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Kochani no więc tak:;);) Rozmawiałem z Iloną - porozmawia dziś z TZ czy on nie mógłby przewieź Gwiazdki w ten weekend, jeśli nie będzie mógł to wtedy zwrócę sie do ajlii:) Okazało się jeszcze, że jest chętny domowy DT na "Sunię ON" u Bazyliszka w Inowrocławiu, Ilona ma przedstawić naszą Gwiazdkę. Bazyliszek miała Astka, który znalazł domek. Na prośbę Ilony poprosiłem już elinke z Inowrocławia o sprawdzenie DT u Bazyliszka: elinka mi odpisała, że ma kontakt tel. i chętnie sprawdzi domek, a o Bazyliszku pisze: to młoda osoba, jest wolontariuszką w Kociej Dolinie, odwiedza schron i pisze na Dogo. U Bazyliszka bezpł. DT, za karmę i koszty leczenia:) Prosiłem elinke o sprawdzenie DT w tym tygodniu, żebyśmy mogli podjąć decyzję gdzie ma pojechać Gwiazdka:) Trochę zamieszałem, ale chyba warto sprawdzić jeszcze ten bezp. DT;);) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 No jeżeli jest bezpłatny to na pewno warto:) Quote
Martika&Aischa Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Super informacje :) no to czekamy :) Quote
Beatkaa Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Super byłoby gdyby Gwiazdeczka mogła iść na BDT. :) Martika@Aischa napisał(a):Beatkaa uzupełniłam rozliczenia w 1 poście ...proszę sprawdź kochana czy wszystko się zgadza i czy czegoś nie pomyliłam:shake::roll: Wszystko OK ;) Quote
Beatkaa Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Śliczne zdjęcia Gwiazdeczki :):) gorki330 napisał(a):Sterylizacja Stelli umówiona na wtorek 19.04 , koszt 350 zł , muszę naskarżyć na naszą Babkę , dziś Stella robi wiosenne porządki - powyciągała koce z wszystkich bud , znosi na jedną stertę i i ich pilnuje :) No to ładnie ładnie robi :evil_lol::evil_lol: Quote
Martika&Aischa Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Piękny niedźwiadek z naszej Gwiazdki:loveu: Ona jest po prostu NIE DO POZNANIA :crazyeye: To zupełnie inny psiak niż wcześniej. Quote
wojtuś Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Kasiu jak pieknie czytać o Stelli jak rozrabia :):loveu: Gwiazdka juz nie do poznania - dzięki Fur :):loveu: Trio Cioteczek poprosiłem żeby sie ze sobą skontaktowały; Ilonę, elinke i Bazyliszka :loveu: ... i podałem wątek Czekamy Kochani co będzie dalej;);) Quote
wojtuś Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Piszę pod swoim postem... ale Elinka odpisała że umówiona jest na jutro na wizytę u Bazyliszka na godz. 11.00 Dzięki Elinko:loveu: Quote
an-na Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Zawołali mnie to przyszłam :). Niestety nie mogę zaoferować deklaracji stałej, ale mogę zapłacić za sterylkę jednej suni czyli 350 zł. Na razie tyle. Może za jakiś czas coś jescze uda mi się wysupłać :). Numer konta bym prosiła. Quote
Beatkaa Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 an-na napisał(a):Zawołali mnie to przyszłam :). Niestety nie mogę zaoferować deklaracji stałej, ale mogę zapłacić za sterylkę jednej suni czyli 350 zł. Na razie tyle. Może za jakiś czas coś jescze uda mi się wysupłać :). Numer konta bym prosiła. ulalala :loveu::loveu: dziękujemy kochana :multi::multi: Już wysyłam nr konta. Quote
ilon_n Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Jestem po długiej rozmowie z Klaudią (Bazyliszek), do której miała jechać sunia ON z trutowskiej pseudohodowli. Po głębokim namyśle uznałam, że to miejsce będzie jednak lepsze dla Gwiazdki a do tego odejdą zbędne dalekie transporty i związany z tym stres psiaków. Rozmowa wypadła bardzo pozytywnie. Bazyliszek ma doświadczenie w opiece nad psiakami fundacyjnymi, w tym też z obciążeniami zdrowotnymi. Ma stały kontakt z weterynarią. Naturalnie jutro odbędzie się wizyta elinki i na pewno elinka też wyrazi swoje wrażenia. Opisałam Klaudii dość dokładnie Gwiazdkę i jej stan pierwotny oraz obecny jak też umówiłam wstępnie warunki DT. Ponieważ Gwiazdka ma szczególne zapotrzebowanie na karmę, więc dobrze byłoby, jeśli ustalona karma będzie wysyłkowo dostarczana Klaudii z zamówienia internetowego. Do tego dochodzą opłaty weterynaryjne za preparaty odpchlające/odkleszczające, niezbędne szczepienia oraz dodatkowe potrzeby weterynaryjne wg rachunków. Naturalnie trzeba Gwiazdkę ogłaszać, żeby tak fajny DT mógł być dostępny dla następnych psiaków, w tym też kolejnej psiny z pseudo. Gdy zapadną decyzje, oferuję transport Gwiazdki od Fur do Ino. Quote
anula42 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 jaka piękna ta nasza Gwiazdeczka!!! jesli tylko bedę mogła pomóc to koło piątku znowu coś dorzucę Quote
Martika&Aischa Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 an-na napisał(a):Zawołali mnie to przyszłam :). Niestety nie mogę zaoferować deklaracji stałej, ale mogę zapłacić za sterylkę jednej suni czyli 350 zł. Na razie tyle. Może za jakiś czas coś jescze uda mi się wysupłać :). Numer konta bym prosiła. Kochana to dla nas OGROMNA POMOC !!!!! :crazyeye: Pięknie Dziękujemy :multi::loveu: Quote
Martika&Aischa Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 anula42 napisał(a):jaka piękna ta nasza Gwiazdeczka!!! jesli tylko bedę mogła pomóc to koło piątku znowu coś dorzucę :loveu::loveu: Cioteczko Ty zbankrutujesz :-o Pomagasz tylu psiakom :loveu: Jak by co z Rybnika do Sosnowca bardzo blisko! Przygarnę Cię na BDT :evil_lol: Quote
wojtuś Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 ilon_n napisał(a):Jestem po długiej rozmowie z Klaudią (Bazyliszek), do której miała jechać sunia ON z trutowskiej pseudohodowli. Po głębokim namyśle uznałam, że to miejsce będzie jednak lepsze dla Gwiazdki a do tego odejdą zbędne dalekie transporty i związany z tym stres psiaków. Rozmowa wypadła bardzo pozytywnie. Bazyliszek ma doświadczenie w opiece nad psiakami fundacyjnymi, w tym też z obciążeniami zdrowotnymi. Ma stały kontakt z weterynarią. Naturalnie jutro odbędzie się wizyta elinki i na pewno elinka też wyrazi swoje wrażenia. Opisałam Klaudii dość dokładnie Gwiazdkę i jej stan pierwotny oraz obecny jak też umówiłam wstępnie warunki DT. Ponieważ Gwiazdka ma szczególne zapotrzebowanie na karmę, więc dobrze byłoby, jeśli ustalona karma będzie wysyłkowo dostarczana Klaudii z zamówienia internetowego. Do tego dochodzą opłaty weterynaryjne za preparaty odpchlające/odkleszczające, niezbędne szczepienia oraz dodatkowe potrzeby weterynaryjne wg rachunków. Naturalnie trzeba Gwiazdkę ogłaszać, żeby tak fajny DT mógł być dostępny dla następnych psiaków, w tym też kolejnej psiny z pseudo. Gdy zapadną decyzje, oferuję transport Gwiazdki od Fur do Ino. Bardzo Ilona Dziękuję:loveu::loveu::loveu: Za Naszą dzisiejsza rozmowę, za DT Klaudii i jeśli elinka pozytywnie nakreśli domek jako BDT dla Gwiazdki, i zdecydujemy ..... to również za transport Gwiazdki:loveu: Quote
wojtuś Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Martika@Aischa napisał(a)::loveu::loveu: Cioteczko Ty zbankrutujesz :-o Pomagasz tylu psiakom :loveu: Jak by co z Rybnika do Sosnowca bardzo blisko! Przygarnę Cię na BDT :evil_lol: Martiko no to pięknie się robi na wątku :evil_lol: Kto dla Dziewczynek Naszych zbankrutuje, będzie na BDT w Sosnowcu albo Krakowie:):) :loveu:Kochani tak naprawdę wszystko sie liczy:loveu: i wpłaty po 5 zł, i po 350 zł - tyle ile ktoś w danej chwili może:) i obecność na wątku:multi: Niektórzy mają sporo deklaracji i jak nie teraz to za jakiś czas poratują Dziewczynki wpłatą:) Pozdrawiam pięknie;);) Quote
Bazyliszek Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 No więc i ja pojawię się na tym wątku:cool3: cóż mam nadzieje że elinka nie będzie miała zastrzeżeń bo Gwiazdeczka jest cudowna ;) A nie ma mi za co dziękować opieka nad psami to dla mnie przyjemność :lol: Quote
Martika&Aischa Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Bazyliszek napisał(a):No więc i ja pojawię się na tym wątku:cool3: cóż mam nadzieje że elinka nie będzie miała zastrzeżeń bo Gwiazdeczka jest cudowna ;) A nie ma mi za co dziękować opieka nad psami to dla mnie przyjemność :lol: Witamy na wątku :) I mimo wszystko już dziś pięknie dziękujemy za chęć pomocy :):):) Quote
Martika&Aischa Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 wojtuś napisał(a):Martiko no to pięknie się robi na wątku :evil_lol: Kto dla Dziewczynek Naszych zbankrutuje, będzie na BDT w Sosnowcu albo Krakowie:):) :loveu:Kochani tak naprawdę wszystko sie liczy:loveu: i wpłaty po 5 zł, i po 350 zł - tyle ile ktoś w danej chwili może:) i obecność na wątku:multi: Niektórzy mają sporo deklaracji i jak nie teraz to za jakiś czas poratują Dziewczynki wpłatą:) Pozdrawiam pięknie;);) :evil_lol: oj tak założymy BDT dla naszych kochanych cioteczek :evil_lol: Przyjmiemy, ugościmy, czym chata bogata :evil_lol: Quote
Beatkaa Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 No to czekamy na wypowiedź elinki,ale myślę,że powinno być wszystko ok :):) Zaciskam kciuki:) Ps. Cioteczki i wujkowie jak myślicie ile Gwiazdeczka ma lat?:)Chciałabym już np wrzucić na cafeanimal,ale nie wiem jaki wiek wpisać. Quote
Martika&Aischa Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Beatkaa napisał(a):No to czekamy na wypowiedź elinki,ale myślę,że powinno być wszystko ok :):) Zaciskam kciuki:) Ps. Cioteczki i wujkowie jak myślicie ile Gwiazdeczka ma lat?:)Chciałabym już np wrzucić na cafeanimal,ale nie wiem jaki wiek wpisać. Beatkaa z tego co pisało na wcześniejszym wątku ma 3 lata :) Quote
Martika&Aischa Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Kochana cioteczka Celebrinfea wspierająca na bazarkach nasze Oneczki :loveu: deklaruje stałe 10 zł dla naszych dziewczynek :multi::multi::multi: Już wpisuję w 1 poście !!! Dziękujemy Kochana :multi: Quote
Beatkaa Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Beatkaa z tego co pisało na wcześniejszym wątku ma 3 lata :) OK,dzięki :) Quote
Recommended Posts